• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
درود
توی درس ادبیات وقتی دبیر یه چیزی رو گفته ولی فرمول بیست یا ماجرای بیست یه چیز دیگه گفته چه کنم?
سر مفاهیم و معانی همچین مشکلاتی پیش میاد که معمولا هر دو درسته
اگه ارایه دستوره ترجیحا کتاب رو ملاک بگیر مگه اینکه دبیرت یه دبیر خفن ادبیات در سطح کشوری باشه

سلام برای نهایی یازدهم شیش تا درس الویت با خوندن فارسی هست یا اختصاصی ها مثل هندسه و فیزیک؟
الویت نداریم به ویژه تو یازدهم
به همه درسا نیاز داری
به ویژه دروس اختصاصی که اغلب بچه ها نمره خوب می‌گیرن اگه تو کم بگیری تراز به شدت کمتری می‌گیری

بچه‌ها از مدیکال مشاور گرفتین تا حالا؟
تجربه‌ای دارین؟ راضی بودین یا نه؟

من به یه مشکلی برخوردم مخصوصا توی فارسی و زیست، من خودم که امتحانارو میدم مثلا زیست نهایی پارسال رو شدم ۱۸، نمیدونم چطوری باید تبدیلش کنم به بیست
کسی ایده ای داره؟😭

من به یه مشکلی برخوردم مخصوصا توی فارسی و زیست، من خودم که امتحانارو میدم مثلا زیست نهایی پارسال رو شدم ۱۸، نمیدونم چطوری باید تبدیلش کنم به بیست
کسی ایده ای داره؟😭
زیست رو برای امتحان نهایی با چه منبعی می‌خونی و چجوری می‌خونی؟

کسی ایده ای داره؟😭
سلام
باید ببینی اشکال کارت کجاست که ۱۸میشی. مثلا تو کدوم نوع سوالا بیشتر نمره کم میاری؟ صحیح غلطا؟ جای خالی؟ بلند پاسخ؟ و اینکه نمیتونه جواب بدی ناشی از چیه؟ مثلا ممکنه یه نفر خیلی توی تست زنی خوب باشه ولی رو متن کتاب مسلط نباشه و باعث بشه نتونه بلند پاسخ ها رو خوب جواب بده. یا یکی ممکنه نکته تستی به اندازه کافی بلد نباشه. احتمالا با دقیق‌تر خوندن متن کتاب و حل نمونه سوالای بیشتر پیشرفت کنی. مهم ترین چیز اینه که متن کتاب رو خیلی مسلط باشی.
ماجرای بیست برای زیست کتاب خوبیه. بعد از خوندن هر فصل به دقت، حل کردن سوالاش و بررسی دقیق پاسخنامه خیلی بهت کمک میکنه. مهم ترین خوبی نمونه سوال اینه که میفهمی اشکالت کجای هر درس یا تو کدوم نوع سوالاته و میتونی بهتر روشون کار کنی و اشکاتو رفع کنی.
اگه دیدی متن کتابو مسلطی ولی اشکالت توی سوالای سخت مثلا صحیح غلطاییه که در سطح کنکورن، پیشنهاد من اینه که بعد از خوندن هر فصل یه تعداد تست بزنی ازش. البته خود ماجرای بیست سوالای اینجوری هم داشت فکر میکنم ولی خب تست هم کمک کننده میتونه باشه. اما بازم به نظرم اولویتت نمونه سوال باشه و بعد اگه فرصت بیشتری داشتی تست.

توی مشاوره چندتا چیز مهمه

اولا خودت باید کاملا جدی باشی،پیگیر باشی و تمام تلاشت رو بکنی که درس بخونی و حالا هرزگاهی هم مشکلی بود باهاش مشورت کنی.اگه آدم درس نخونی هستی و قرار نیست درس بخونی مشاور نمیتونه به زور بنشونتت پای درس.جادوگر که نیست بنده خدا

دوما باید خواسته هات از مشاور کاملا مشخص باشه،میخوای مشاور بگیری که چی؟بهت برنامه بده و براش گزارش کار بفرستی؟خودت برنامه می‌نویسی و میخوای چک بکنه و نظراتش رو بهت بگه؟ خودت کارات انجام میدی و یکی رو میخوای که در دسترست باشه تا سوال و شبهه هات رو حل کنه؟

سوما باید صداقت داشته باشی.چه توی درس خوندن چه درس نخوندن.شرایطت رو بپذیری و ضمن تلاشی که میکنی واقعا باهاش رو راست باشی تا بتونه کمکت کنه.

