ادامه نشریه سمپادیا

اگر کیفیتش خوب بود هرکی میتونه داوطلبانه چاپ کنه یکی دو نسخه برای مدرسه خودشون و نوبتی به بچه ها یا کلاسا امانت بده
هرچی آروم آروم و با حوصله پیش بره تهش قشنگ میشه
میتونیم مثلا در همون فیدیبو و ... در صورتی که موفق شد نشریه مون به صورت رایگان منتشرش کنیم این بهتره شاید

اگر کیفیتش خوب بود هرکی میتونه داوطلبانه چاپ کنه یکی دو نسخه برای مدرسه خودشون و نوبتی به بچه ها یا کلاسا امانت بده
بله یا اهدا کنیم دو سه نسخه به کتابخونه های مدرسمون. چون مثلا تو خود کتابخونه مدرسه ی ما آرشیو کل نشریه های خود سمپاد هست که یه زمانی چاپ می شد. ممنون از پیشنهادتون

درمورد اون بخشی که بنده رو تگ کردید من اوکیم اگر تا ماه بعد سالم و آنلاین بودم و همچنان به سایت و بچه‌ها سر میزدم حاضرم کمک کنم + راجب مذاکره با پلتفرم های آنلاین هم شاید بتونم یه کمک هایی بکنم

درمورد اون بخشی که بنده رو تگ کردید من اوکیم اگر تا ماه بعد سالم و آنلاین بودم و همچنان به سایت و بچه‌ها سر میزدم حاضرم کمک کنم + راجب مذاکره با پلتفرم های آنلاین هم شاید بتونم یه کمک هایی بکنم
ممنون ازتون

تا الان چند نفر از بچه ها پروژه هاشونو فرستادن و خیلی باحاله. دوستان لطفا از AI و ... استفاده نکنید چون کلا ارزش نشریه مونو از بین می بره :)

آره خیلی خوبه تبلیغ برای سایت هم میشه نود درصد بچه‌های سمپادی اینجا رو نمیشناسن

خب دوستان خیلی ممنونم از همکاری همتون. کسی هست که در کارهای گرافیکی و طراحی جلد و ... باهامون همکاری کنه؟

این صرفاً یک ایده‌ فرعیه:

یک زیردامنه روی sampadia می‌سازید، مثلاً pub.sampadia.com، این می‌شه نشریه سمپادیا، ولی خب آنلاین. صفحه اصلی توضیحات درمورد نشریه و آدم‌ها و ... و یک بخش دانلود که آرشیو چندساله و آخرین نسخه رو توش قرار می‌دید. بجای چاپ کردن و پخش کردنش و دردسرهای اینطوری هم می‌شه یک کیوآرکد چاپ کرد که لینک می‌شه به سایت و زد توی کتاب‌خونه‌های مدرسه، پخش و تبلیغش هم اینطوری راحت‌تر می‌شه. یک بخش هم می‌شه برای فرستادن حالت فیزیکیش قرار داد، یا هرکس خواست نسخه PDF رو چاپ کنه. نشریه رایگان و تقریباً بی‌هزینه.

این صرفاً یک ایده‌ فرعی‌ست:

یک زیردامنه روی sampadia می‌سازید، مثلاً pub.sampadia.com، این می‌شه نشریه سمپادیا، ولی خب آنلاین. صفحه اصلی توضیحات درمورد نشریه و آدم‌ها و ... و یک بخش دانلود که آرشیو چندساله و آخرین نسخه رو توش قرار می‌دید. بجای چاپ کردن و پخش کردنش و دردسرهای اینطوری هم می‌شه یک کیوآرکد چاپ کرد و زد توی کتاب‌خونه‌های مدرسه، پخش و تبلیغش هم اینطوری راحت‌تر می‌شه. یک بخش هم می‌شه برای فرستادن بخش فیزیکیش قرار داد، یا هرکس خواست نسخه PDF رو چاپ کنه. نشریه رایگان و تقریباً بی‌هزینه.
سلام. خیلی ممنونم از پیشنهاد خوبتون. تقریبا توی گروه که با بچه ها تبادل نظر می کردیم به یه همچین نتیجه ای رسیده بودیم ولی این کیو آر کد پیشنهاد خیلی باحالیه. ممنون ازتون

Back
بالا