• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخابِ فیلم برای تماشای گـروهیِ هجدهم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sinara
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چی ببینیم؟

• رای‌دهندگان
    59
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sinara

Wilᦔflꪮwꫀr
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
آبادان
سال فارغ التحصیلی
1402
رشته دانشگاه
هوشبری
سلام

روند مثل سابقه؛ یک فیلم انتخاب می‌کنیم، تو مدت معین‌شده می‌بینیمش و در موردش بحث می‌کنیم و نظرمون رو می‌نویسیم.
مسئلهٔ انتخاب فیلم می‌مونه که سعی می‌کنیم سریع تمومش کنیم و وارد مرحلهٔ تماشا بشیم. برای همین اگه پیشنهادی دارید (در هر ژانری) بگید که توی نظرسنجی قرار داده بشه. خودم هم چند تا فیلم مدنظر دارم، ولی در حال حاضر چون اینترنت قطعه با این معضلِ پیدا کردن فیلم امیدوارم طرف نشیم و سایت‌ها کار کنن :‌))
اگه نظری دربارهٔ فیلم ندارید هم می‌تونید تو انتخاب ژانر و دستهٔ فیلم بهمون کمک کنین. نهایتاً همون چیزی انتخاب میشه که اکثریت بخوان.

بوس.

من چندتا گزینه ناشناخته سراغ دارم که خیلی ازشون خوشم میاد ولی معروف نیستن

Mr. Nobody 2009
Citadel
The Priest

نمی‌دونم چقدر آدما با این شرایط به فیلم‌های جنگی‌طور علاقه دارن ولی به نظرم دیدن civil war و صحبت راجع بهش می‌تونه جالب باشه.

فیلم نگاه نمیکنم و بیشتر تو کار سریالم
ولی به نظرم فیلم اکشن نباشه. فیلم باید پایان باز داشته باشه تا یه بحث خیلی باحال رو تشکیل بده
همین

فیلم نگاه نمیکنم و بیشتر تو کار سریالم
ولی به نظرم فیلم اکشن نباشه. فیلم باید پایان باز داشته باشه تا یه بحث خیلی باحال رو تشکیل بده
همین
از پایان باز متنفرم :)) ولی خب "یه بحث خیلی باحال" در نتیجهٔ همین سبک پایان‌بندیا و داستان‌ها شکل می‌گیره احتمالاً.
مثلاً من شک دارم زنان کوچکو تو نظرسنجی بذاریم یا نه چون که واقعاً ارزش دیدن داره ولی خب همون داستان کلاسیک زنان کوچکه دیگه :‌) مگه اینکه بیایم از لحاظ سینما بهش بپردازیم یا اینکه بخوایم با نسخه‌های قبلیش مقایسه‌ش کنیم.

نمی‌دونم چقدر آدما با این شرایط به فیلم‌های جنگی‌طور علاقه دارن ولی به نظرم دیدن civil war و صحبت راجع بهش می‌تونه جالب باشه.
راستش نمی‌دونم ولی به شخصه استقبال می‌کنم از فیلم‌های باکیفیت حالا از هر ژانری (ترجیحاً ترسناک نه-)
مرسی.

من چندتا گزینه ناشناخته سراغ دارم که خیلی ازشون خوشم میاد ولی معروف نیستن

Mr. Nobody 2009
Citadel
The Priest
ممنون ممنون. به جز مستر نوبادی، لینک دانلود دو تای دیگه رو نتونستم پیدا کنم :‌( دنیای سریال آرشیو خیلی خوبی داشت که الان یکی دو روزه از کار افتاده متاسفانه.
آخری، The Priest، ترسناکه؟

بدون اسپویل بخوام بگم، یه سری کشیش گولاخن که با یه سری خون‌آشام میجنگن. ولی نه از اون خون‌آشامای کیوت Vampire Diaries، خیلی وحشتناک‌تر 😂

من دلم می‌خواد Eternal Sunshine of the Spotless Mind ری‌واچ کنم (و درباره‌ش حرف بزنم :))) اگه کسی ندیده یا می‌خواد ری‌واچ کنه اینم توی گزینه‌ها باشه.

