• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کارسوق مهندسی ژنتیک دوره نهم

دوستان پایشو چطور دادین؟

مگه جوابا اومده ؟؟

مبارکهه

مرسییییب

عههه ما قبول نشدیممم 😭
یچیز بد دیگه تو امروز..

• ناراحت
امتیازات: ERFUN
پاسخنامه پایش اومده؟

تبریک به همتون
همیشه موفق باشید

• دابل‌لایک
امتیازات: Rmita
آقا رو ایده ای که ازتون میخوان بدین فکر کنید و دقت داشته باشیدا! یه درصد اگه یه چیزی رو هوا بگید ولی در بیاید پس فردا نتونید پروپوزالشو بنویسید حذفید ها!

وایییی قبول نشدیم من خیلی علاقه داشتم و خوندم ولی هم گروهی هام خیلی کم کاری کردن و همش به هوش مصنوعی تکیه کردن که اونم جوابای اشتباه داد

• ناراحت
امتیازات: ERFUN
وایییی قبول نشدیم من خیلی علاقه داشتم و خوندم ولی هم گروهی هام خیلی کم کاری کردن و همش به هوش مصنوعی تکیه کردن که اونم جوابای اشتباه داد
کارسوق های دیگه هم هستن برا تست کردن
به هر حال موفق باشید

aiکه واسه ما درسست جواب داد بستگی داره از کدومشون استفاده کنی ولی با توجه به نت... ایران خیلیی کند میاره

چقد بعضی از معلمای کلاسش بد توضیح میدن

برو دعا کن که در نیومدی، کلاس مجازی میزارن هر روز ۴ ساعت، سرم درد میکنه. بعدش باید تازه ایده بدیم. انقدرم مباحثش سخته. تازه ما نهمیم منم از قبل خیلی بلد بودم ولی باز. روزانه ۲ تا قرص اعصاب میخورم باید باهاش درسم هندل کنی.

برو دعا کن که در نیومدی، کلاس مجازی میزارن هر روز ۴ ساعت، سرم درد میکنه. بعدش باید تازه ایده بدیم. انقدرم مباحثش سخته. تازه ما نهمیم منم از قبل خیلی بلد بودم ولی باز. روزانه ۲ تا قرص اعصاب میخورم باید باهاش درسم هندل کنی.
والا ما هم گذروندیم انقدر سختی نداشتا 😐

Back
بالا