اخبار جنگ

این کانال‌های اسرائیلی بشدت کصشعره. حتی از خود نتنیاهو هم تندروتره! هیچ‌اعتباری نداره اخبارش. صد رحمت به شبکه خبر و اینترپشمام
اون را کار ندارم، نفس مطرح شدن مسئله انتقال سلاح اتمی به یمن در فاکس نیوز سوال برانگیزه. چرا همچین حرفی باید بزنه؟ جز برای مشروعیت دادن به استفاده از سلاح هسته‌ای واسه خودم توجیح‌پذیر نیست و اصلا بعید نمی‌دونم.
 
اون را کار ندارم، نفس مطرح شدن مسئله انتقال سلاح اتمی به یمن در فاکس نیوز سوال برانگیزه. چرا همچین حرفی باید بزنه؟ جز برای مشروعیت دادن به استفاده از سلاح هسته‌ای واسه خودم توجیح‌پذیر نیست و اصلا بعید نمی‌دونم.
سلاح هسته ای بخواد بزنه بعدا خود اسرائیل درگیر تبعاتش نمیشه؟ فاصله خیلی زیادی نداره به هرحال..
 
سلاح هسته ای بخواد بزنه بعدا خود اسرائیل درگیر تبعاتش نمیشه؟ فاصله خیلی زیادی نداره به هرحال..
نتانیاهو حکم جلب بین‌المللی داره، ۵۰ هزار نفر رو داخل غزه سلاخی کرده. نگران چه تبعاتی باشه؟ صد تا قطعنامه شورای امنیت داره. بمب اتم داره. واقعاً به تخمشه؟
 
نتانیاهو حکم جلب بین‌المللی داره، ۵۰ هزار نفر رو داخل غزه سلاخی کرده. نگران چه تبعاتی باشه؟ صد تا قطعنامه شورای امنیت داره. بمب اتم داره. واقعاً به تخمشه؟
نه منظورم اینه که تشعشعات و اینا به کشور خودشون برسه😭
 
قشنگ یه کودتای خزنده ملموسه، کولبر و کومله و افغانی و این‌ها هم به‌نظرم فالس فلگ و سفیدشوییه. بوضوح رد یک جریان سازمان‌یافته در ساختار امنیتی و نظامی ج.ا دیده میشه که مسیر را برای اسرائیل هموار کرده.
دقیقا همینطوره. کل کشور سوراخه. هیچ بعید نیست همینارو با کشتی یا هواپیما اورده باشن.

یه خبری هم بود که اینا کار موساد نیست و کار fdd هستش و با بخشی از امنیتی‌های خود نظام این‌ کار رو انجام دادن
 
خود این حمله هم تله ست. اگه نزنه ساقط شده، سنگین بزنه ائتلاف جهانی علیهش تشکیل میشه ( بنظرم توان اینو داره که سنگین بزنه ج‌ا)، اگه به همین شکل ادامه پیدا کنه فرسایشی میشه و احتمال سقوط بازم هست. اینجا ساقط شدن فقط سقوط نظام نیست و بنظرم سقوط کل کشوره! شاید سقوط کشور هم بد نباشه مثل سرانجام ژاپن، آلمان و شایدم خیلی بد باشه مثل لیبی و سوریه.
 
احتمال استفاده رژیم اسرائیل از سلاح هسته‌ای

پرده اول- نتانیاهو در گفتگو با فاکس نیوز: اطلاعات ما نشان می دهد که ایران قصد داشته است سلاح هسته ای به دست حوثی های یمن برساند.

پرده دوم- کانال ۱۴ اسرائیل به نقل از منابعی خبر داد که اسرائیل با هدف فشار بر جمهوری اسلامی، طرح جدیدی را با هدف جابه‌جایی گسترده ساکنان تهران تصویب کرده است

پرده سوم- محسن رضایی در گفتگو با شبکه خبر: پاکستان می‌گوید اگر اسرائیل به ایران بمب اتم بزند، ما هم اسرائیل را با بمب اتم می‌زنیم
درباره ی جنگ هیچ چیزی رو قطعی نمیشه حدس زد چون شرایط ممکنه از کنترل خارج بشه. اما اگر یک چیز رو مجبور باشیم حدس بزنیم اینه که خبری از حمله ی هسته ای نخواهد بود. بعد از حمله هسته ای آمریکا به ژاپن که نه تنها بدون جواب موند بلکه جنگ رو خاتمه داد، امروز بازیگران هسته ای خیلی بیشتری در دنیا وجود دارن. در نتیجه جنگ هسته ای برنده ای نداره اما قطعا بازنده ش کسیه که اون رو شروع کنه چون به سرعت باقی کشورها سراغش میان. حتی اگر این کشور عزیزکرده شون اسرائیل باشه.
چیزی که در این رابطه میتونه نگرانمون کنه الان بحث زدن تاسیسات هسته ایمونه که اون هم گویا فعلا آلودگی ای نداشته یا تحت کنترله.
 
