- ارسالها
- 65
- امتیاز
- 1,299
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- کاخ شاه
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
غذا نیست ولی به عنوان یه میان وعده سریع و خوشمزه:
کیک ماگی شکلاتی
مواد لازم:
آرد سفید ۴ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
شکر ۲.۵ تا ۳ ق غ
بیکینگ پودر ¼ ق چ
نمک ⅛ ق چ
شیر ۶ ق غ
روغن ۲ ق غ
سس شکلات یا تکه های شکلات (اگه نبود هم مهم نیست)
طرز تهیه:
این کیک نیازی به همزن، تخم مرغ و وانیل نداره، خیلی سریع آماده میشه و فقط و فقط یه ظرف کثیف میکنه (اصلش اینه تو ماگ درست بشه، یا حداقل ظرفی که حدودا همون اندازه باشه. از ماگ های با سایز استاندارد استفاده کنید چون ماگ های کوچیک جا برای پف کیک ندارن و کیک سرریز میشه.)
اول همه مواد خشک رو با هم توی همون ماگ ترکیب کنید. آرد و پودر کاکائو رو الک کنید.
حالا شیر و روغن رو به مواد خشک اضافه کنید و با چنگال به آرامی و در یک جهت هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شن.
(یکم فوت کوزه گری در کیک پزی
: جهت هم زدن مواد تا آخر باید یکسان باشه، مثلا اگه از اول دارین ساعتگرد هم میزنید نباید اصلا تبدیل به پادساعتگرد بشه. این درمورد پخت همه انواع کیک ها صادقه، وگرنه کیک خوب پف نمیکنه. همچنین اگه بیش از حد مواد هم زده بشن یا فاصله زمانی زیادی بین ریختن مایعات و گذاشتن کیک توی مایکروفر یا فر وجود داشته باشه هم پف کیک کمتر میشه)
اگه دوست داشتین یک قاشق غذاخوری سس شکلات هم میتونین در آخر وسط مواد بریزین بدون اینکه هم بزنین. چندتا تکه شکلات یا چیپس شکلات هم میشه توی مواد انداخت هرچند وجودشون کاملا دلبخواهیه.
حالا کیک رو توی مایکروفر بذارین و اون رو روی همون برنامه ای که باهاش غذا گرم میکنید به مدت ۸۰-۹۰ ثانیه روشن کنید. از اونجایی که توان مایکروفر ها با هم متفاوته ممکنه یکم این زمان کم و زیاد بشه پس با یه چنگال کوچولو کیک رو امتحان کنین و اگه به چنگال نچسبید آماده ست. ولی اصلا در مایکروفر رو زودتر از ۷۰ ثانیه باز نکنید (پف کیک میخوابه!) اگه خیلی هم تو مایکروفر بمونه خشک و سفت میشه پس بار اول باید حواستون بهش باشه و هی امتحانش کنید تا زمان دقیقش دستتون بیاد. ولی خب حدودش همینه.
این کیک با اینکه تخم مرغ نداره ولی خیلی بافت خوب و نرمی داره و برخلاف بعضی از رسپی های ماگ کیک که آخرش کیک خشک تحویل آدم میدن نتیجه ش عالیه.
کیک ماگی شکلاتی
مواد لازم:
آرد سفید ۴ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
شکر ۲.۵ تا ۳ ق غ
بیکینگ پودر ¼ ق چ
نمک ⅛ ق چ
شیر ۶ ق غ
روغن ۲ ق غ
سس شکلات یا تکه های شکلات (اگه نبود هم مهم نیست)
طرز تهیه:
این کیک نیازی به همزن، تخم مرغ و وانیل نداره، خیلی سریع آماده میشه و فقط و فقط یه ظرف کثیف میکنه (اصلش اینه تو ماگ درست بشه، یا حداقل ظرفی که حدودا همون اندازه باشه. از ماگ های با سایز استاندارد استفاده کنید چون ماگ های کوچیک جا برای پف کیک ندارن و کیک سرریز میشه.)
اول همه مواد خشک رو با هم توی همون ماگ ترکیب کنید. آرد و پودر کاکائو رو الک کنید.
حالا شیر و روغن رو به مواد خشک اضافه کنید و با چنگال به آرامی و در یک جهت هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شن.
(یکم فوت کوزه گری در کیک پزی

اگه دوست داشتین یک قاشق غذاخوری سس شکلات هم میتونین در آخر وسط مواد بریزین بدون اینکه هم بزنین. چندتا تکه شکلات یا چیپس شکلات هم میشه توی مواد انداخت هرچند وجودشون کاملا دلبخواهیه.
حالا کیک رو توی مایکروفر بذارین و اون رو روی همون برنامه ای که باهاش غذا گرم میکنید به مدت ۸۰-۹۰ ثانیه روشن کنید. از اونجایی که توان مایکروفر ها با هم متفاوته ممکنه یکم این زمان کم و زیاد بشه پس با یه چنگال کوچولو کیک رو امتحان کنین و اگه به چنگال نچسبید آماده ست. ولی اصلا در مایکروفر رو زودتر از ۷۰ ثانیه باز نکنید (پف کیک میخوابه!) اگه خیلی هم تو مایکروفر بمونه خشک و سفت میشه پس بار اول باید حواستون بهش باشه و هی امتحانش کنید تا زمان دقیقش دستتون بیاد. ولی خب حدودش همینه.
این کیک با اینکه تخم مرغ نداره ولی خیلی بافت خوب و نرمی داره و برخلاف بعضی از رسپی های ماگ کیک که آخرش کیک خشک تحویل آدم میدن نتیجه ش عالیه.