چهارما،درگیر موسسه و فلان موسسه نباش.تجربه و دانش مهمه ها ولی واقعیت اعتبار و شهرت مشاور ها بخاطر دانش اموزانی که بهشون مراجعه میشه اونها تخم دو زرده نمی‌کنن.طرف دانش اموز تراز بالا و درس خوان میره پیشش خب اونم کمک میکنه و درنهایت قبول میشه.حالا یکی که همچین کیس درسخوان خفنی نداشته شاید به اون شهرت هم نرسه هرچند کیفیت کارش بهتر از شخص قبلی باشه.پس بیشتر تمرکزت روی فرد و نحوه ارتباط گیری باهات و اینکه میتونه کمکت کنه یا نه باشه نه اینکه آیا فلان مشاور مطرحه؟معروفه؟گرون‌ تر می‌گیره پس حتما کارش هم بهتره.

توی همین سایت تاپیک مشاوره و مشاور گیری داریم و خیلی از بچه های اینجا توی این زمینه مشغول هستن که شاید کیفیت شون از چیزی که تصور میکنی هم خیلی بهتر باشه.

• دابل‌لایک
امتیازات: Elly
زیست رو برای امتحان نهایی با چه منبعی می‌خونی و چجوری می‌خونی؟
زیست رو یه دور فرمول بیست خوندم و هر فصل یکم نمونه سوال حل کردم، الان برگشتم خود متن کتاب رو میخونم و آزمون های سالای قبل هرچی بوده حل میکنم در طول سالم کم و بیش تست زدم

سلام
باید ببینی اشکال کارت کجاست که ۱۸میشی. مثلا تو کدوم نوع سوالا بیشتر نمره کم میاری؟ صحیح غلطا؟ جای خالی؟ بلند پاسخ؟ و اینکه نمیتونه جواب بدی ناشی از چیه؟ مثلا ممکنه یه نفر خیلی توی تست زنی خوب باشه ولی رو متن کتاب مسلط نباشه و باعث بشه نتونه بلند پاسخ ها رو خوب جواب بده. یا یکی ممکنه نکته تستی به اندازه کافی بلد نباشه. احتمالا با دقیق‌تر خوندن متن کتاب و حل نمونه سوالای بیشتر پیشرفت کنی. مهم ترین چیز اینه که متن کتاب رو خیلی مسلط باشی.
ماجرای بیست برای زیست کتاب خوبیه. بعد از خوندن هر فصل به دقت، حل کردن سوالاش و بررسی دقیق پاسخنامه خیلی بهت کمک میکنه. مهم ترین خوبی نمونه سوال اینه که میفهمی اشکالت کجای هر درس یا تو کدوم نوع سوالاته و میتونی بهتر روشون کار کنی و اشکاتو رفع کنی.
اگه دیدی متن کتابو مسلطی ولی اشکالت توی سوالای سخت مثلا صحیح غلطاییه که در سطح کنکورن، پیشنهاد من اینه که بعد از خوندن هر فصل یه تعداد تست بزنی ازش. البته خود ماجرای بیست سوالای اینجوری هم داشت فکر میکنم ولی خب تست هم کمک کننده میتونه باشه. اما بازم به نظرم اولویتت نمونه سوال باشه و بعد اگه فرصت بیشتری داشتی تست.
صحیح غلط ها رو تقریبا میشه گفت اوکیم بیشتر احساس میکنم سر متن کتاب ضعف دارم ولی متن کتابو هم که میخونم انگار بازم یه چیزایی میمونه که من جا انداختم، مثلا توی کتاب اومده گره من نوشتم جوانه یه همچین چیزایی، نمیدونم چطوری میشه برطرفش کرد

