• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کارسوق مهندسی ژنتیک دوره نهم

سردرگم

شیپ کن قهار
نام مرکز سمپاد
باغ وحش
شهر
تیمارستان
سال فارغ التحصیلی
1410
درود کسایی که سالهای قبل مرحله اول رو قبول شدن چند درصد زده بودن آیا بالای 60 باشه قبول میشیم؟

سلام ما ۹۰ زدیم فکر نکنم در بیایم

سلام بستگی به میانگین نمرات گروه داره ۹۰ به بالا قبولین معمولاً، موفق باشین

پس فععک نکنم کلا قبول بشیم میانگینمون 75 شده مگه اینکه چون مدرسمون دبیر خانس یه پارتی بازی کنه که قبول بشیم چون ایده بسیار خفنی داریم

خیلی سخت بود سوالش حق میدمت

انصافا سخت بود مخصوصا برامن که به زیست هیچچ علاقه ای ندارم و خب نمایشگاهش تو مدرسمون بود و با دوستام رفتیم دیدم کار عملیش باحاله و ایده خوبم که من داشتم رفتیم شرکت کردیم تایمشم خیلیی بد بود با پایش زیاد فاصله نداشت ولش ایشالا که قبول میشیم

اگه سوالات سخت بوده برای همه سخت بوده در نتیجه میانگین همه مهمه پس نمره گروهتون بیشتر از میانگین کل شرکت کننده ها باشه قبولین در کل امسال نشد ایشالا سال بعد ولی حتماً شرکت کنین خیلی براتون مفید واقع میشه

در هر مرحله سوالی داشتید بپرسید حتماً

سلام لطفاً اینجارو انتقال بدین به قسمت کارسوق ها
@Becoming

ما ۹۰ زدیم در میایم؟

یکم صبر کنید نتایج میاد تا اونموقع سعی کنید ایده ها و پژوهش های سال های قبل رو ببینین فکر می‌کنم تو سایت کارسوق گذاشته باشن، از هوش مصنوعی کمک بگیرین و در کل شناخت بیشتر نسبت به مهندسی ژنتیک پیدا کنین

ما احتمالا از آخر اول بشیم

سلام👋
شما ثبت نامش رو کی انجام دادید.

90 به بالا درمیاد قطعا.
سال ما که اینجوری بود.
ما هم از مشهد بودیم فکر کنم 87 یا 77 بودیم (فقط مطمئنم یه 7 تو یکانش داشت 😂) قبول شدیم.

90 به بالا درمیاد قطعا.
سال ما که اینجوری بود.
ما هم از مشهد بودیم فکر کنم 87 یا 77 بودیم (فقط مطمئنم یه 7 تو یکانش داشت 😂) قبول شدیم.
اگر قبول شدید ولی ایده درست درمونی نداشتید پیشنهاد میکنم یه ایده با بیس بیوانفورماتیکی اجرا کنید.چون والا از سال قبل ما تا الان ایده هایی که سرفصل های بیوانفورماتیکی داشته رو بلا استثنا قبول کردن چون چیز جدیدی هست.

۹۰ به بالا شامل ۹۰ هم میشه؟

امکان این هست که با 75 قبول بشیم؟

فرزانگان میخونین؟

Back
بالا