راهنمایی میخوام!

جهان هستی

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1407
سلام
امیدوارم تا اینجا تابستون خوبی داشته باشید
من امسال ورودی نهمم و فرز1 تبریز میخونم....تو شهر ما المپیاد خیلی روی بورس نیست و از طرف مدرسه ها عملا کلاسی برگزار نمیشه و حمایت چندانی صورت نمیگیره
ولی من از ورودی هفتم به شروع المپیاد فکر میکردم و حتی همون سال سر کلاس های آنلاین باشگاه طلایی ها برای المپیاد ریاضی نشستم خیلی خوشم اومد و برام جذاب بود ولی ولش کردم چون خانواده گفتند المپیاد ریسکه و بهتره بچسبم به کنکور
حالا امسال دوباره شروع کردم به خوندن...اول قصدم المپیاد شیمی بود و دوره ی شیمی مقدماتی آیریسک رو هم شرکت کردم و یک ماهی هست مشغول شیمی ام...ولی شدیدا به شک افتادم
من ریاضیم قویه و علاقه هم بهش دارم ولی احساس میکنم از مسیر ریاضی نتیجه نمی گیرم
المپیاد زیست رو هم که کاملا کنار گذاشتم
بین المپیاد شیمی و فیزیک و کامپیوتر موندم (سه ساله برنامه نویسی کار میکنم و تا حدودی حرفه ای در ماشین لرنینگ و این داستانا)
میخواستم ببینم شما پیشنهادی دارید؟ و یا اصلا دیره برای شروع..و اینکه کدوم موسسه بهتره به نظرتون
متشکرم

فقط میتونم بگم اگه ورودی نهمی اصلا دیر نیست و خیلی وقت خوبیم داری
اینکه کدوم رو بری انتخاب خودته
ولی اونی رو برو که واقعا دوستش داری
چون شبانه روز باید همونو بخونی و باهاش درگیر باشی و... اگه رشته ای بری که بعدا دلت زده بشه و هی بخوای فکر کنی کاش فلان رشته رفته بودم و اینا نمیتونی با آرامش بشینی روی درسا تمرکز کنی
یه چیزی برو که با عشق براش بجنگی

یه چیز اینکه اصلا ذکر نکردی کدوم رشته ای!
چون والا این المپیادایی که گفتی هرکدومشون مختص یه رشته ان جز شیمی که دو رشته ایه!

یه چیز اینکه اصلا ذکر نکردی کدوم رشته ای!
چون والا این المپیادایی که گفتی هرکدومشون مختص یه رشته ان جز شیمی که دو رشته ایه!
ورودی نهمم و هنوز انتخاب رشته نکردم ولی قصد دارم ریاضی فیزیک بخونم

ورودی نهمم و هنوز انتخاب رشته نکردم ولی قصد دارم ریاضی فیزیک بخونم
خب اگه ریاضی فیزیک میخوای بخونی که جز زیست همه چی برات بازه!
اولا که ببین علاقه خودت چیه.به اینکه تو چی بیشتر مهارت داری و تو چی بیشتر میتونی جلو بیفتی اگه شروع کنی نگاه نکن خیلی چون تهش اگه دهم ببینی قبول نشدی ممکنه خیلی سرد بشی نسبت بهش.
دوم اینکه اگر واقعا تا این حد موندی که چی بخونی.کلی ویدیو تو یوتیوب و جاهای دیگه هست در رابطه با معرفی المپیادها که با مدال آوران گذشته در قالب پادکست صحبت میکنن.حتما از اونها استفاده کن قطعا میتونی راهت رو پیدا کنی چون خیلی هاشون صحبت صادقانه ست.
سوم هم این که المپیاد هارو از روی اسمش قضاوت نکن.چون وقتی که بهشون وارد بشی میبینی خیلی از مباحث‌ش اون چیزی که تو ذهنت بود نیست یا حتی یه چیزی سخت تر یا نامرتبط تره!

