کیفیت غذا سلف دانشگاه شما چطوره؟

اسم دانشگاهتونم بنویسید تا بقیه موقع انتخاب رشته، کیفیت و کمیت غذای سلفم در نظر بگیرند🥲
یه چیزی بگم متاسفانه در واقع اکثر دانشگاه ها همین حدودن

• لایک
امتیازات: D3la
دانشگاه فرهنگیان ارومیه هم 13 هزار تومنه اما دیگه خودشون پرداخت نمیکنن از حقوقشون کم میشه

برنامه غذایی سلف مرکزی اینجوریه: روزایی که جوجه و کباب هست غذای دیگه ای نمیدن و بقیه روزا دو تا گزینه هست. اما باید بگم جوجه اش هم جالب نیست که شنبه بود:/ دلتون که یه جوری میشه و فکر کنید برنجش شور و قرمه سبزیش بی مزه و از اون ور مرغش بو میده!! و با این تفاسیر قیمت ها 20 تومنه و برای کنار غذا میتونیم از ترشی و دوغ و ماست و زیتون یکی رو انتخاب کنیم.
به غیر از سلف مرکزی ، ما سلف مکمل(آزاد) و رستوران داریم

دلستر؟
کیفیت خوب؟
هرروز که سلف جوجه میده صدا کلاغ نمیاد
روزی که کبابم میدن گربه تو دانشگاه نمیبینم

694801_25۲۰۲۵۱۱۰۱-۱۲۰۴۳۴.jpg

ظاهر رو که ملاحظه می‌کنید🤧
من امروز رزرو نکرده بودم و مجبور شدم آزاد بگیرم، فقط پاستا آزاد بود قیمت۹۰/۰۰۰ت
خام بود، قابل خوردن نبود.
دعا کنید مسموم نشم...

امروز یه چیزی بود به نام خوراک مکزیکی
انقد گرسنه بودم یادم رفت عکس بگیرم😂
سیب زمینی سرخ شده. سینه مرغ ابپز شده. (تقریبا اندازه نصف یک سینه توی غذای من مرغ بود) ذرت. هویج رنده شده. نخود فرنگی و سس مایونز. یه چیزی تو مایه های چیکن استراگانف بود ولی با این ترکیبات
خوش مزه بود
و در کنارش یکم سالاد ماکارونی فقط با سبزیجات که خوش مزه نبود
و دوغی که قرار بود دلستر باشه😂
در کل راضی بودم ولی قیمه بادمجون دیروز بهتر بود

علوم پزشکی مشهد امروز:
104603_25IMG-20251103-121454.jpg

مرغ سرخ شده، برنج، سس انار، سالاد، سس فرانسوی. غذا گرم و خوشمزه بود از عادت خانوادگی ما یه مقدار چرب‌تر بود. سالادش هم کاهو و هویج و خیار و زیتون داشت. حجم مرغش خیلی زیاد بود یه ران کامل بود با اون قسمت بالای ران (چیه اسمش؟) امروز سر میزها نمک هم بود که دفعات قبل نبود.

دو تا غذا برای امروز تعریف شده بود یکی مرغ یکی خورش کدو که من کسیو ندیدم کدو خورده باشه. همین دیگه.

قیمت پرس کامل ۱۳ هزار تومن و قیمت نیم‌پرس ۶ هزار تومن

علوم پزشکی مشهد امروز:
104603_25IMG-20251103-121454.jpg

مرغ سرخ شده، برنج، سس انار، سالاد، سس فرانسوی. غذا گرم و خوشمزه بود از عادت خانوادگی ما یه مقدار چرب‌تر بود. سالادش هم کاهو و هویج و خیار و زیتون داشت. حجم مرغش خیلی زیاد بود یه ران کامل بود با اون قسمت بالای ران (چیه اسمش؟) امروز سر میزها نمک هم بود که دفعات قبل نبود.

دو تا غذا برای امروز تعریف شده بود یکی مرغ یکی خورش کدو که من کسیو ندیدم کدو خورده باشه. همین دیگه.

