• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

AI در برنامه‌نویسی، خوب یا بد؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mojo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Mojo

ویران شده
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کرمانشاه
سال فارغ التحصیلی
1408
سلام
الان که داره AI بشدت فراگیر می‌شه بیاید نظرتون رو راجب تاثیر AI در برنامه‌نویسی بگید.

چندتا حالت داره

اولین حالت یا وایب کدینگ اینه که طرف هیچی کدنویسی نمیکنه و فقط با پرامپت و مهندسی اون به هوش مصنوعی میگه چی میخواد و اون براش کد میزنه. بنظر من در این حالت نه اسم این کارو میشه گذاشت کدنویسی نه اون شخص کدنویسه.

حالت دوم وقتیه که طرف تازه‌کاره یا در حال یادگیریه و میاد از افزونه‌هایی مثل کوپایلت استفاده میکنه که کمکش میکنن کد رو کامل کنه. اون رو هم من توصیه نمیکنم چون شخص مفاهیم برنامه‌نویسی رو کامل و عمیق یاد نمیگیره. ما باید یه سری مباحث رو بلد باشیم تا از هوش مصنوعی کمک بگیریم.

و اما حالت سوم وقتی که طرف کدنویس حرفه‌ای هست و به مفاهیم تسلط داره و از هوش مصنوعی مشورت میگیره چطور یه عملکرد رو پیاده کنه، یا کدش مشکل داره و برای دیباگ ازش استفاده میکنه یا اپهای خیلی ساده که کدنویسی از صفرشون الکی زمانگیره. در این حالته که هوش مصنوعی قدرت خودش رو توی کدنویسی نشون میده.

من که خیلی راضیم😂 بدون al یه کد هم نمیتونم بزنم

• ناراحت
امتیازات: Mojo
به‌نظر من که تا یه حدی می‌تونه واقعا مفید باشه. برای برخی کارای زمان‌بر و سخت AI می‌تونه واقعا مفید باشه اما نه بیش از یه حدی.
برای مثال خیلیا داریم توی همه‌جا که همه‌کار همه‌چیزشونو با AI انجام می‌دن و مدعی‌ن که همچی بلدن و حیف شدن 😂
اگه اینجوری باشه که واقعا واقعا خطرناکه و برنامه‌نویسی رو توی خطر می‌اندازه.

چندتا حالت داره

اولین حالت یا وایب کدینگ اینه که طرف هیچی کدنویسی نمیکنه و فقط با پرامپت و مهندسی اون به هوش مصنوعی میگه چی میخواد و اون براش کد میزنه. بنظر من در این حالت نه اسم این کارو میشه گذاشت کدنویسی نه اون شخص کدنویسه.

حالت دوم وقتیه که طرف تازه‌کاره یا در حال یادگیریه و میاد از افزونه‌هایی مثل کوپایلت استفاده میکنه که کمکش میکنن کد رو کامل کنه. اون رو هم من توصیه نمیکنم چون شخص مفاهیم برنامه‌نویسی رو کامل و عمیق یاد نمیگیره. ما باید یه سری مباحث رو بلد باشیم تا از هوش مصنوعی کمک بگیریم.

و اما حالت سوم وقتی که طرف کدنویس حرفه‌ای هست و به مفاهیم تسلط داره و از هوش مصنوعی مشورت میگیره چطور یه عملکرد رو پیاده کنه، یا کدش مشکل داره و برای دیباگ ازش استفاده میکنه یا اپهای خیلی ساده که کدنویسی از صفرشون الکی زمانگیره. در این حالته که هوش مصنوعی قدرت خودش رو توی کدنویسی نشون میده.
حالت اول واقعا خطرناک ترین چیز ممکن می‌تونه باشه.
مخصوصا اینکه خیلی زیاد شده این کارا.
الان گیتهابو باز میکنی جای پروژه های خفن و... یکسری پروژه می‌بینی که با AI وایب کدینگ کرده. و اکثرا تعداد کامیت هاشون از خود لینوس توروالدز بیشتره.

حالت اول واقعا خطرناک ترین چیز ممکن می‌تونه باشه.
مخصوصا اینکه خیلی زیاد شده این کارا.
الان گیتهابو باز میکنی جای پروژه های خفن و... یکسری پروژه می‌بینی که با AI وایب کدینگ کرده. و اکثرا تعداد کامیت هاشون از خود لینوس توروالدز بیشتره.
همجا هستن حتی اینجام هست اونجور ادما به تعداد وحشتناکی
قبول کنن وایب کدینگ کردن باز بهتره جالب این هست که قبولم نمیکنن که وایب کدینگ کردن 😂
حتی ابزار خیلی قوی و پیشرفته ای برای تشخیص کد واقعی از هوش مصنوعی هم وجود نداره که بشه جلوشو گرفت :((
ولی یه مدل اوپن سورس بود به اسم Span Detector اگه درست گفته باشم، فقط اون ابزار کارش یکذره درسته وگرنه هیچی نیست

Back
بالا