- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- دانشگاه
- علوم پزشکی
- رشته دانشگاه
- پزشکی
بله برای من یک معیاره. هیچ جوره نمیتونم قبول کنم
اتفاقا با توجه به معیار های شخصی خیلی از عادات میتونن تاثیر به شدت زیادی روی همهی شخصیت یک فرد بذارن.نمیخوام یک عادت مثل سیگار ، روی تصورم از همهی شخصیت افراد تاثیر بزاره
انتخاب صفر و یکی اتفاقا مرز های اساسی رو نشون میده.راستش رو بخوای به نظرم ادم هایی که فاکتور های صفر و یکی دارن واقعا بچگانه فکر میکنن( بر نخوره به اعضای سایت) .. البته تا حدی.. شاید یکی دو تاش مسئله ای نباشه..
5 تا فاکتور اینجوری داشته باشی تقریبا هیچ انتخابی در هیچ زمینه ای نمیتونی بکنی. ادم باید طیف در نظر بگیره
بیگ رد فلگ! قطعا عامل مهمی هست در انتخاب ادمایی که قراره باهاشون ارتباط داشته باشم ....محیطی که توش بزرگ شدم مخالف سرسخت ابن موضوع بودن و این یک حس تنفری نسبت به نیکوتین( و هر ماده اعتیاد اوری ) رو در من ایجاد کردهآیا برای شما توی هر سطح از ارتباط(هم نوع یا غیر) سیگار میتونه عاملی باشه که بخواید در نظرش بگیرید یا نه؟
رد فلگتون هست یا نه؟
گفتم که. یک سری موارد محدود میشه اینکار رو کرد. تعدادش از حدی بالاتر بره باگ میخوری.انتخاب صفر و یکی اتفاقا مرز های اساسی رو نشون میده.
مثلا اینکه پارتنرت ترنس باشه یا نه، یکی از انتخاب های صفر و یکیه که مرز بندی های اساسی رو نشون میده.
نمیدونستمصرفا جهت اطلاع:
میزان نیکوتین سیگار ها با هم فرق می کنه.یکی که ممکنه یه سیگار سبک رو روزی یه بسته بکشه میزان اعتیادش به نیکوتین برابر اونی باشه که روزی یه نخ می کشه.
منطقا هر میزان ماده اعتیاد اور معتادت میکنه.
صرفا بحث طیف داشتنه.. نمیشه همه ی این اشخاص رو به یک چشم نگاه کرد. پس نمیشه صفر و یکی در نظر گرفت
دیگه خیلی اغراق آمیز شدصرفا جهت اطلاع:
میزان نیکوتین سیگار ها با هم فرق می کنه.یکی که ممکنه یه سیگار سبک رو روزی یه بسته بکشه میزان اعتیادش به نیکوتین برابر اونی باشه که روزی یه نخ می کشه.