اولا که ببین علاقه خودت چیه.به اینکه تو چی بیشتر مهارت داری و تو چی بیشتر میتونی جلو بیفتی اگه شروع کنی نگاه نکن خیلی چون تهش اگه دهم ببینی قبول نشدی ممکنه خیلی سرد بشی نسبت بهش.
دوم اینکه اگر واقعا تا این حد موندی که چی بخونی.کلی ویدیو تو یوتیوب و جاهای دیگه هست در رابطه با معرفی المپیادها که با مدال آوران گذشته در قالب پادکست صحبت میکنن.حتما از اونها استفاده کن قطعا میتونی راهت رو پیدا کنی چون خیلی هاشون صحبت صادقانه ست.
سوم هم این که المپیاد هارو از روی اسمش قضاوت نکن.چون وقتی که بهشون وارد بشی میبینی خیلی از مباحث‌ش اون چیزی که تو ذهنت بود نیست یا حتی یه چیزی سخت تر یا

سوم هم این که المپیاد هارو از روی اسمش قضاوت نکن.چون وقتی که بهشون وارد بشی میبینی خیلی از مباحث‌ش اون چیزی که تو ذهنت بود نیست یا حتی یه چیزی سخت تر یا نامرتبط تره!
مرسی ، حتما سر میزنم بهشون 🙏

بین المپیاد های اصلی ، شما اگر بری رشته ریاضی فیزیک که خب زیست و ادبی رو نمیتوانید شرکت کنید ، ریاضی و کامپیوتر بیشتر روی حل مسئله و خلاقیت تمرکز دارند تا ریاضیات و محاسبات ، علاوه بر اینکه المپیاد کامپیوتر جز مرحله عملی که اونجور که شنیدم با cpp هستش ، اصلا به کدنویسی مرتبط نیست و درباره حل مسئله و خلاقیت و اینجور چیز هاست ، میمونه المپیاد شیمی ، نجوم و فیزیک ، اگر به نجوم علاقه ندارید اصلا نجوم رو پیشنهاد نمی کنم ، چون مطالب سخت و تخصصی میشه ، میشه نجوم رو ترکیب المپیاد فیزیک با مطالب نجومی در نظر گرفت. مطالبش هم معمولا کمتر شناخته شده و تخصصی ترن نسبت به بقیه المپیاد ها که البته پایه ریاضیاتی و فیزیکی مورد نیاز خیلی شبیه به المپیاد فیزیکه و هندسه سه بعدی و هندسه کروی هم نیاز داره. و مباحثی مثل اخترفیزیک ، نجوم کروی ، مکانیک سماوی ، کیهانشناسی و دینامیک کهکشان و...
المپیاد شیمی هم که مطالب تئوری خیلی زیادی داره ، ریاضیات ، ترمودینامیک و شیمی نیاز داره ، بعلاوه مطالب مخصوص خودش که میشه ترمودینامیک اسید ها و بازها ، شیمی آلی ، شیمی معدنی ، سینتیک و ...
المپیاد فیزیک هم که فیزیک خالصه ، باید انتظار دو صفحه اختلال نوشتن ‌و انتگرال های خرکی رو داشته باشید ، همچنین پایه ریاضیاتی خوبی نیاز داره و مباحثی مثل ترمودینامیک ، الکترومغناطیس ، نور و اپتیک ، سیالات و...

یه توضیحات ریزی برای هر المپیاد دادم که البته خودم بیشتر با المپیاد نجوم و فیزیک آشنایی دارم ، المپیاد مسیر سخت و پر ریسکی هست ، ولی اگر از الان شروع کنید و مستمر پیش برید خیلی شانس بالایی برای مدال شدن دارید. و نکته مهم هم این هستش که نهم نه ولی توی سال دهم و یازدهم با مدرسه هماهنگ کنید که برای کلاس های درسی و آزمون ها و ... کمکتون کنند چون بدون فرجه از طرف مدرسه المپیاد خواندن خیلی خیلی سخت میشه.

Back
بالا