معرفی بازی های جالب.

Mojo

دِ بَلُون دِ'اُر
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کرمانشاه
سال فارغ التحصیلی
1945
مدال المپیاد
Error 404 - Not found
دانشگاه
Error 404 - Not found
رشته دانشگاه
Error 404 - Not found
باسلام
اینجا بازی هایی که بنظرتون جالبه رو معرفی کنید.
خودم شروع می‌کنم.

Getting over it

https://myket.ir/app/com.noodlecake.gettingoverit

عقل و روح‌تون نابود می‌شه.
بشدت مضر برای گوشی ( از شدت فشاری شدن شاید پرت کنید تو دیوار. )
بهرحال تجربه باحالیه
با ی ایراد ممکنه کل کارایی رو ک کردید از دست بدید.
نکته مهم : من مسئولیتی در قبال مشکلات رخ داده ندارم.

! Stardew valley
(روی pcه و گوشی هم هست ولی پولیه پس منطقا رو کامپیوتر کرکش رو مفتی میشه ریخت 🌝)

اول بازی می بینی که توی یه اداره کار میکنی و خیلی از شغلت ناراضی ای و این ها
تاااا اینکه پدربزرگت به رحمت خدا میره;;)
حالا در وصیت پدربزرگت مزرعه اش توی یه دهکده ای به تو تعلق می گیره و تو سریع فرار میکنی و می ری تا در این دهکده گل و بلبل زندگی کنی!
foraging
farming(دامداری و اینا هم داره)
friendship(با این ان پی سی های دهکده)
mining
combat
fishing
داره و فرآیندش فصلیه و هر فصل ماهی ها/محصولات/ اتفاق/ جشن های مخصوص خودش رو داره.

به نظر از این بازی کشاورزی ساده ها میاد ولی یه جایی میشه رسید که فایل اکسل دربیارید و به خودتون فشار بیارید که پولدار باشید و اهداف بازی رو هم تکمیل کنید، ولی میشه هم خیلی اسوده خاطر بازی کرد. بستگی به سلیقه داره (و حوصله)

این آدمای دهکده هم داستان های جالبی دارن، یکی معتاده مثلا و تو یه جورایی طی افزایش دوستی باهاش نجاتش میدی / هرکی داستان خودش رو داره.

کلا ولی بازی ریلکسیه و لذت بخشه دیدن پیشرفت توش🙃

ادیت: رو اندروید هم کرکش هست

Delta force(موبایل)

شاید خیلیاتون میشناسین دلتافورس رو ،well از همون بازیای کلاسیک اکشن_تیراندازی هس و بنظرم نسبت به اینکه ورژن موبایل هس خوبه،و اینکه آنلاینه دیگه
من که دوسش دارم دیدم یه هچمین تاپیکی هس گفتم بگم💅🏻
اینم عسکش:
s921191_delta-force-mobile-operators.webp

e3a43206b1f6d4d20f0a7a3f1fbd791da17c743f931ca9416064783d8ac2ff60_product_card_v2_mobile_slider_639_9krm.jpg

بازی : Rollercoaster tycoon
این بازی یکی از بازی های انقلابی در صنعت گیمینگ به شمار میره که سال 1999 منتشر شد و نکته جالب این هست که با زبان Assembly نوشته شده که یکی از سخت ترین و سریعترین زبان های برنامه نویسی هست
شما میتونید در این بازی یک شهربازی کامل را کنترل کنید ، راه ها رو مدیریت کنید ، وسایل و مغازه اضافه کنید ، بودجه و رضایت مردم را کنترل کنید و هزاران امکانات دیگر که هنوز بعد از 26 سال بازی جذابیت قبلی خودش را دارد
تصویر از محیط بازی :

ss_12036337fe569dee7853cdd275808b49c0f7339d.1920x1080_7fhi.jpg

همچنین در سال 2016 نسخه موبایل این بازی (که با زبان C نوشته شده بود) با نام Rollercoaster tycoon classic عرضه شد.

71mh_uoejel_lax4.png

مگه می‌شه اسم بازی بیاد و کسی از شاهکار ناچ "ماینکرافت" اسمی نبره؟
Minecraft_2024_cover_art.png

توی این بازی شما باید خانه بسازید مزرعه بسازید منابع جمع کنید و...
نکته جالب و خوب این هست ک بازی راحت اجرا می‌شه.
و اینکه قراره اگ استقبال شد یک‌سرور برای سمپادیا بسازیم ب اسم سمپادیا کرفت.
برای مثال شما توی بازی چوب می‌کنید و یا چوب کلنگ می‌سازید و با کلنگ سنگ می‌کنید و با سنگ کلنگ سنگی می‌سازید و...
برای دانلود توی ویندوز لینوکس یا مک برید.
https://tlauncher.org/

dont-starve_wx_farming.jpg
filters:quality(70)

image.png.f87830dc2406b22c36a389c8beac8c7c.thumb.png.a0e6103360336fdc00701f072875fb06.png

Don't Starve Together
یه بازی تو ژانر survival با آرت متفاوت نسبت به بقیه بازیای این ژانر.
بازی نسبتا سخته. میتونید با دوستاتون بازی کنید. بازی 18 تا کاراکتر داره که اول بازی یکیشون رو انتخاب میکنید و هرکدوم قابلیت های خودشونو دارن با داستان ویژه خودشون. هر سال بازی چهارتا فصل داره که هرکدوم یجوری اذیتتون میکنن. جزئیات بازی و تعداد باس فایتا هاش خیلی زیاده و تلاش برای یه بار تجربه کردن همش زمان خیلی زیادی میبره که سرگرمتون میکنه مخصوصا اگه گروهی بازی کنین.
این نسخه آنلاین بازیه.

don't starve اصلی هم هست که آفلاینه و سه تا dlc دیگه هم داره که نسخه اصلی با یه dlc اش روی گوشی هم اومده. محتوای نسخه توگدر خیلی بیشتر از نسخه آفلاینه.
نسخه توگدر بعد از تقریبا 11 سال همچنان آپدیت میده و پلیر هم بشدت زیاد داره، البته تو ایران زیاد بهش پرداخته نمیشه و کامیونیتی زیاد قوی ای تو ایران مثل ماینکرافت نداره.

اگه نسخه توگدر بازیرو از استیم بخرید، یدونه دیگه هم روش میده که میتونید برای دوستاتون گیفت کنید.
کرک آنلاین بازی هم هست.

صفحه استیم بازی جهت مشاهده فیلم و عکس های بازی

• لایک
امتیازات: Naysi
Back
بالا