شهروندان ایرانی، سپر انسانی و اهداف مشروع

۱۴ ژوئن- یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل: دیکتاتور ایران، شهروندان ایرانی را به #گروگان گرفته و واقعیتی را رقم زده است که در آن مردم ایران، به‌ویژه ساکنان تهران، بهای سنگینی بابت آسیب‌های فاحش واردشده به شهروندان اسرائیل خواهند پرداخت.+

۱۵ ژوئن- الی کوهن، وزیر انرژی اسرائیل: به ازای هر ساختمانی که در اسرائیل فرو می‌ریزد، ۱۰۰ ساختمان (تصادفی) در تهران و ایران و فرو خواهد ریخت. +
بعد از این مصاحبه، وزرای کابینه رژیم به دستور نتانیاهو از مصاحبه درباره ایران منع شدند.

۱۵ ژوئن- یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل: سرنوشت تهران مانند سرنوشت بیروت خواهد بود. + من به ارتش دستور دادم به ساکنان تهران که در نزدیکی مجتمع‌های تولید سلاح زندگی می‌کنند، #اخطار_تخلیه صادر کند. خامنه‌ای تهران را به بیروت و ساکنان تهران را به #گروگان تبدیل می‌کند. به زودی به حملات خود در قلب تهران ادامه می‌دهیم. +

۱۵ ژوئن- رضا پهلوی، در مصاحبه با فاکس‌نیوز: این جنگ علی خامنه‌ای است، و او به‌تنهایی و نهایتاً مسئول کشاندن اوضاع به این مرحله است. چیزی که مرا بیشتر خشمگین می‌کند این است که او هم‌وطنانم را به‌عنوان #سپر_انسانی استفاده می‌کند، در حالی که خودش اکنون مثل یک موش در تونلی زیرزمینی پنهان شده. +


۱۶ ژوئن- یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل:
دیکتاتور متکبر تهران به یک قاتل بزدل تبدیل شده است که برای بازداشتن ارتش اسرائیل از ادامه حمله که توانایی‌هایش را از بین می‌برد، به جبهه غیرنظامیان در اسرائیل تیرهای هدفمند شلیک می‌کند. شهروندان تهران بهای آن را خواهند پرداخت و به زودی. +


پ.ن: فکر کنم نیاز به توضیح نداره که گروگان، سپر انسانی و هشدار تخلیه کلیدواژه‌هایی برای مشروعیت بخشی به کشتار غیرنظامیان هستند.
 
اونجا بزرگترین مرکز تصفیه شیر ایران هست و جز زیر ساخت‌های آذوقه‌ای محسوب میشه
اگر قرار بر زیرساخت آذوقه ای بود خب این همه سیلو و کارخونه های اساسی هست این ورا. زارت باید برن سمت لبنیات که فسادپذیر ترین چیزه و انقدرم به درد نمیخوره؟
حدسم اینه یچیزی تو کارخونه انبار کرده بودن
 
اگر قرار بر زیرساخت آذوقه ای بود خب این همه سیلو و کارخونه های اساسی هست این ورا. زارت باید برن سمت لبنیات که فسادپذیر ترین چیزه و انقدرم به درد نمیخوره؟
حدسم اینه یچیزی تو کارخونه انبار کرده بودن
دفعه بعد به نتانیاهو میگیم سیلوهای گندم رو هم بزنه آبدوغ خیار با نون نتونیم بخوریم:))
خب شیر پایه لبنیات کشوره. آذوقه حیاتی جامعه نیست پس چیه؟
حالا کسی که ۵۰-۶۰ هزار نفر رو کشته دنبال منطق میگردی در مورد کارهاش؟
 
