• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کاربران را Roast کنید! (زمستان 404)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir_
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خیلی اطلاعات دادی با یه سرچ‌ بچه ها می‌تونن بفهمن کیه
البته اکانتشو شاید نشه پیدا کرد
چه ادمای خود داری داریم
بابا بفهمیم مدالی مثلا چی میشه :))
هیچ جوره بهش نمیرسید. تلاش بیهوده نکنید

من تو ۱۷ سالگی مدال داشتم تو کون و چشم تک تک آدمای دنیا میکردم.چقدر مردم متواضع شدن

هیچ جوره بهش نمیرسید. تلاش بیهوده نکنید
حاجی من فکر کنم می‌دونم کیه
سال مدالو که گفتی
اینکه دهم بوده هم گفتی
مدال چیه هم گفتی
الان می‌دونیم کیه
نمی‌دونیم کدوم اکانته😂😂
مدیر سایت مارو باش خدا....

ما رتبه دو رقمی زیر ۲۰ و حالا زیر ۱۰۰ هم کم نداشتیم ولی هیچ کدوم تو تاپیک رتبه کنکور چیزی ننوشتن

من تو ۱۷ سالگی مدال داشتم تو کون و چشم تک تک آدمای دنیا میکردم.چقدر مردم متواضع شدن
تازه تو ۱۶ سالگیه این
دهم مدال تو چشم مدال یازدهم هم می‌تونه بکنه

ما رتبه دو رقمی زیر ۲۰ و حالا زیر ۱۰۰ هم کم نداشتیم ولی هیچ کدوم تو تاپیک رتبه کنکور چیزی ننوشتن
باشه سینا فهمیدیم استاکر بچه های مردمی و تا رنگ‌شورتشون و دیزاین تخت خوابشونو می‌دونی حالا بس

باشه سینا فهمیدیم استاکر بچه های مردمی و تا رنگ‌شورتشون و دیزاین تخت خوابشونو می‌دونی حالا بس
استاک چی
تو یه گروهیم همه یسریاشون اینجام اکانت دارن

حتی اینایی که مدال دارنم فهمیدن اگر بیان اینجا بگن مدال گرفتنشون رو بگن فایده ای نداره
به جاش ملت میان از خاطرات رابطه هاشون اینجا می گن که لایک و دابل لایک بخوره و محبوب شن
بعد می گن چرا می گی اینجا شبیه زناخونه ی توییتره
صد رحمت به توییتر فارسی

میشه منو روست کنید دوباره؟
انقد کونمو با برف شستم مردم 😭

این گروه سر و ته یه کرباسن که: ))) @Elsaest
که می‌خواد ماهی باشه از زندگی فرار کنه، فقط یادش رفته حافظه ماهیا ضعیفه همه‌ش یادش می‌ره ماهی باشه دغدغه‌های انسانی نداشته باشه
@*A* می‌گه سیب‌زمینی فضایی، این یکی که از دو طرف برداشته که یک درصد هم مجبور نباشه به بعد انسانی بنگره
@_Vina_
این بنده‌خدا هم که کنکوریه، اینو خدا زده🚶‍♂️
آخری که کنسل کالچر، ولی اونم تهش آیدی‌ش مست بود که نخواد فکر کنه، خیلی چیزا رو توضیح می‌ده
به‌به امیرآقا چه گروه‌بندی نابی

همچنان معتقدم به عنوان جماعتی که خودمونو با آب میشوریم خیلی غیرجالب داریم روست میکنیم

Back
بالا