ممنون ممنون. به جز مستر نوبادی، لینک دانلود دو تای دیگه رو نتونستم پیدا کنم :‌( دنیای سریال آرشیو خیلی خوبی داشت که الان یکی دو روزه از کار افتاده متاسفانه.
من میتونم یوزر پس زرفیلممو بذارم استفاده کنن بچه‌ها. فیلم۲مدیا هم هست رایگانه ولی به اندازه زرفیلم آرشیوش کامل نیست.

میتونید از محیط ادوبی یا ... استفاده کنید همگی باهم ببنید

Eyes Wide Shut 1999
یکم خیلی صحنه داره ولی این چند وقت دوباره خیلی سر و صدا کرده بود.
Like is Beautiful 1997
اینم من خیلی دوستش دارم ولی هم خیلی دیدمش هم خیلی درباره‌اش با بقیه حرف زدم یکم درباره‌اش خنثی شدم.

بچه‌ها من اینا رو چیدم منتها خواستم بگم کیفیت‌شون بالاست و همه‌شون ارزش حداقل یه بار دیدنو دارن؛ خیلی وحشتناکه انتخاب یک فیلم از بین این‌ها. خلاصه که می‌تونید به ۳ فیلم رای بدید. از اون‌جایی که این قطعی نت به نظر میاد طولانی بشه و همچنین این‌که به تعطیلات عید داریم می‌خوریم و فرصت هست، گفتم به ترتیب فیلم‌هایی رو که بیشترین رای رو آوردن تا سری‌های ۱۹ و ۲۰ و... ادامه بدیم و دیگه برای اون‌ها نظرسنجی جداگونه نذاریم. این از این.
دیگه اینکه چون نت قطعه و منابع محدودن، همه معرفی‌ها رو از اینجا برداشتم.

4wBG5kbfagTQclETblPRRGihk0I-360x480.jpg

Midnight in Paris 2011
ژانر: عاشقانه، فانتزی، کمدی
کارگردان: وودی آلن
معرفی: نیمه شب در پاریس عنوان فیلمی کمدی فانتزی به نویسندگی و کارگردانی وودی آلن است. اوون ویلسون، ریچل مک آدامز، ماریون کوتیار، لئا سیدو، تام هیدلستون و آدرین برودی از بازیگران این فیلم هستند. نیمه شب در پاریس، چاشنی‌های نوستالژیک و اگزیستانسیالیسم دارد و براساس این ایده پرداخت شده که انسان هرگز از زمان حال راضی نیست و گذشته‌ها را احساسی‌تر، خالص‌تر، و برای زندگی بهتر می‌داند. این فیلم در هشتاد و چهارمین دوره جوایز اسکار برندهٔ جایزهٔ اسکار بهترین فیلم‌نامهٔ اورجژینال شد. خانواده ای برای یک سفر تفریحی تجاری به پاریس سفر می کنند. در آنجا آنها که از لحاظ مادی در وضع خوبی هستند، با زندگی ها و دنیای جدیدی آشنا می شوند که به آنها دیدی می دهد که چگونه میتوانستند با تغییراتی در زندگی و در گذشته ی خود، از دنیا و آسایش و خوشبختی بهتری برخوردار باشند.

qNkIONc4Rgmzo23ph7qWp9QfVnW-360x480.jpg

Mr. Nobody 2009
ژانر: علمی-تخیلی، درام، عاشقانه، فانتزی
کارگردان: Jaco Van Dormael
معرفی: آقای نوبادی یا آقای هیچکس، فیلمی در سبک درام علمی تخیلی به نویسندگی و کارگردانی ژاکو وان دورمال و تهیه‌کنندگی فیلیپ گودو است. جرد لتو، دیانه کروگر، سارا پلی و جونو تیمپل از بازیگران فیلم هستند. آقای نوبادی داستان زندگی مردی‌ست که ناگهان یک روز بعد از بیدار شدن از خواب متوجه می‌شود که یک پیرمرد شده و اکنون سال 2092 است. او آخرین انسانیست که دچار پیری شده و در تمام دنیا به او توجه خاصی دارند. هر چند در ابتدا به نظر میرسد او درک درستی از اطرافش ندارد اما…