شیوه پوشش اخبار از سوی ج.ا و رسانه‌های عمومی مثل صداوسیما بسیار خطرناکه، از دروغ‌هایی که در خصوص اسقاط جنگنده‌های اسرائیلی گفته می‌شه، تا حمایت اتمی پاکستان، اخبار دروغ به نقل از رسانه‌های خارجی، دسترسی به اسناد سری رژیم یا موفقیت‌های چشمگیر در حملات موشکی که ۹۵ درصد موشک‌ها فیل میشه و ۵ درصد هم خسارات چندانی وارد نمی‌کنه، طوریکه برآورد خود اسرائیلی‌ها در تلفات و خسارات حد ۸۰۰ تا ۴۰۰۰ کشته بود که الآن تلفات و خسارات بسیار کمتره و عموماً هم غیرنظامیان هستند برخلاف رژیم که اکثر حملاتش هدفمند هست.
تلاش در انکار موفقیت اسرائیل، کوچک‌نمایی، مخفی کردن شهادت‌ها و آمار کشته شده‌ها و خسارات وارده.
گاهاً دادن یه حس و غرور و پیروزی پوچ در مقابل اسرائیل و رسانه‌هاش در حال مظلوم‌نمایی و بزرگ جلوه دادن خسارات جنگ و تلفات و کشته‌ها هستند.
 
۹۵ درصد موشک‌ها فیل میشه و ۵ درصد هم خسارات چندانی وارد نمی‌کنه
یکی میگفت که نفوذ در کشور به حدیه که نمیدونیم این موشکارو سپاه میزنه یا موساد میزنه:)) سیستم امنیتی که ۵ تا سیستم موازی داره و معیار استخدامش ریش و پشمه اینطوریه که سوراخه
 
شیوه پوشش اخبار از سوی ج.ا و رسانه‌های عمومی مثل صداوسیما بسیار خطرناکه
در مورد ایران اینترنشنال هم صدق میکنه. اول که انقلاب و سقوط ج‌ا رو بسیار ساده انگارانه جلوه داد و با خبرهای فیک و دروغ این باور رو ترویج داد که انقلاب یه چیز بسیار ساده و راحتیه و امروز و فرداست که ج‌ا بره که یکی از عوامل سرکوب جنبش مهسا بود.

الان هم همینکار رو داره با جنگ میکنه. مثلا داداش نتنیاهو اومده که با ماچ و بغل و بوسه رژیم رو ساقط کنه و دموکراسی و ازادی رو به مردم ایران هدیه کنه.
 
💥 کانال رسمی وزارت اطلاعات در ایتا افتتاح شد

🚨 موارد امنیتی را می‌تونید از این طریق اطلاع بدهید. ضمناً این کانال تا اطلاع ثانوی فقط در پیام‌رسان ایتا با تیک آبی ایجاد شده و در هیچ‌یک از پیام رسان‌های داخلی و خارجی چنین کانال یا مشابه آن اعتبار ندارد.

✅ لینک کانال:
👉 https://eitaa.com/vaja113
 
تقریبا بهترین و موثق‌ترین منبع خبری‌ای که وجود داره وحید آنلاینه
https://t.me/VahidOnline
بد نیست جوین باشید
 
بازار بورس تل‌آویو‌ سبز، بازارهای مالی آمریکا سبز، قیمت جهانی طلا و نفت (۶۸ دلار) هم نزولی شده‌اند.
بدون شرح!

FCYWaet.md.jpg
 
به طرز عجیبی موشک های شلیک شده هر شب داره کاهش پیدا میکنه

یا داره ذخایر جنگیمون تموم میشه یا لانچر هامون دارن نابود میشن

به هر حال تو این شرایط با پلن بی میداشتیم

این همه هزینه صرف گروه های نیابتی نکردن که حالا که به ایران حمله شد اونا ساکت بشینن

البته که ما بی خبریم ولی خب نمیدونم داره چی رخ میده
 
به طرز عجیبی موشک های شلیک شده هر شب داره کاهش پیدا میکنه

یا داره ذخایر جنگیمون تموم میشه یا لانچر هامون دارن نابود میشن

به هر حال تو این شرایط با پلن بی میداشتیم

این همه هزینه صرف گروه های نیابتی نکردن که حالا که به ایران حمله شد اونا ساکت بشینن

البته که ما بی خبریم ولی خب نمیدونم داره چی رخ میده
ذخایر موشک و لانچر بعیده
احتمالا دارن آتيش کم میگیرین که جمع بشه چون این روند بیشتر به خودمون در دراز مدت آسیب میزنه.
 
Back
بالا