- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ...
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- مدال المپیاد
- طلای المپیاد Overthinking
- رشته دانشگاه
- پزشکی
یه کیک کاپوچینو به یه روش دیگه
فوق نرم
دو پیمانه آرد
نصف پیمانه شیر
چهار تا پنج قاشق پودر کاپوچینو سرپر
نصف پیمانه روغن
یک و یک چهارم پیمانه شکر
چهار تا تخم مرغ
یکم وانیل و دو قاشق سرپر چایخوری بیکینگ پودر
یکم سرکه(اختیاری برای پف بیشتر بدون تأثیر روی مزه)
ارد رو الک کنین بهش بکینگ پودر اضافه و فر رو روشن تا گرم باشه
نسکافه رو با نصف پیمانه شیر که گرم کردین(میتونین بالا سماور بزارین تا گرم بشه ) درست کنین
سفیده و زرده رو جدا کنین و تو دو تا ظرف بریزین به ظرف زرده نصف پیمانه شکر اضافه کنین و وانیل
سفیده ها رو هم بزنین تا کف کنه حالا سه چهارم پیمانه شکر رو اضافه کنین و هم بزنین تا سفید و حجیم بشه و رد همزن بمونه و وقتی برمیگردونین نریزه تا وقتی بقیه مواد رو آماده میکنیم بزارین یخچال
زرده ها رو هم هم بزنین انقد که حداقل سه درجه از رنگ اولیه مایع روشن تر بشه
نسکافه و روغن رو اضافه کنین و یه قاشق سرکه اختیاری رو
سفیده ها رو بیرون بیارین و مایع قبلی رو بهش اضافه کنین و هم بزنین تا مخلوط شن بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ترجیحا با لیسک هم بزنین
فقط کف قالب رو روغن بزنین یا کاغذ روغنی بزارین دورشو نه
و توی فر۱۷۵ تا ۱۸۵ بزارین و زیر ۲۰ دقیقه در فر رو باز نکنین با توجه به فر خودتون ۲۵ تا ۴۵ دقیقه طول میکشه
شیر ۱ پیمانه
شکر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
سه تا پنج قاشق سرپر کاپوچینو
یک قاشق آرد
به جز روغن اینا رو بریزین تو قابلمه و هم بزنین تا گلوله ای آرد و اینا نمونه توش زیرش رو روشن کنین و یکم که گرم شد روغن اضافه کنین تا غلیظ بشه
و روی کیکتون بریزین (انقد دوسش دارن که من معمولا دوبرابر اینو درست میکنم روش میریزم )
فوق نرم
دو پیمانه آرد
نصف پیمانه شیر
چهار تا پنج قاشق پودر کاپوچینو سرپر
نصف پیمانه روغن
یک و یک چهارم پیمانه شکر
چهار تا تخم مرغ
یکم وانیل و دو قاشق سرپر چایخوری بیکینگ پودر
یکم سرکه(اختیاری برای پف بیشتر بدون تأثیر روی مزه)
ارد رو الک کنین بهش بکینگ پودر اضافه و فر رو روشن تا گرم باشه
نسکافه رو با نصف پیمانه شیر که گرم کردین(میتونین بالا سماور بزارین تا گرم بشه ) درست کنین
سفیده و زرده رو جدا کنین و تو دو تا ظرف بریزین به ظرف زرده نصف پیمانه شکر اضافه کنین و وانیل
سفیده ها رو هم بزنین تا کف کنه حالا سه چهارم پیمانه شکر رو اضافه کنین و هم بزنین تا سفید و حجیم بشه و رد همزن بمونه و وقتی برمیگردونین نریزه تا وقتی بقیه مواد رو آماده میکنیم بزارین یخچال
زرده ها رو هم هم بزنین انقد که حداقل سه درجه از رنگ اولیه مایع روشن تر بشه
نسکافه و روغن رو اضافه کنین و یه قاشق سرکه اختیاری رو
سفیده ها رو بیرون بیارین و مایع قبلی رو بهش اضافه کنین و هم بزنین تا مخلوط شن بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ترجیحا با لیسک هم بزنین
فقط کف قالب رو روغن بزنین یا کاغذ روغنی بزارین دورشو نه
و توی فر۱۷۵ تا ۱۸۵ بزارین و زیر ۲۰ دقیقه در فر رو باز نکنین با توجه به فر خودتون ۲۵ تا ۴۵ دقیقه طول میکشه
شیر ۱ پیمانه
شکر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
سه تا پنج قاشق سرپر کاپوچینو
یک قاشق آرد
به جز روغن اینا رو بریزین تو قابلمه و هم بزنین تا گلوله ای آرد و اینا نمونه توش زیرش رو روشن کنین و یکم که گرم شد روغن اضافه کنین تا غلیظ بشه
و روی کیکتون بریزین (انقد دوسش دارن که من معمولا دوبرابر اینو درست میکنم روش میریزم )

به درخواست