- نام مرکز سمپاد
- هاگوارتز
- شهر
- Never land
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- رشته دانشگاه
- زرشکی
هزارمین پیام رو پاک میکنم، باشد تو راست میگویی.بهترین جواب وقتی جوابی نداری.
هزارمین پیام رو پاک میکنم، باشد تو راست میگویی.بهترین جواب وقتی جوابی نداری.
تحریک شو دیگههزارمین پیام رو پاک میکنم، باشد تو راست میگویی.

سلام بله نقره جهانی ریاضی ۲۰۲۵ استرالیا اورداز اخرین باری که یک کاربر اینجا مدال اوورد یا در سطح جهانی درخشید خبری دارید
کی؟و کجا و کِی؟سلام بله نقره جهانی ریاضی ۲۰۲۵ استرالیا اورد
سمپادیا زمانی که من گزینه مدیریتش شدم یعنی نزول کرده بوداین که فقط تو می دونی سینا نشون می ده سمپادیا نزول پیدا کرده
وای نگو اینجوری دلم سوختت تو مدیر خیلی خوبی هستی سینا برای واقعیسمپادیا زمانی که من گزینه مدیریتش شدم یعنی نزول کرده بود
۲۰۲۵ دیگهکی؟و کجا و کِی؟
خواستم بهش تگ مدال طلا بدم گفت دوست نداره کسی بفهمه تو دنیای واقعی کیهوای نگو اینجوری دلم سوختت تو مدیر خیلی خوبی هستی سینا برای واقعی
اونجا هم اینو نگفتم که روستت کنم گفتم که بگم تو به عنوان مدیر طبیعیه که اینو بدونی وگرنه چرا به غیر از تو هیچکس نمی دونست
راستی این بنده خدایی که جهانی اورده کیه
تبریک بهش
خیلی اطلاعات دادی با یه سرچ بچه ها میتونن بفهمن کیهخواستم بهش تگ مدال طلا بدم گفت دوست نداره کسی بفهمه تو دنیای واقعی کیه
ولی طلای دهم بود اصلا

هیچ جوره بهش نمیرسید. تلاش بیهوده نکنیدخیلی اطلاعات دادی با یه سرچ بچه ها میتونن بفهمن کیه
البته اکانتشو شاید نشه پیدا کرد
چه ادمای خود داری داریم
بابا بفهمیم مدالی مثلا چی میشه![]()
حاجی من فکر کنم میدونم کیههیچ جوره بهش نمیرسید. تلاش بیهوده نکنید
تازه تو ۱۶ سالگیه اینمن تو ۱۷ سالگی مدال داشتم تو کون و چشم تک تک آدمای دنیا میکردم.چقدر مردم متواضع شدن
باشه سینا فهمیدیم استاکر بچه های مردمی و تا رنگشورتشون و دیزاین تخت خوابشونو میدونی حالا بسما رتبه دو رقمی زیر ۲۰ و حالا زیر ۱۰۰ هم کم نداشتیم ولی هیچ کدوم تو تاپیک رتبه کنکور چیزی ننوشتن
استاک چیباشه سینا فهمیدیم استاکر بچه های مردمی و تا رنگشورتشون و دیزاین تخت خوابشونو میدونی حالا بس
حتی اینایی که مدال دارنم فهمیدن اگر بیان اینجا بگن مدال گرفتنشون رو بگن فایده ای ندارهمن تو ۱۷ سالگی مدال داشتم تو کون و چشم تک تک آدمای دنیا میکردم.چقدر مردم متواضع شدن
پاک نکرده. بخاطر اون پست بن شدهاین روست خوب بود که پاک کرده متاسفانه.