غذاهای سریع خود من:
لازم به ذکر است که داشتن یک عدد پلوپز به شدت کار شما را راحت میکند.
سالاد تن ماهی:
سیب زمینی رو نگینی میکنی میریزی تو قابلمه با آب که آبپز شه (وقتی نگینیه زودتر میپزه)
تن ماهی رو باز میکنی شوید (یه ذره نعناع خشک هم میتونی اضافه کنی) و مایونز و خیارشور میریزی توش و هم میزنی (من خودم مایونز و خیارشورو میریزم تو مخلوط کن ولی اگه در دسترست نبود ریز ریز کن یا رندهاش کن)
بعد سیب زمینی ها رو اضافه میکنی و هم میزنی و با نون نوش جان میکنی.
همین رسپی رو با سینهمرغ آبپز شده هم میشه پیاده کرد. بعد آبپز شدن مرغ ریشریشش کنید و به جای تنماهی استفاده کنید. تکههای کوچک گردو هم میتونید اضافه کنید. فقط طبعا این بیشتر از تن ماهی طول میکشه آماده شه.
مرغ و نعناع:
این رسپی دقیقا یک ساعت زمان میبره. یه حالت خورشتی داره که من از ارسلان یاد گرفتم. مواد لازمش فقط پیاز و مرغ و نعناع خشکه (و البته برنج که جدا بپزی).
اول از همه برنجتو میذاری تو یه قابلمه جدا بپزه اون هیچی.
برای مرغ:
کوچکترین قابلمهای که مرغت توش جا میشه رو انتخاب میکنی.
پیاز رو حلقهای خرد میکنی میچینی کف قابلمه. اندازه یک قاشق غذاخوری روغن میریزی روش (من خودم بیشتر هم میزنی. این حداقلشه دیگه).
بعد مرغت رو که یخزدایی کردی، با ادویه -زردچوبه، فلفل سیاه و در صورت تمایل پودر سیر- ورز میدی. مرغت رو که خوب ماساژ دادی و همه جاش ادویهای شد، میذاریش تو قابلمه رو پیازا و روش یک قاشق غذاخوری نعناع میریزی.
قابلمه رو روی کوچکترین شعله و با کمترین شعله روشن میکنی و درش رو میبندی.
آلارمتو روشن میکنی برای ۵ دقیقه و هر پنج دقیقه مرغت رو میچرخونی تا اون سمتش بپزه؛ تا نیمساعت. یعنی بعد نیمساعت انگار ۶ بار مرغت رو چرخوندهای و دو طرفش کامل سفید شده. حالا اونقدر کنتر نداره ولی برای اینکه خوب بپزه حواستون بهش باشه.
بعد این نیمساعت اول، نصف لیوان آب (حواستون باشه تا کله مرغتون آب نیاد) و یه کم آبلیمو (یه در بطری) بهش اضافه کنید. اگه دوست داشتید نعناع هم اضافه کنید. دوباره درشو ببندید و رهاش کنید تا نیم ساعت آینده که خودش بپزه و آب خورشتش لعاب بندازه. بعدم دیگه نوش جان
یه عطررری داره که نگم براتون.
کاری مرغ:
کلا هر غذایی که شما مرغ رو بذاری لای پلو بپزه سریعه. من خودم وقتایی که حال ندارم همینطوری مرغ رو میذارم لای برنج میذارم تو پلوپز بپزه در نهایت هم زرشک میریزم روش میشه زرشک پلو. این رسپی رو هم خودم اختراع کردم😂 اصل کاری یه طور دیگهست.
مرغ رو یخزدایی میکنید، نگینی میکنید، بهش این ادویهها رو میزنید: ادویه کاری و هر مکملی که ادویهتون نداره مثلا مال من فلفل سیاه و پودر سیر و پودر زنجبیل نداره. اگر کاریتون خودش تنده پودر زنجبیل نزنید. کلا زنجبیل تند میکنه اگر نمیخواید تند شه بیخیالش شید😂
(پودر سیر هم من خودم به همه چی میزنم شما مجبور نیستید واقعا🚶♀️). اینو رها کنید یکم بمونه ترجیحا. برنجتونو بشورید تا وقته. آماده شسته شده بذاریدش تو یه ظرف
یه قابلمه بردارید یکم پیاز خرد کنید بریزید توش، یکم روغن و مرغا رو بریزید توش یکم سرخ شه. اصلا هدفمون این نیست که مرغ کامل بپزه فقط یکم دورش سفید شه. یکم که خودشو گرفت یه کوچولو شیر بریزید تو قابلمه و باز یکم تفت بدید. دور مرغتون که سفید شد و شیره یکم خشک شد برنجتونو با کمی آب (سطح آب کمتر از یک بند انگشت باشه بالای برنجتون) بریزید تو قابلمه مرغا. بازم کاری اضافه کنید در حدی که برنجتون زرد شه درست حسابی. دوست داشتید یکم دیگه هم شیر اضافه کنید. روغن بریزید که تهش نچسبه و یکمم کره بزنید حتما که اصن طعمشو بزهجزجبجبزهبرجبه میکنه. هیچی دیگه درشو ببندید و چک کنید همش ببینید آبش کی خشک میشه. یه دور قبل اینکه تهدیگ بخواد تشکیل بده همش بزنید که مرغا بیان لای برنج و همه چی با هم قاطی شه. دیگه تا جایی که آبش خشک شه و برنجتون بپزه بذارید بپزه و بعد هم نوش جان.
عکس از این یکی پیدا نکردم تو گالریم🥲 ولی این یکی هم عطرش دیواناکنندست
میتونین هم به جای این کارا، مرغ و کاری و برنج و روغن رو بریزید تو پلوپز و برید پی زندگیتون وقتی برگشتید بهتون یه غذای جدید قابل خوردن میده🙏 تموم شد و رفت😂