صحیح غلط ها رو تقریبا میشه گفت اوکیم بیشتر احساس میکنم سر متن کتاب ضعف دارم ولی متن کتابو هم که میخونم انگار بازم یه چیزایی میمونه که من جا انداختم، مثلا توی کتاب اومده گره من نوشتم جوانه یه همچین چیزایی، نمیدونم چطوری میشه برطرفش کرد
به نظرم این دقیقا همون چیزیه که با نمونه سوال حل میشه. فقط حل کردن کافی نیست البته‌. دقیقا مثل تست که تحلیل میکنی اینم دقیق چک کن که کدوم مطلب کدوم کلید واژه رو اشکال داری تو هر درس‌. قسمت زیادیش حل میشه. وقتی تو سوالایی که الان حل کنی تمام اشتباهات و خطاهای ممکن رو انجام بدی و پیدا و رفعشون کنی، دیگه جای خطای خیلی کمی واسه سر جلسه امتحان نهایی میمونه

زیست رو یه دور فرمول بیست خوندم و هر فصل یکم نمونه سوال حل کردم، الان برگشتم خود متن کتاب رو میخونم و آزمون های سالای قبل هرچی بوده حل میکنم در طول سالم کم و بیش تست زدم

نمونه سوال خیلی زیااااد کار کن. مخصوصاً مخصوصاً خود امتحان نهایی‌ها رو. درس خوندنت غیرفعال نباشه که فقط روخوانی کنی از روی متن و بگی خوندم و تمام.
آزمونا رو که حل کردی با یه خودکار رنگ دیگه بیا کلمه به کلمه و سخت‌گیرانه تصحیح کن با پاسخنامه و جواب‌هایی که ننوشتی رو با اون رنگ بنویس که بعداً این برگه‌ها رو بتونی مرور کنی و بدونی کجا رو یادت نبوده و بیشتر مرور شه.
توی پی‌دی‌اف کتاب یا یه کتاب دیگه به جز کتاب اصلیت کلمات مهم و کلید واژه‌ها رو پاک کن و بعداً با این کتاب درس رو بخون و کلماتی که پاک کردی رو برای خودت یادآوری کن.
کلا هرچقدر بیشتر سعی کنی از ذهنت کار بکشی در حین درس خوندن و ازش بخوای چیزهایی که قبلا خونده رو به یاد بیاره و فعال درس بخونی کم کم می‌بینی مطالب خیلی خوب تو ذهنت ثبت شده و درصد خطاهای این شکلی تو آزمون خیلی کم میشه.

نمونه سوال خیلی زیااااد کار کن. مخصوصاً مخصوصاً خود امتحان نهایی‌ها رو. درس خوندنت غیرفعال نباشه که فقط روخوانی کنی از روی متن و بگی خوندم و تمام.
آزمونا رو که حل کردی با یه خودکار رنگ دیگه بیا کلمه به کلمه و سخت‌گیرانه تصحیح کن با پاسخنامه و جواب‌هایی که ننوشتی رو با اون رنگ بنویس که بعداً این برگه‌ها رو بتونی مرور کنی و بدونی کجا رو یادت نبوده و بیشتر مرور شه.
توی پی‌دی‌اف کتاب یا یه کتاب دیگه به جز کتاب اصلیت کلمات مهم و کلید واژه‌ها رو پاک کن و بعداً با این کتاب درس رو بخون و کلماتی که پاک کردی رو برای خودت یادآوری کن.
کلا هرچقدر بیشتر سعی کنی از ذهنت کار بکشی در حین درس خوندن و ازش بخوای چیزهایی که قبلا خونده رو به یاد بیاره و فعال درس بخونی کم کم می‌بینی مطالب خیلی خوب تو ذهنت ثبت شده و درصد خطاهای این شکلی تو آزمون خیلی کم میشه.
خیلی ممنونممم اینطوری سعی میکنم بخونم امیدوارم درست بشههه
بازم خیلی خیلی ممنونن

