آشپزی (رسپی های مجردی)

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mastermind81
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
غذا نیست ولی به عنوان یه میان وعده سریع و خوشمزه:

کیک ماگی شکلاتی

مواد لازم:
آرد سفید ۴ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
شکر ۲.۵ تا ۳ ق غ
بیکینگ پودر ¼ ق چ
نمک ⅛ ق چ
شیر ۶ ق غ
روغن ۲ ق غ
سس شکلات یا تکه های شکلات (اگه نبود هم مهم نیست)

طرز تهیه:
این کیک نیازی به فر، همزن، تخم مرغ و وانیل نداره، خیلی سریع آماده میشه و فقط و فقط یه ظرف کثیف میکنه (اصلش اینه تو ماگ درست بشه، یا حداقل ظرفی که حدودا همون اندازه باشه. از ماگ های با سایز استاندارد استفاده کنید چون ماگ های کوچیک جا برای پف کیک ندارن و کیک سرریز میشه.)
اول همه مواد خشک رو با هم توی همون ماگ ترکیب‌ کنید. آرد و پودر کاکائو رو الک کنید.
حالا شیر و روغن رو به مواد خشک اضافه کنید و با چنگال به آرامی و در یک جهت هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شن.
(یکم فوت کوزه گری در کیک پزی:)) : جهت هم زدن مواد تا آخر باید یکسان باشه، مثلا اگه از اول دارین ساعتگرد هم می‌زنید نباید اصلا تبدیل به پادساعتگرد بشه. این درمورد پخت همه انواع کیک ها صادقه، وگرنه کیک خوب پف نمیکنه. همچنین اگه بیش از حد مواد هم زده بشن یا فاصله زمانی زیادی بین ریختن مایعات و گذاشتن کیک توی مایکروفر یا فر وجود داشته باشه هم پف کیک کمتر میشه)
اگه دوست داشتین یک قاشق غذاخوری سس شکلات هم میتونین در آخر وسط مواد بریزین بدون اینکه هم بزنین. چندتا تکه شکلات یا چیپس شکلات هم میشه توی مواد انداخت هرچند وجودشون کاملا دلبخواهیه.
حالا کیک رو توی مایکروفر بذارین و اون رو روی همون برنامه ای که باهاش غذا گرم میکنید به مدت ۸۰-۹۰ ثانیه روشن کنید. از اونجایی که توان مایکروفر ها با هم متفاوته ممکنه یکم این زمان کم و زیاد بشه پس با یه چنگال کوچولو کیک رو امتحان کنین و اگه به چنگال نچسبید آماده ست. ولی اصلا در مایکروفر رو زودتر از ۷۰ ثانیه باز نکنید (پف کیک میخوابه!) اگه خیلی هم تو مایکروفر بمونه خشک و سفت میشه پس بار اول باید حواستون بهش باشه و امتحانش کنید تا زمان دقیقش دستتون بیاد. ولی خب حدودش همینه.
این کیک با اینکه تخم مرغ نداره ولی خیلی بافت خوب و نرمی داره و برخلاف بعضی از رسپی های ماگ کیک که آخرش کیک خشک تحویل آدم میدن نتیجه ش عالیه.
 
غذا نیست ولی به عنوان یه میان وعده سریع و خوشمزه:

کیک ماگی شکلاتی

مواد لازم:
آرد سفید ۴ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
شکر ۲.۵ تا ۳ ق غ
بیکینگ پودر ¼ ق چ
نمک ⅛ ق چ
شیر ۶ ق غ
روغن ۲ ق غ
سس شکلات یا تکه های شکلات (اگه نبود هم مهم نیست)