sh7Rg8Er3tFcN9BpKIPOMvALgZd-360x480.jpg

Civil War 2024
ژانر: اکشن، ماجراجویی، هیجان‌انگیز
کارگردان: الکس گارلند
معرفی: جنگ داخلی؛ فیلمی در سبک ویران‌شهر مهیج به نویسندگی و کارگردانی الکس گارلند است. در آینده نزدیک، تیمی از روزنامه‌نگاران در طول جنگ داخلی دوم آمریکا که به سرعت در حال تشدید شدن است؛ بین حکومت فدرال ایالات متحده آمریکا و «نیروهای غربی» جدایی‌طلب به رهبری تگزاس و کالیفرنیا، به سراسر ایالات متحده سفر می‌کنند. این فیلم گزارشی از تلاش خبرنگاران برای زنده ماندن در زمانی است که دولت به یک دیکتاتوری دیستوپیک تبدیل شده‌است و شبه نظامیان افراطی حزبی مرتباً مرتکب جنایات جنگی می‌شوند…

lw1wlekuMMKxmYg7v01vB7Snkq6-360x480.jpg

Detachment 2011
ژانر: درام
کارگردان: Tony Kaye
معرفی: تفکیک یا جدایی؛ فیلمی در سبک درام به کارگرانی تونی کی و بازی آدرین برودی است. داستان درباره سه هفته از زندگی چند معلم، مدیر و دانش آموز از دید یک معلم جانشین به نام هنری بارتز است…

x7A59t6ySylr1L7aubOQEA480vM-360x480.webp

Mulholland Drive 2001
ژانر: درام، معمایی، هیجان‌انگیز
کارگردان: دیوید لینچ
معرفی: جاده مالهالند، فیلکی درام معمایی مهیج به کارگردانی David Lynch است. پس از خراب شدن یک ماشین در پیچ مالهالند، زنی دچار فراموشی می‌شود، او به همراه یک هالیوودی سرزنده امیدوارانه در جستجوی یافتن سرنخ‌هایی سراسر لس‌آنجلس را …

kXiF80o74fE9gf3Utf9moAI7ar0-360x480.jpg

Burning 2018
ژانر: درام، معمایی، هیجان‌انگیز
کارگردان: Lee Chang-Dong
معرفی: «سوختن» که به عنوان بهترین فیلم و برنده جایزه اصلی فیپرشی جشنواره فیلم کن شناخته شد، درباره اتفاقی مرموز است که زندگی سه جوان را تحت تأثیر قرار می‌دهد. جانگسو مأمور تحویل کالا با هائمی دختری که زمانی در محله او زندگی می‌کرد، روبرو می‌شود. هائمی از جانگسو می‌خواهد وقتی او به آفریقا سفر می‌کند مراقب گربه‌اش باشد. هائمی از سفر برمی‌گردد و یک مرد جوان اسرارآمیز به نام بن را که در سفر با او آشنا شده، به جانگسو معرفی می‌کند اما…

5MwkWH9tYHv3mV9OdYTMR5qreIz-360x480.jpg

Eternal Sunshine of the Spotless Mind 2004
ژانر: درام، عاشقانه، علمی-تخیلی
کارگردان: Michel Gondry
معرفی: درخشش ابدی یک ذهن پاک یا آفتاب ابدی ذهن بی آلایش، فیلمی درام عاشقانه علمی تخیلی که توسط میشل گوندری کارگردانی شده‌است. در این فیلم، مجموعه‌ای از ستارگان سینما مشتمل بر جیم کری، کیت وینسلت، کیرستن دانست، مارک روفالو، تام ویلکینسون، الیجا وود، جین آدامز و دیوید کراس نقش آفرینی کرده‌اند. «جول» که آدمی خجالتی و تا حدی ساده است، در یک مسافرت با دو نفر از دوستانش، با «کلمنتاین» که شخصی کم‌فکر و پرانرژی است بر میخورد. بعد از مدتی کلمنتاین دست به یک عمل پاک‌سازی حافظه از طریق شرکت لاکونا می‌زند. بعد از پاک‌سازی، وقتی جول او را می‌بیند و متوجه می‌شود که کلمنتاین او را از حافظه و خاطرات خود پاک کرده است، تصمیم می‌گیرد تا او نیز کلمنتاین را از خاطرات خود پاک کند. اما در میانه‌ی راه پاک‌سازی و در حالت یادآوری خاطرات، متوجه می‌شود که مایل به این کار نیست و سعی در منحرف‌کردن مسیر پاک‌سازی می‌کند…