قیمت پرس کامل ۱۳ هزار تومن و قیمت نیم‌پرس ۶ هزار تومن
عه ما هم دقیقا همین ترکیبو داشتیم امروز؛ سالاد و مرغ. البته من گفتم برام سینه مرغ رو بذاره (که پشیمون شدم) و ما زرشکم داشتیم. مگه مشهد مرکز زرشک نیست؟😂

عه ما هم دقیقا همین ترکیبو داشتیم امروز؛ سالاد و مرغ. البته من گفتم برام سینه مرغ رو بذاره (که پشیمون شدم) و ما زرشکم داشتیم. مگه مشهد مرکز زرشک نیست؟😂
اکه هست هم زرشک ندادن به ما😂

من میتونم ادعا نظر رو دوتا سلف در دو دانشگاه متفاوت کنم درحال حاضر😂
اول بخوام از سلف بوعلی سینای همدان بگم تنوع غذاییشون بالا بود یعنی هر وعده حداقل دوتا غذا داشت و ما که خوابگاهی بودیم بعضا برای شام سه تا غذا داشت دوتا غذای درست حسابی و غذای سوم در حد فرنی و سوپ و اش اینا و کلا میگم توی طول هفته تنوعشون بالا بود یه خوبی داشت کنار همه غذا ها یا دوغ یا ماست یا سالاد کلم و شیرازی یا دلستر یا ابمیوه گازدار میدادن حتی با بعضی میوه و ژله هم میدادن و بخوام از کیفیتش بگم جوجه هاش و شینسل و سوخاریش کلا غذاهای مرغیش واقعا خوب بود و شبیه این چیزایی که میگن راجب سلف نبود ولی خورشتاش واقعا مزخرف بود چرب و مواد بی کیفیت بعد سوای اون جدا آشکده داشتیم، سلف مکمل داشتیم، رستوران مکمل، فست فودی داشتیم یعنی جدای سلف اصلی 4تا غذا خوری دیگه بود
و اما...
خواجه نصیر تهران دانشکده مهندسی عمرانش تا الان حداقل اونایی که من گرفتم خوب بوده مثل تعریفای عمومی از سلف نبود حتی بهتر از بوعلی از جمله خورشت قیمه، ماکارانی، زرشک پلو مرغ، سبزی پلو ماهی، فلافل، جوجه کباب اینا ولی بدیش اینه تنوع غذاش پایینه یعنی سوا از اینکه هر وعده اش یه غذا داره مگر یکی دوروز توی هفته که اونم یه غذاییه ببخشید هیشکی نمیگیره(سگ نمیگیره) و کنار غذاهاش هیچی نمیدن مگر بعضی غذاها ماست بدن، کلا هر هفته انگار یه چیزه خیلی تغییری نمیکنه برنامشون و فقط هم سلف هست و بوفه دیگه هیچ غذا خوری مثل کلین فود یا مکمل اینای دیگه ای یا حتی مثل همدان سلفای متفاوت نداره

قیمتی هم روزانه جفت دانشگاه ها دو ترم پیش 12 و 15 هزار تومن بوده ولی الان جفت دانشگاه ها شده 17 و 22 هزار تومن و برای شبانه هم 95 هزارتومن ایناس به بالا که من خودم با توجه به قیمت روزانه از کیفیتشون تا اینجا راضی بودم(البته همدان رو این دوترم اطلاع ندارم چطور شده)

عکس هم ایشالا روزای اینده میگیرم تا الان نشده بگیرم از همدانم عکس ندارم(شاید گذاشتنی از دوستای اونورم گرفتم باهم گذاشتم مقایسه بشه)