خیلی ممنونممم اینطوری سعی میکنم بخونم امیدوارم درست بشههه
بازم خیلی خیلی ممنونن
خواهش می‌کنم💗
درباره مرور زیست (هم تشریحی و هم تست) هم این پیام رو بخون شاید برات کارآمد بود.
من خودم خیلی متن کتاب زیست رو دوره کردم و تند تند روخوانی می‌کردم؛ حتی روز قبل کنکور. و واقعاً دیگه به یه حدی میرسی که حالت تهوع می‌گیری وقتی کلماتشو می‌بینی: )))) یه سری کار دیگه هم کردم که اینا رو می‌تونی امتحان کنی شاید کارآمد بود برات.
من یه کاری که می‌کردم این بود که تو یه کتاب اضافه زیست که خالی بود کلمات مهم و کلیدی رو با غلط گیر پاک می‌کردم بعد موقع دوره اون رو می‌خوندم و همزمان اون کلمات رو برای خودم یادآوری می‌کردم و چک می‌کردم یادمه یا نه.(می‌تونی تو پی‌دی‌اف هم این کار رو انجام بدی اگه کتاب اضافه نداری)
یه کار دیگه اینکه یه فصل رو دوره می‌کردم و کتاب رو می‌بستم و توی یه کاغذ شروع می‌کردم هرچی نکته و تعریف و... تو ذهنم مونده بود می‌نوشتم.
یا مثلا برای شکل‌ها از پی‌دی‌اف استفاده می‌کردم که شکل خالی و بدون نکته باشه(حتی بعضاً نام‌گذاری‌هاش رو پاک می‌کردم تو پی‌دی‌اف که اونا رو هم یادآوری کنم) بعد توی یه کاغذ نکاتش رو که یادم بود می‌نوشتم و بعدش با کتاب و نکات خودم چک می‌کردم چیزی رو جا ننداخته باشم. اونا که یادم رفته بود رو با قرمز می‌نوشتم تو همون برگه و بعد وقتی همه شکل‌ها رو بررسی می‌کردم این کاغذها بعداً در کنار هم باعث می‌شد حتی شکل‌ها رو هم سریع‌تر مرور کنم. چیزایی که کمتر تو ذهنم مونده بود و با قرمز نوشته بودم رو خیلی بیشتر مرور می‌کردم.
می‌تونی یه آزمون مثل دوپینگ ماز یا گزینه دو رو انتخاب کنی و از سوالای سال قبل یا حتی امسالش برای مرور استفاده کنی. همزمان که آزمون می‌زنی اون مبحثی که غلط زدی رو بری از رو کتاب بخونی. گاهاً می‌تونه یه پاراگراف یا یک صفحه باشه یا مثلا یک گفتار رو بخاطر اون سوال مجبور شی مرور کنی.
کتاب‌هایی که جملات صحیح و غلط دارن هم خیلی کمک‌کننده‌ن تو این بحث مرور متن کتاب.

کلا یه حالتی باشه که روخوانی از روی کتاب رو تو برنامه داشته باشی و هی متن رو مرور کنی اما کنارش یه همچین کارایی انجام بدی که اطلاعاتت بازیابی بشه و تو ذهنت ماندگار باشه. چون وقتی فقط روخوانی می‌کنی خیلی از مطالب خوب در ذهنت ثبت نمیشه. آزمون زیاد بزن از مباحثی که بیشتر مشکل داری کم کم می‌بینی همه‌ی متن کتابتو حفظی.

خواهش می‌کنم💗
درباره مرور زیست (هم تشریحی و هم تست) هم این پیام رو بخون شاید برات کارآمد بود.
خیلی زیاد برام کارآمده واقعا😭
حتما حتما استفاده میکنم
و یه چیزی که هست من الان به یه مشکلی برخوردم، کلی درس هست که باید بخونم و هر چقدر هم که درس میخونم انگار دارم نمیرسم، احساس میکنم یکم وسواس هم دارم به خرد میدم ولی واقفا گیر کردم وسط درسااا، چقدر نمونه سوال حل کنم برای زیست؟ روزی یکی یا دوتا امتحان نهایی و شبه نهایی حل کنم و دو ساعت متن کتاب رو همینطوری که گفتی بخونم کافیه؟