7SixLzxcqezkZEYU8pcHZgbkmjp-360x480.jpg

Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb 1964
ژانر: جنگی، کمدی
کارگردان: استنلی کوبریک
معرفی: دکتر استرنجلاو یا چگونه یادگرفتم دست از هراس بردارم و به بمب عشق بورزم (به‌طور خلاصه دکتر استرنجلاو) فیلمی به کارگردانی استنلی کوبریک است. این اثر یک کمدی سیاه پیرامون جنگ سرد و تهدید هسته‌ای است. «جک ریپر» ژنرال روان پریش ارتش و رئیس یک پایگاه هوایی در امریکاست که در اقدامی خودسرانه تهاجمی هسته ای علیه شوروی به راه می اندازد و رئیس جمهور و سیاستمداران آمریکا پس از آگاهی از این عمل با تجمع در اتاق فرماندهی جنگ ایالات متحده به دنبال راهی برای توقف این حملات می گردند.

ihBxRuoEEBrqLHWSIAwFHwqEzbg-360x480.jpg

The Shining 1980
ژانر: ترسناک، درام
کارگردان: استنلی کوبریک
معرفی: درخشش یا تلألو فیلمی در ژانر ترسناک روانشناسانه به کارگردانی و تهیه‌کنندگی استنلی کوبریک است. در این فیلم هنرپیشگانی همچون جک نیکلسون، شلی دووال و دنی لوید به ایفای نقش پرداخته‌اند. فیلم بر اساس داستانی به همین نام از استیون کینگ ساخته شد. خانواده‌ای به عنوان سرایدار به یک هتل در محلی دور افتاده که در تعطیلی زمستانی است، میروند. در آنجا نیرویی شیطانی روی مرد تاثیر گذاشته و جنون خشونت وی را میگیرد. در حالی که پسرش به خاطر توانایی خاصی که دارد علائمی از اتفاقات وحشتناکی که قبلا در هتل رخ داده را میبیند … ادامه این فیلم دکتر اسلیپ Doctor Sleep نام دارد.

74hLDKjD5aGYOotO6esUVaeISa2-360x480.jpg

Life Is Beautiful 1997
ژانر: جنگی، درام، عاشقانه، کمدی
کارگردان: روبرتو بنینی
معرفی: زندگی زیباست؛ فیلمی کمدی درام به کارگردانی روبرتو بنینی است. این فیلم یکی از برترین آثار کمدی جهان محسوب میشود. زندگی زیباست جایزهٔ اسکار بهترین فیلم غیر انگلیسی‌زبان، اسکار بهترین موسیقی متن و همچنین اسکار بهترین بازیگر مرد (روبرتو بنینی) را در سال ۱۹۹۸ کسب کرد. مردی به نام «گوییدو» از حس طنز و شوخی خود باید بهره ببرد تا پسرش را در اردوگاه کار اجباری حفظ کند اما…​

راستش هری پاتر چون یک فیلم نیست و یک مجموعه فیلمه، واسه تماشای گروهی این سبکی خیلی مناسب نیست؛ باید واسه اینطور مجموعه‌ها و حتی شاید سریال‌ها به نظرم یه برنامهٔ جدا بذاریم چون راستشو بخوای خودم هری پاتر ند--