برنامه غذایی این هفته دو دانشگاه:
شنبهیکشنبهدوشنبهسه شنبهچهارشنبه
چلو کباب کوبیده + گوجه یا ترشی کلم + لیمو یا نارنج + کره 10 گرمیخوراک کشک بادمجان + خیارشور + گوجه یا ترشی کلم + 2 عدد نان
چلو خورشت قرمه سبزی + ماست
زرشک پلو با مرغ + ماست
کوکو سبزی + گوجه یا ترشی کلم + خیار شور + کاهو + 2 عدد نان
چلوخورشت قیمه بادمجان + ماستچلوجوجه کباب + گوجه یا ترشی + لیمو یا نارنج + کره 10 گرمی
فلافل + گوجه یا ترشی کلم + خیار شور + کاهو + سس کچاب + 2 عدد نان
سلف دانشکده عمران-نقشه برداری خواجه نصیر تهران👆
سلف مرکزی بوعلی سینا همدان👇
شنبهیکشنبهدوشنبهسه شنبهچهارشنبهپنجشنبه
نهار:
چلو خورشت قیمه
کنار غذا: سالاد
خوراک ناگت مرغ
کنار غذا: خیارشور , گوجه فرنگی , نان , سیب زمینی , سس تکنفره
خوراک ماکارونی
کنار غذا: خیارشور , ژله , سس تکنفره
چلو تن ماهی
کنار غذا: ترشی یا خرما
چلو خورشت آلو با مرغ
کنار غذا: ماست ساده
چلو کباب کوبیده
کنار غذا: گوجه فرنگی , کره , نوشیدنی
چلو گوشت
خوراک فیله سوخاری
چلو خورشت قیمه نثار
خوراک شنیسل مرغ
چلو خورشت کرفس
کنار غذا: ماست موسیر
زرشک پلو با مرغ
شام:
چلو کباب کوبیده مرغ
خوراک گوشت چرخ‌کرده با سیب زمینی
کنار غذا: نان
سوپ جو
چلو خورشت فسنجان
خوراک کوفته تبریزی
کنار غذا: ریحان , نان سنگک
خوراک عدسی
استانبولی پلو
کنار غذا: سالاد , میوه
الویه آماده
کنار غذا: خیارشور , گوجه فرنگی , نان
چلو خورشت قورمه سبزی
خوراک بادمجان
کنار غذا: نان , ریحان
پنیر، خیار، گوجه
چلو جوجه ترش
خوراک پاستا چیکن با سس گوجه فرنگی
کنار غذا: خیارشور , نان
فرنی
...

برنامه غذایی این هفته دو دانشگاه:
شنبهیکشنبهدوشنبهسه شنبهچهارشنبه
چلو کباب کوبیده + گوجه یا ترشی کلم + لیمو یا نارنج + کره 10 گرمیخوراک کشک بادمجان + خیارشور + گوجه یا ترشی کلم + 2 عدد نان
چلو خورشت قرمه سبزی + ماست
زرشک پلو با مرغ + ماست
کوکو سبزی + گوجه یا ترشی کلم + خیار شور + کاهو + 2 عدد نان
چلوخورشت قیمه بادمجان + ماستچلوجوجه کباب + گوجه یا ترشی + لیمو یا نارنج + کره 10 گرمی
فلافل + گوجه یا ترشی کلم + خیار شور + کاهو + سس کچاب + 2 عدد نان
سلف دانشکده عمران-نقشه برداری خواجه نصیر تهران👆
سلف مرکزی بوعلی سینا همدان👇
شنبهیکشنبهدوشنبهسه شنبهچهارشنبهپنجشنبه
نهار:
چلو خورشت قیمه
خوراک ناگت مرغ
خوراک ماکارونی
کنار غذا: خیارشور , ژله , سس تکنفره
چلو تن ماهی
کنار غذا: ترشی یا خرما
چلو خورشت آلو با مرغ
چلو کباب کوبیده
چلو گوشت
خوراک فیله سوخاری
چلو خورشت قیمه نثار
خوراک شنیسل مرغ
چلو خورشت کرفس
زرشک پلو با مرغ
شام:
چلو کباب کوبیده مرغ
خوراک گوشت چرخ‌کرده با سیب زمینی
سوپ جو
چلو خورشت فسنجان
خوراک کوفته تبریزی
کنار غذا: ریحان , نان سنگک
خوراک عدسی
استانبولی پلو
کنار غذا: سالاد , میوه
الویه آماده
کنار غذا: خیارشور , گوجه فرنگی , نان
چلو خورشت قورمه سبزی
خوراک بادمجان
کنار غذا: نان , ریحان
پنیر، خیار، گوجه
چلو جوجه ترش
خوراک پاستا چیکن با سس گوجه فرنگی
کنار غذا: خیارشور , نان
فرنی
...
چقدر همدان لاکچریه