خیلی زیاد برام کارآمده واقعا😭
حتما حتما استفاده میکنم
و یه چیزی که هست من الان به یه مشکلی برخوردم، کلی درس هست که باید بخونم و هر چقدر هم که درس میخونم انگار دارم نمیرسم، احساس میکنم یکم وسواس هم دارم به خرد میدم ولی واقفا گیر کردم وسط درسااا، چقدر نمونه سوال حل کنم برای زیست؟ روزی یکی یا دوتا امتحان نهایی و شبه نهایی حل کنم و دو ساعت متن کتاب رو همینطوری که گفتی بخونم کافیه؟
ببین تا وقتی به فرجه امتحان نرسیدی توزیع درس‌ها باید متعادل باشه و بر اساس اولویتشون تو امتحان نهایی. یعنی درس زیست و ادبیات اولویته. اما امتحان‌های دیگه هم نباید رها کنی. در یه حد مطلوب که بتونی حجم خوبی از درس‌ها رو هندل کنی‌. نمونه سوال هم همون فرمول بیست و امتحان نهایی‌ها خیلی خوبه که حل کنی. چند منبعی سوال نزن. هر موقع دیدی سوال کم آوردی برو سراغ بقیه منابع تشریحی.
آره خیلیم خوبه اگه استمرار داشته باشی: )))

ببین تا وقتی به فرجه امتحان نرسیدی توزیع درس‌ها باید متعادل باشه و بر اساس اولویتشون تو امتحان نهایی. یعنی درس زیست و ادبیات اولویته. اما امتحان‌های دیگه هم نباید رها کنی. در یه حد مطلوب که بتونی حجم خوبی از درس‌ها رو هندل کنی‌. نمونه سوال هم همون فرمول بیست و امتحان نهایی‌ها خیلی خوبه که حل کنی. چند منبعی سوال نزن. هر موقع دیدی سوال کم آوردی برو سراغ بقیه منابع تشریحی.
آره خیلیم خوبه اگه استمرار داشته باشی: )))
سعی میکنم رعایت کنم و ممنونممم

تجربه شخصی مو تو یه جمله بخوام بگم: اصلا جالب نبود.
کلا مدیکال کلی بخوایم نگاه کنیم حرفاشون درسته ولی ریز که میشیم یهو میبینیم تو بعضی موارد سود خودشون رو به واقعیت ترجیح میدن و این تو بعضی مسائل میتونه بولد و اذیت مننده باشه. مشاور اگه مشاوره اولویت و هدفش باید دانش اموزش باشه.

• لایک
تجربه شخصی مو تو یه جمله بخوام بگم: اصلا جالب نبود.
کلا مدیکال کلی بخوایم نگاه کنیم حرفاشون درسته ولی ریز که میشیم یهو میبینیم تو بعضی موارد سود خودشون رو به واقعیت ترجیح میدن و این تو بعضی مسائل میتونه بولد و اذیت مننده باشه. مشاور اگه مشاوره اولویت و هدفش باید دانش اموزش باشه.
اوکی، جالب بود؛ من واقعا در یک منجلاب گیر کردم و نیاز به مشاور دارم. مشاورهایی که می‌شناختم قبلا در دسترسم نیستن دیگه و واقعا موندم و دارم دیوونه می‌شم T_T
موسسه دیگه‌ای رو پیشنهاد می‌کنی آیا؟
اگر فرد خاصی رو هم می‌شناسید که جدی و کاربلده ممنون می‌شم معرفی کنید.‌ (با رشته ریاضی هم کار کنه)

+اگر‌ خودتون در این زمینه کار می‌کنید می‌تونم پیام بدم بهتون؟

آخرین ویرایش:
اوکی، جالب بود؛ من واقعا در یک منجلاب گیر کردم و نیاز به مشاور دارم. مشاورهایی که می‌شناختم قبلا در دسترسم نیستن دیگه و واقعا موندم و دارم دیوونه می‌شم T_T
اگر فرد خاصی رو هم می‌شناسید که جدی و کاربلده ممنون می‌شم معرفی کنید.‌ (با رشته ریاضی هم کار کنه)
شماتیک رو بچه ها توصیه میکنن

• دابل‌لایک

+اگر‌ خودتون در این زمینه کار می‌کنید می‌تونم پیام بدم بهتون؟
عارف هم هست ولی هزینه اش بالاست

• لایک
Back
بالا