But I do, so fuck him and ادامه آهنگ با خودتون.یه خانم متشخص فحش نمیده![]()
کاش یه خانم متشخص بودم😕یه خانم متشخص فحش نمیده![]()

خودت چه ککهای هستی؟ یه آدم مغروری که به کونش میگه دنبالم نیا بو میدی.نصف کاربرای اینجا، مقلد کاربرای توئیترین. از اصطلاحات و ترمینولوژیشون بگیر برس به استدلال و منطق. عقب مونده* و سطحی هستن. اگر لیست چنل هایی که کاربرای اینجا عضو بودن رو داشتم قطع به یقین می گفتم، Regaplus پین تلگرام همه شون بود.
پسرای اینجا که کرینجن و متعفن. دختراشونم ته دغدغه شون دنگ کافه ست. دغدغه اجتماعی صفر.
از اخرین باری که یک کاربر اینجا مدال اوورد یا در سطح جهانی درخشید خبری دارید؟ چون فقط عتیقه هایی با رویکرد ذهنی متوسط رو به پایین اینجا فعالیت دارن. دقیقا همونایی که ۶ سال پشت کنکورن و منتظرن که بالاخره با 《واییی پزشکی قبول شدم🥲🥲😍😍😍》ننه بابای بیچاره شونو سوپرایز کنن.
اوه یادم رفت یه سریا اینجا توی خواباشون می بینن که مثلا کارکتر mean girls ان و این جوری، ولی ریدن تهش عاشق عباس سگسیبیل از قم میشن.
برای پسرای **شر اینجا که اصلا رست به ذهنم نمی رسه اخه همون یه جمله کرینج و متعفن هم زیادیشون بود
پ.ن:
* : ادبیات ایبیلیستی مرا ببخشید
اومدی ما رو روست کنی ولی دود کون خودت بلند شد که.نصف کاربرای اینجا، مقلد کاربرای توئیترین. از اصطلاحات و ترمینولوژیشون بگیر برس به استدلال و منطق. عقب مونده* و سطحی هستن. اگر لیست چنل هایی که کاربرای اینجا عضو بودن رو داشتم قطع به یقین می گفتم، Regaplus پین تلگرام همه شون بود.
پسرای اینجا که کرینجن و متعفن. دختراشونم ته دغدغه شون دنگ کافه ست. دغدغه اجتماعی صفر.
از اخرین باری که یک کاربر اینجا مدال اوورد یا در سطح جهانی درخشید خبری دارید؟ چون فقط عتیقه هایی با رویکرد ذهنی متوسط رو به پایین اینجا فعالیت دارن. دقیقا همونایی که ۶ سال پشت کنکورن و منتظرن که بالاخره با 《واییی پزشکی قبول شدم🥲🥲😍😍😍》ننه بابای بیچاره شونو سوپرایز کنن.
اوه یادم رفت یه سریا اینجا توی خواباشون می بینن که مثلا کارکتر mean girls ان و این جوری، ولی ریدن تهش عاشق عباس سگسیبیل از قم میشن.
برای پسرای **شر اینجا که اصلا رست به ذهنم نمی رسه اخه همون یه جمله کرینج و متعفن هم زیادیشون بود
پ.ن:

تاپیک، تاپیک روست کردنه نمی فهمم توقع چی داشتی مثلا؟ الان بیام از ادبیات حال بهم زنت دفاع کنمخودت چه ککهای هستی؟ یه آدم مغروری که به کونش میگه دنبالم نیا بو میدی.
در سطحی هستی که بتونی کل کاربرای اینجا رو دیس کنی ؟ خیر.
اضافه تر از کوپنت همه جا حرف میزنی؟ بله.
شعورت در چه سطحیه؟ فحشمو بدم بعد عذرخواهی کنم.
آیا کافیه؟ خیر.
یه چسوی پر مدعایی بیش نیستی پس بشین سرجات و تهش پیش دوتا کاربر بی زبون ادعای من فلان ککه رو خوردم بکن در انظار عمومی کسی وظیفه تربیت کردن کسی که خانوادش تربیتش نکردن رو نداره فقط میرینن بهش تا بیشتر گوهی بشه.
یا از این که ادعات می شه از نصف دخترای اینجا نود گرفتی و باهاش پز و کلاس میایی؟
بیش تر زور بزن پیمان جوناومدی ما رو روست کنی ولی دود کون خودت بلند شد که.
مگه زن توهم بینشون بوده که کونت سوخته؟ادعات می شه از نصف دخترای اینجا نود گرفتی و باهاش پز و کلاس میایی؟
الان یبسم متاسفانه و بیشتر ازین در نمیاد. 🥺بیش تر زور بزن پیمان جون

در سطحی نیستی جدی که بشه روستت کرد پسرمگه زن توهم بینشون بوده که کونت سوخته؟

اشکال نداره ایشالا توییتر وصل شه حال شما همخوب می شهالان یبسم متاسفانه و بیشتر ازین در نمیاد. 🥺

من دارم روست می کنم نمی فهمم چرا دیسلایک می گیرمآقا قرار بود روست کنید، دعوا نکنید که![]()
) اینقدر خوب نوشتم دارن یعنی؟روستها نباید مقادیری هم واقعیت داشته باشن؟ یا قابل تصور باشن؟نصف کاربرای اینجا، مقلد کاربرای توئیترین. از اصطلاحات و ترمینولوژیشون بگیر برس به استدلال و منطق. عقب مونده* و سطحی هستن. اگر لیست چنل هایی که کاربرای اینجا عضو بودن رو داشتم قطع به یقین می گفتم، Regaplus پین تلگرام همه شون بود.
پ.ن:

کجاش مطابق با واقعیت یا حقیقت نیست سمندون؟روستها نباید مقادیری هم واقعیت داشته باشن؟ یا قابل تصور باشن؟
چون روست نبودمن دارم روست می کنم نمی فهمم چرا دیسلایک می گیرم) اینقدر خوب نوشتم دارن یعنی؟
به نظرم اول یه نگاه به تعداد ارسالی هات و کامیونیتی که توش جوین هستی بنداز بعد روست کن چون خودتم جزء همین عقب مونده های عتیقه سطح متوسط رو به پایینی هستی که علاوه بر اینا هیچ بعید میدونم درخششی در سطح جهانی داشته باشی وگرنه انقدر علاف و بیکار دنبال دغدغه ملت نبودی که گوهش رو بخوری حداقل بقیه که پشت کنکور میمونن تلاششون رو میکنن و مثل تو گوه خور تلاش بقیه نیستن مرسی که نظرت رو از دانشگاه احتمالا رنک ده هزار یا بالاتر جهان با فوق لیسانس ادبیات اینستاگرامی در اختیارمون قرار دادی دفعه بعد بیشتر تلاش کننصف کاربرای اینجا، مقلد کاربرای توئیترین. از اصطلاحات و ترمینولوژیشون بگیر برس به استدلال و منطق. عقب مونده* و سطحی هستن. اگر لیست چنل هایی که کاربرای اینجا عضو بودن رو داشتم قطع به یقین می گفتم، Regaplus پین تلگرام همه شون بود.
پ.ن:
مایه افتخاره، هرکسی طرز صحبت کردن با خانم های متشخص رو بلد نیست.تهش بتونی با افتخار زیر یوزرنیم سمپادیات بنویسی "لاسویی از جهنم👿👿🤘🤘🖤🖤"