- نام مرکز سمپاد
- ---
- شهر
- --
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
به هر حال خانم دکتر بوده دیگه 😔هیچ وقت یادم نمیره که چند سال پیش توی گروه قدیمی بچه های دبیرستان اون دوستمون که با یه دکتر ازدواج کرده بود رو تگ کردن و روز پزشک رو بهش تبریک گفتنچون به هر حال اونم خانم دکتر بود

به آینه رجوع شود😕باد دماغ چیه
ما که نداریم 😔به آینه رجوع شود😕
ما حتی اساتید علوم پایه خودمون رو هم دکتر نمی دونیم. نهایتش دکترچهنه
پزشکی ها به سایر رشته ها نمیگن دکتر
مثلا چرا به دکتری پرستاری باید بگیم دکتر ؟![]()
اتفاقا الان فین کردم 🙏به آینه رجوع شود😕
مهم اینه ما میدونیم گچکار و دواساز/فروش دکتر نیستن.😞دکتر بودن فقط داشتن PhD نیست
مدرک داروسازها هم PharmD هست که اون D آخرش یعنی دکتر
فک کنم دندونپزشکها هم مثل پزشکها MD هستند (Medical Doctor)
اساتید علوم پایه شما هم دکتر ستیزن و معتقدن ما درسامون خیلی کمتر از بهداشت مدارسه و اونا دانشجو های بهتری هستن؟ما حتی اساتید علوم پایه خودمون رو هم دکتر نمی دونیم. نهایتش دکترچه

مهندس خوبه معنیش رو کنارش نوشتما😓ما که نداریم 😔

این زیادی راحت بودن دکترا هم رو اعصابه. اصلا نمیدونم بهداشت رو رعایت میکنن یا نه🤦♀️اتفاقا الان فین کردم 🙏
خانوم مهندس نیاز به انبردست و دمباریک ندارهیکی فرق انبردست و دمباریک به خانوم مهندس یاد بده😔
نمیدونم شاید به خاطر سختی درستونهچیشد ؟🤔😒
دکترا نیاز به رعایت بهداشت ندارنداین زیادی راحت بودن دکترا هم رو اعصابه. اصلا نمیدونم بهداشت رو رعایت میکنن یا نه🤦♀️
به نظرم باز دکتری پرستاری منطقیه، مثلا به استاد اخلاق اسلامیت تا حالا گفتی دکتر؟🥀نه
پزشکی ها به سایر رشته ها نمیگن دکتر
مثلا چرا به دکتری پرستاری باید بگیم دکتر ؟![]()
من به حراست دانشگاه هم میگم دکتربه نظرم باز دکتری پرستاری منطقیه، مثلا به استاد اخلاق اسلامیت تا حالا گفتی دکتر؟🥀

از پاسخگویی معذورم چون برخلاف دکترا حد و مرز برام مهمهدکترا نیاز به رعایت بهداشت ندارند
دکتر مگه کثیف میشه؟
والا من سر هر عملی رفتم جراح دستاشو نشست : (این زیادی راحت بودن دکترا هم رو اعصابه. اصلا نمیدونم بهداشت رو رعایت میکنن یا نه🤦♀️

تو بخوای کارت راه بیوفته به مکانیکی که ۳ تا کلاس سواد بیشتر نداره هم میگی دکتربه نظرم باز دکتری پرستاری منطقیه، مثلا به استاد اخلاق اسلامیت تا حالا گفتی دکتر؟🥀
روندش اینجوریهمن هر موقع توی آموزش دانشگاه کارم گیر میکنه به طرف میگم دکتر
زود کارم راه میوفته 🙏