طرز تهیه:
این کیک نیازی به همزن، تخم مرغ و وانیل نداره، خیلی سریع آماده میشه و فقط و فقط یه ظرف کثیف میکنه (اصلش اینه تو ماگ درست بشه، یا حداقل ظرفی که حدودا همون اندازه باشه. از ماگ های با سایز استاندارد استفاده کنید چون ماگ های کوچیک جا برای پف کیک ندارن و کیک سرریز میشه.)
اول همه مواد خشک رو با هم توی همون ماگ ترکیب‌ کنید. آرد و پودر کاکائو رو الک کنید.
حالا شیر و روغن رو به مواد خشک اضافه کنید و با چنگال به آرامی و در یک جهت هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شن.
(یکم فوت کوزه گری در کیک پزی:)) : جهت هم زدن مواد تا آخر باید یکسان باشه، مثلا اگه از اول دارین ساعتگرد هم می‌زنید نباید اصلا تبدیل به پادساعتگرد بشه. این درمورد پخت همه انواع کیک ها صادقه، وگرنه کیک خوب پف نمیکنه. همچنین اگه بیش از حد مواد هم زده بشن یا فاصله زمانی زیادی بین ریختن مایعات و گذاشتن کیک توی مایکروفر یا فر وجود داشته باشه هم پف کیک کمتر میشه)
اگه دوست داشتین یک قاشق غذاخوری سس شکلات هم میتونین در آخر وسط مواد بریزین بدون اینکه هم بزنین. چندتا تکه شکلات یا چیپس شکلات هم میشه توی مواد انداخت هرچند وجودشون کاملا دلبخواهیه.
حالا کیک رو توی مایکروفر بذارین و اون رو روی همون برنامه ای که باهاش غذا گرم میکنید به مدت ۸۰-۹۰ ثانیه روشن کنید. از اونجایی که توان مایکروفر ها با هم متفاوته ممکنه یکم این زمان کم و زیاد بشه پس با یه چنگال کوچولو کیک رو امتحان کنین و اگه به چنگال نچسبید آماده ست. ولی اصلا در مایکروفر رو زودتر از ۷۰ ثانیه باز نکنید (پف کیک میخوابه!) اگه خیلی هم تو مایکروفر بمونه خشک و سفت میشه پس بار اول باید حواستون بهش باشه و هی امتحانش کنید تا زمان دقیقش دستتون بیاد. ولی خب حدودش همینه.
این کیک با اینکه تخم مرغ نداره ولی خیلی بافت خوب و نرمی داره و برخلاف بعضی از رسپی های ماگ کیک که آخرش کیک خشک تحویل آدم میدن نتیجه ش عالیه.
من همین امروز صبح اینو درست کردمم
واقعاً خوشمزه بود واقعاً واقعاً :((
 
به همچین چیزی فکر میکردم ولی تو خیالم فقط با هواپز ممکن بود.
ولی مطمئنی نیم ساعته مرغه میپزه؟
من مرغ خورشتی که درست میکردم یه بار میپختمش ، یه بار هم سرخش میکردما...
فیله زودتر میپزه،تیکه های کوچیک باید بگیری
 
شاید نشه بهش گفت غذا ، ولی راحت و سریع و خیلی خوشمزست .
لقمه نون پنیر بگیرید ، تو ماهیتابه سرخش کنید!
ما بهش میگیم ساندویچ پنیر ، با نون لواش خوشمزه تره
 
از هیچی بهتره :
نون باگت نیمه خشک شده رو به قسمت های کوچیکتر تقسیم کنید
تو یه ظرف جدا سیر خورد شده یا له شده و کره و جعفری خورد شده رو باهم قاطی کنید
بعد این مخلوطو بمالید به نونتون
روش پنیر پیتزا بریزید بزارید فر تا پنیرا آب شن
نون سیر شما آمادست😌
 
ترکیب تخم مرغ با :تن ماهی، سوسیس، چیپس، پفک، گوجه، بادمجون، کرانچی، برنج، رب و...
هرکدوم رسپی خاص خودشو داره ولی ترکیب تخم و یکی نهایتا دوتا از اینا جوابه همشو نزنید تنگ هم.
دمی گوجه رو داریم از اون طرف که سریعه.
سوسیس بندری هم خوبه.
برگر هم سریعه اگه از قبل گوشت رو چرخ کرده باشی(اگه برگر دولایه بزنی یه لایه گوشت یه لایه مرغ و یه لایه پنیر وسطش خداست)
ولی اگه یدونه سرخ کن داشته باشی توی خونه تقریبا هر غذایی رو میتونی زیر نیم ساعت آماده کنی( جنس متوسطش تا دو هفته پیش ۶ ۷ تومن بود :-" )
ترکیب خلال سیب زمینی پنیر پیتزا و ژامبون رنده شده رو ده دقیقه بذاری توی سرخ کن یه طعم واقعا لذت بخش رو خروجی میگیری.
(بعدا برای روزای تعطیل و موقعایی که حال آشپزی دارید دستور پخت های ویژه خودمو براتون به اشتراک میذارم)
آدم مجرد هم میدونه که برنج رو میتونه از قبل آماده کنه و تا دوماه توی فریزر نگه داری کنه
 
مطهری برای رسپی بالا باید یه ایموجی استفراغ رو اضافه کنه.
 
