کیفیت غذا سلف دانشگاه شما چطوره؟

الان دیگه خیلی لاکچری شد ما هیچ چیز رایگانی نداریم. همه غذاهاموند۱۳ تومنه یه رستوران هم که به عنوان سلف مکمل اضافه کردن انقدر گرونه که زیاد نمیشه رفت 🤧
جفت دانشگاه ها اخه رایگان رو دارن!
البته اینم بگم رایگانش واقعا کیفیت و ارزش خرید رو نداره

و اینکه جسارتا شما کجا میخونید؟ 😅

جفت دانشگاه ها اخه رایگان رو دارن!
البته اینم بگم رایگانش واقعا کیفیت و ارزش خرید رو نداره

و اینکه جسارتا شما کجا میخونید؟ 😅
علوم پزشکی اصفهان 🤦‍♀️

اون طرح رایگان رو ما هم تا همین ترم پیش داشتیم، این ترم نمیدونم چی شده جمعش کردن.
طرح تاک هم برای ما اینجوری نیس هر هفته چندتا غذای مشخص بدن ، ۳ تا غذاخوریه و انتخابها محدود نیست و غذاهاشون متنوعه . ژتون دانشگاه برای تاک ۸۰ تومنه و مابقی پول غذا رو خودمون میدیم.
سلف هم که دوتا آپشن داره و هر کدوم ۲۲ یا ۱۷ تومن. ولی از وقتی این تاک ها فعال شدن بچه ها کمتر سلف میزنن. منم از ترم ۲ به این ور همش تاک رفتم. از تاکهای دانشگاهمون بیشتر راضی بودم تا سلف.

ما چیز قابل خوردنش کوبیده مرغه که فقط برنجه و یه سیخ کوبیده. همین. بدون دورچین و نوشیدنی. ۲۴ تومن فکر کنم
علوم پزشکی مشهد رو میبینم احساس میکنم این سلفه داره تو پاچم میکنه ((((:

بین قیمه و کباب‌لقمه موندم
بین حلیم بادمجون و استانبولی موندم
بین فلافل و شویدپلو با گوشت موندم
چرا انقد انتخاب سخته🤣🤣🤣🤣
@a×(S+n) کمک کننن

• خنده
امتیازات: D3la
بین قیمه و کباب‌لقمه موندم
بین حلیم بادمجون و استانبولی موندم
بین فلافل و شویدپلو با گوشت موندم
چرا انقد انتخاب سخته🤣🤣🤣🤣
@a×(S+n) کمک کننن
کباب لقمه جدید اضافه شده
قیمه خوبه نسبتاً
بقیه هم همه در یه سطحن هیچکدوم چنگی به دل نمیزنه🥲
من فلافل و استانبولی رو ترجیح میدم

• لایک
امتیازات: D3la
دوستان ما امروز هار بودیم و عجله هم داشتیم عکس نگرفتم، اما غذای امروز شله مشهدی بود (خوشمزه بود، یه کمی تند با حبوبات زیاد و گوشت متوسط) کنارش برای این که گشنه نمونی نون پنیر و سبزی هم دادن.
نون ها توی یه سبد بود و غیربهداشتی بود یه مقدار، پنیر خامه‌ای از این بسته کوچولو اماده ها بود و سبزی هم بسته بندی بهداشتی داشت بد هم پاک نشده بود تمیز بود، ریحون و نعنا و تره و فلفل سبز داشت.

منو شامل شله و چلوقیمه بود البته از قیمه ها روی شله هم می‌ریختن.

قیمت هم ۱۶ هزار تومن.

Back
بالا