من میتونم ادعا نظر رو دوتا سلف در دو دانشگاه متفاوت کنم درحال حاضر😂
اول بخوام از سلف بوعلی سینای همدان بگم تنوع غذاییشون بالا بود یعنی هر وعده حداقل دوتا غذا داشت و ما که خوابگاهی بودیم بعضا برای شام سه تا غذا داشت دوتا غذای درست حسابی و غذای سوم در حد فرنی و سوپ و اش اینا و کلا میگم توی طول هفته تنوعشون بالا بود یه خوبی داشت کنار همه غذا ها یا دوغ یا ماست یا سالاد کلم و شیرازی یا دلستر یا ابمیوه گازدار میدادن حتی با بعضی میوه و ژله هم میدادن و بخوام از کیفیتش بگم جوجه هاش و شینسل و سوخاریش کلا غذاهای مرغیش واقعا خوب بود و شبیه این چیزایی که میگن راجب سلف نبود ولی خورشتاش واقعا مزخرف بود چرب و مواد بی کیفیت بعد سوای اون جدا آشکده داشتیم، سلف مکمل داشتیم، رستوران مکمل، فست فودی داشتیم یعنی جدای سلف اصلی 4تا غذا خوری دیگه بود
و اما...
خواجه نصیر تهران دانشکده مهندسی عمرانش تا الان حداقل اونایی که من گرفتم خوب بوده مثل تعریفای عمومی از سلف نبود حتی بهتر از بوعلی از جمله خورشت قیمه، ماکارانی، زرشک پلو مرغ، سبزی پلو ماهی، فلافل، جوجه کباب اینا ولی بدیش اینه تنوع غذاش پایینه یعنی سوا از اینکه هر وعده اش یه غذا داره مگر یکی دوروز توی هفته که اونم یه غذاییه ببخشید هیشکی نمیگیره(سگ نمیگیره) و کنار غذاهاش هیچی نمیدن مگر بعضی غذاها ماست بدن، کلا هر هفته انگار یه چیزه خیلی تغییری نمیکنه برنامشون و فقط هم سلف هست و بوفه دیگه هیچ غذا خوری مثل کلین فود یا مکمل اینای دیگه ای یا حتی مثل همدان سلفای متفاوت نداره

قیمتی هم روزانه جفت دانشگاه ها دو ترم پیش 12 و 15 هزار تومن بوده ولی الان جفت دانشگاه ها شده 17 و 22 هزار تومن و برای شبانه هم 95 هزارتومن ایناس به بالا که من خودم با توجه به قیمت روزانه از کیفیتشون تا اینجا راضی بودم(البته همدان رو این دوترم اطلاع ندارم چطور شده)

عکس هم ایشالا روزای اینده میگیرم تا الان نشده بگیرم از همدانم عکس ندارم(شاید گذاشتنی از دوستای اونورم گرفتم باهم گذاشتم مقایسه بشه)
17 و 22 یعنی بسته به غذاش قیمت فرق میکنه؟ یا وعده؟

چقدر همدان لاکچریه
اره
واقعا بعضی اوقات این حس بهم دست میده ای کاش اصلا نمیومدم اینجا به سختیش و اینا نمی ارزه ولی بعد یاد سطح استادای همدان و جو سم بچه هاش میوفتم میگم یه سلف که این حرفا رو نداره جاش من غذای خونه و مامانپز رو دارم😁

17 و 22 یعنی بسته به غذاش قیمت فرق میکنه؟ یا وعده؟
بستگی به غذا داره ما سه نوع غذای اقتصادی، متوسط و گرون داریم که به ترتیب قیمتاش 12، 17، 22 هست یه غذای رایگانم هست که معمولا غذاهای خیلی ساده و حجمش به نسبت زیاد نیست مثلا خواجه نصیر این هفته کوکو و فلافلش رایگان بود یا همه شام و نهار سومای بوعلی مثل سوپ و فرنی و نون پنیر وبعضی اوقات نودل رایگانه ولی خب کسی کم پیش میاد بگیره وفکر کنم برای افرادیه که مشکل مالی اینا دارن

Back
بالا