بچه ها دارم. نگرانتون میشم😂 این چه مدل تغذیه‌ست😂 یذره پروتئین یذره فکر به سلامتی😂
 
ترکیب تخم مرغ با :تن ماهی، سوسیس، چیپس، پفک، گوجه، بادمجون، کرانچی، برنج، رب و...
هرکدوم رسپی خاص خودشو داره ولی ترکیب تخم و یکی نهایتا دوتا از اینا جوابه همشو نزنید تنگ هم.
دمی گوجه رو داریم از اون طرف که سریعه.
سوسیس بندری هم خوبه.
برگر هم سریعه اگه از قبل گوشت رو چرخ کرده باشی(اگه برگر دولایه بزنی یه لایه گوشت یه لایه مرغ و یه لایه پنیر وسطش خداست)
ولی اگه یدونه سرخ کن داشته باشی توی خونه تقریبا هر غذایی رو میتونی زیر نیم ساعت آماده کنی( جنس متوسطش تا دو هفته پیش ۶ ۷ تومن بود :-" )
ترکیب خلال سیب زمینی پنیر پیتزا و ژامبون رنده شده رو ده دقیقه بذاری توی سرخ کن یه طعم واقعا لذت بخش رو خروجی میگیری.
(بعدا برای روزای تعطیل و موقعایی که حال آشپزی دارید دستور پخت های ویژه خودمو براتون به اشتراک میذارم)
آدم مجرد هم میدونه که برنج رو میتونه از قبل آماده کنه و تا دوماه توی فریزر نگه داری کنه
فکر میکنم دیگه وقتشه آستین بالا بزنید و مجرد نمونید🙏🏻🌹
 
بچه‌ها دقت کنید خوب نیست مواد پخته شده رو مدت طولانی (بالای ۲ هفته) توی یخچال یا حتی فریزر نگه دارید.
 
بچه ها ترکیب نون پروتئینه (اگه تست بشه عالی تره) + کره بادام زمینی بدون مزه(اگه شیرین باشه دیگه خیلی شیرین می‌شه.)+ نوتلا.
برای کسایی که با صبحونه هم مشکل دارن جوابه واقعا!
خیلی مقوی و سالمه و فقط اگه همیشه بخورید خوب نیست از لحاظ کالری.=)
 
از حدی که برای دو نفر و بیشتر درست بشن.:))
(زمانشون طولانی بشه دیگه حساب نمی‌شن.)
آخه الان مثلا قورمه سبزی تایمش طولانی هست ولی خیلی زحمت نداره فقط باید زیاد بپزه
حجم کم درست کنی مجردی حساب میشه ؟
 
الان مثلا قورمه سبزی تایمش طولانی هست ولی خیلی زحمت نداره فقط باید زیاد بپزه
حجم کم درست کنی مجردی حساب میشه ؟
توی ذهن من قرمه سبزی دردسر و قلق داره و مثلا ۷ عصر برگردی خونه نمی‌تونی هول هولکی درست کنی پس احتمالا مجردی حساب نشه.
اون قضیه تعداد شوخی بود.*
 
توی ذهن من قرمه سبزی دردسر و قلق داره و مثلا ۷ عصر برگردی خونه نمی‌تونی هول هولکی درست کنی پس احتمالا مجردی حساب نشه.
اون قضیه تعداد شوخی بود.*
یه سری قلق داره ولی مثلا مثل لازانیا نیست که هی بخوای پای گاز باشی صدجور چیز آماده کنی
صرفا خیلی اسمش به سختی بد در رفته
 
پاستا کاپوناتا ، این غذا کاملا گیاهیه
توی تابه روغن بریزید و این مواد رو خوردشده بهش اضافه کنید : پیاز ، گوجه ، کرفس .
حالا ادویه اضافه کنید ، زمان بدید مواد نرم و تقریبا پخته بشن
بعد بادمجان رو که مکعب کوچیک خورد کردید اضافه کنید.
پوره گوجه بریزید رو مواد
پاستا (فرم مورد علاقه) رو آماده کنید و با این سس مخلوط کنید
 
Back
بالا