من میتونم یوزر پس زرفیلممو بذارم استفاده کنن بچه‌ها. فیلم۲مدیا هم هست رایگانه ولی به اندازه زرفیلم آرشیوش کامل نیست.
به خیلی مرسی :‌)
ببینم چی انتخاب میشه، اگه نشد لینکشو پیدا کنیم دست به دامنت می‌شیم :‌)

میتونید از محیط ادوبی یا ... استفاده کنید همگی باهم ببنید
آره اسکای‌روم حتی بهتر هم هست. البته نمی‌دونم هنوز اشتراک رایگان ده روزه داره یا نه ولی با نت ملی فکر کنم بهتر باشه. می‌دونی مسئله هماهنگ کردن بچه‌ها نیست چون بالاخره یه ۵ نفر هم جمع بشن دور هم نگاه کنیم خوش می‌گذره؛ مسئله اینه که مثلاً به شخصه خیلی پیش میاد وسط فیلم صدام کنن یا کاری پیش بیاد مجبور شم پاز کنم فیلمو. احتمالاً واسه بقیه هم مطرح باشه این موضوع و یکم سخت می‌کنه کارو چون نه میشه فیلمو از دست بدیم نه میشه بقیه رو معطل خودمون بکنیم :‌)

راستی اپلیکیشن فیلمکیو با نت ملی هم بالا میاد.
https://watchchi.com/app/
ممنون چه خوب!
سانسور نداره؟

Eyes Wide Shut 1999
یکم خیلی صحنه داره ولی این چند وقت دوباره خیلی سر و صدا کرده بود.
Like is Beautiful 1997
اینم من خیلی دوستش دارم ولی هم خیلی دیدمش هم خیلی درباره‌اش با بقیه حرف زدم یکم درباره‌اش خنثی شدم.
بقیه کار‌های کوبریک هم هستند؛ یه سری هاشون رو هنوز ندیدم.
Dr.Srangelove 1964
Shinning 1980
Barry Lyndon 1975
1968 A Space Odyssey
رای بنده تماشای سینمای لینچ می‌باشد
بچه‌ها مرسی 💛

چقدر خوشحالم سلیقه ی فیلم سایت انقدر محشره.
رفع اسپم: به نظرم اگه میخوایم سمت لینچ بریم یهو با مالهالند درایو شروع نکنیم چون برای خیلی ها همچین مواجه ی سورئالی میتونه آزاردهنده باشه، میتونیم "مرد فیل نما" رو ازش جایگزین کنیم.

چقدر خوشحالم سلیقه ی فیلم سایت انقدر محشره.
رفع اسپم: به نظرم اگه میخوایم سمت لینچ بریم یهو با مالهالند درایو شروع نکنیم چون برای خیلی ها همچین مواجه ی سورئالی میتونه آزاردهنده باشه، میتونیم "مرد فیل نما" رو ازش جایگزین کنیم.
اتفاقاً بابت یه پست شما توی تاپیک پیشنهاد فیلم من امروز دتچمنت رو دیدم. چه خوب و خوش‌ساخت واقعاً! خیلی دوستش داشتم!

من از دیوید لینچ چیزی ندیدم هنوز؛ همین مالهالند درایو هم چند وقت پیش خواستم ببینم، این‌قدر نمی‌فهمیدم داره چی میشه که دراپ ر: البته سانسورهای زیاد اون نسخه هم مزید بر علت بودن احتمالاً.

من دلم می‌خواد Eternal Sunshine of the Spotless Mind ری‌واچ کنم (و درباره‌ش حرف بزنم :))) اگه کسی ندیده یا می‌خواد ری‌واچ کنه اینم توی گزینه‌ها باشه.
من burning رو‌پیشنهاد میکنم به نظرم جای بحث خیلی داره
مرسی مرسی 💛

بدون اسپویل بخوام بگم، یه سری کشیش گولاخن که با یه سری خون‌آشام میجنگن. ولی نه از اون خون‌آشامای کیوت Vampire Diaries، خیلی وحشتناک‌تر 😂
چون با نت آخوندی خیلی نایاب بود نتونستم بذارمش :‌( ولی خب یه ترسناک از کوبریک گذاشتم که به این ژانر بی‌محلی نکرده باشیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا