- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- دانشگاه یزد
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
سمپادی بودن ینی ارزون بودن.گرون شده نمیشه بهش پرداخت 🙁
نبودی دیشب داشتن پلوتون میدادن سپاهیا
سمپادی بودن ینی ارزون بودن.گرون شده نمیشه بهش پرداخت 🙁
نبودی دیشب داشتن پلوتون میدادن سپاهیا
هیچکس ارزش اینو نداشت که کل صفحات رو بخونم-خیلی وقته نوبت من تموم شده به گروه دوم باید بپردازی :(
گروه دوم رو دیدی فرار کردی؟هیچکس ارزش اینو نداشت که کل صفحات رو بخونم-

بالاخره نوبت زمانی شد من میرم تخمه بیارم.

۵ تا متن طولانی نوشتم بعد دیدم جدی دلم نمیاد چون هیچکار بدی در حقم نکردن اینا. ماهی هم همینطور. بیشتر شوخی دلم میاد تا روست کردن.گروه دوم رو دیدی فرار کردی؟![]()
رحم و مروت تا کی؟ نفرت بپراکن.۵ تا متن طولانی نوشتم بعد دیدم جدی دلم نمیاد چون هیچکار بدی در حقم نکردن اینا. ماهی هم همینطور. بیشتر شوخی دلم میاد تا روست کردن.
بابا جدی نامردیه به نظرم حتی برای شوخی و فیلانرحم و مروت تا کی؟ نفرت بپراکن.
اقا اگه روستی درباره من بود پذیرایم:" (البته احتمالا من رو نشناسی؟)۵ تا متن طولانی نوشتم بعد دیدم جدی دلم نمیاد چون هیچکار بدی در حقم نکردن اینا. ماهی هم همینطور. بیشتر شوخی دلم میاد تا روست کردن.
مگه تو به شوخی میزنی؟ ماها کاملا جدیایم.بابا جدی نامردیه به نظرم حتی برای شوخی و فیلان
همینکه نوشتی از تیمارستان فارابی و فکر کردی خیلی بامزهای گویای همه چی-اقا اگه روستی درباره من بود پذیرایم:" (البته احتمالا من رو نشناسی؟)
اسم کلاسم بود ولی ایا درست نیست؟ 🤣همینکه نوشتی از تیمارستان فارابی و فکر کردی خیلی بامزهای گویای همه چی-
وقتی خود طرف داوطلب شده یعنی روالهبابا جدی نامردیه به نظرم حتی برای شوخی و فیلان
هرکاری راحتی بکن من راضیم😔
آره بابا دیگه نهایتا فحشتون میدیم.وقتی خود طرف داوطلب شده یعنی رواله
کسی جدی نمیگیره بابا
یه خانم متشخص فحش نمیدهآره بابا دیگه نهایتا فحشتون میدیم.

بچه جون ببین وضعت چقدر تو زمین خرایه که مجبوری تو اسمون سیر کنی یادت بره من دیگه چرا بزنمتهرکاری راحتی بکن من راضیم😔
تو زندگی حق انتخابی نداشتی ، اونهایی که داشتی هم برباد دادی و الان دیر شده.
اینجا حداقل کاری که میتونم بکنم اینه که دستت را باز بگذارم 😔