از خاطرات حوزه های امتحان

kaito

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرز8
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1410
خب همه ما صد در صد ازمون سمپاد شرکت کردیم و قبول شدیم و میدونیم که خیلی از افرادی که ازمون را دادند سیاهی لشکرند و خب از این سیاهی لشکرا یک کارهایی سر میزند که واقعا عجیب .خنده دار و گاها رو مخ است. بعضی وقتا هم مکان حوزه یا مراقب عجیبه
حالا ما اینجام میخواییم یادی کنیم از اتفاقات عجیب یا خنده دار یا عصبی کننده و دلهره اور حوزه های امتحانی (چه تیزهوشان یا هر ازمون دیگه)بکنیم

خب همه ما صد در صد ازمون سمپاد شرکت کردیم و قبول شدیم و میدونیم که خیلی از افرادی که ازمون را دادند سیاهی لشکرند و خب از این سیاهی لشکرا یک کارهایی سر میزند که واقعا عجیب .خنده دار و گاها رو مخ است. بعضی وقتا هم مکان حوضه یا مراقب عجیبه
حالا ما اینجام میخواییم یادی کنیم از اتفاقات عجیب یا خنده دار یا عصبی کننده و دلهره اور حوضه های امتحانی (چه تیزهوشان یا هر ازمون دیگه)بکنیم
جسارتا عرض کنم که حوزه امتحانی درسته

خب حوزه خودم خیلی خیلی اذیتم کرد
بغل دستیم انگار اومده بود پیک نیک 🚶‍♂️
اونور یکی نشسته بود همش میگفت من نابغم من قبول میشم ضریب هوشیم فلانه بهمانه😐
یه بنده خدایی معلوم بود اون حداقل 4 تا تست دیده گفت زده گفت زمان ازمون 100 دقیقه است مگه این بنده خدا رو ول میکردن؟؟؟میگفتن نه تو از کجا فهمیدی ازمون چند دقیقست؟نه نمیدونم تو متقلبی ... اخر بنده خدا رو پرت کردن بیرون 😶
مراقب از ما 10 دقیقه دفترچه اول دیر گرفت بعد گفت نه چون اونجا 10 بیشتر دادم از دفتزچه دوم که سرعت دقته 10 دقیقه کم میکنم هرچی اعتراض کردیم مگه قبول میکرد؟
خلاصه سرتونو درد نیارم دفترچه اول رو خوب زدم (کفش 20 سوال قبول من 29 تا دقیقا با احتساب نمره منفی درست داشتم)
و دفترچه دوممو گند زدم حداقل 40 تا باید میزدم کلا 33 تا تونستم به خاطر شاهکار مراقب بزنم
و تازه صندلیم پایش مشکل داشت باعث شد بیفتم زمین و وسط حوزه پهن شدم😑و بغل کولر بودم باید دفترچه و پاسخبرگمو میگرفتم پرواز نکنن برن🤣😭
هیچی با یه قیافه جنگ زده و داغون از حوزه با موفقیت خارج شدم🤝🤣😑

من خودم
روز آزمون هم مدرسه ای هایم دو تاشون توی چندمتریم بودن
یکیشون ازم پرسید حروف الفبا از اول تا اخر رو میگی بهم بنویسم؟
منم بهش گفتم و اون هم نوشت
با یکی از دوستام که دقیقا پشت سرم بود حرف زدم و....

برگه هارو گذاشتن و گفتن یهویی
(هر سوال درست ۴ امتیاز مثبت و هر غلط ۳ امتیاز منفی ) یهو برگا همگی ریخت.
بعدش که ما سکته رو زدیم گفت نه ببخشید. همون ۳ امتیاز مثبت و یک امتیاز منفی هستش

بعد چند دقیقه گفتند: برگه ها را بردارید همه سریع و باعجله بر می‌داشتند ام من یواش خم شدم و ریلکس برداشتم
دفترچه اول رو خیلی خوب زدم و ۳۸ تا زدم
دفترچه دوم رو گند زدم و فقط ۳۳ تا زدم
بعدش که اومدم از آزمون اصلا دیگه چک نکردم کدوم سوالارو درست زدم

خودم فکر میکردم قبول نمیشم...

اما شب اعلام نتایج خواب بودم که مامانم اومد گفت
پسرم تیزهوشان قبول شدی و من هم گفتم باشه و
خودمو کج کردم و خوابیدن
(اصلا نفهمیده بودم چون تو حالت نیمه بیداری بودم)
صبح که بیدار شدم مامانم گفت آفرین اژه ای یک قبول شدی و من کرک و پرم ریخت
بعد کارناممو. دیدم و با ذوق به کلمات نگاه
...شما پذیرفته شده آید... اولویت انتخابی اول

Back
بالا