- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- ماه
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
دارینش ؟ تا جلسه 4 گذاشتنا ولیدانشآموزان عزیزویدئو "مرور فوری جلسه 5" از کلاس نکته و تست زیستشناسی کنکور دکتر فرهمندنیا در پنلکاربری شما (جلسه 5) قرار گرفته است.

دارینش ؟ تا جلسه 4 گذاشتنا ولیدانشآموزان عزیزویدئو "مرور فوری جلسه 5" از کلاس نکته و تست زیستشناسی کنکور دکتر فرهمندنیا در پنلکاربری شما (جلسه 5) قرار گرفته است.

اره خب اگر رشتت تجربیه باید بری کنکور تجربییه سوال، یازدهمم اگه بخوام کنکور رو ثبت نام کنم و فقط برم سر جلسه میشه؟ باید کنکوز تجربی ثبت نام کنم؟ سال بعد مشکلی پیش نمیاد؟
کسی تجربه ای داره؟

همه که ثبت نام کرده بودن اینجوری شد؟اره خب اگر رشتت تجربیه باید بری کنکور تجربی
برای سال بعدت مشکلی نمیسازه
ولی من از دوستام ثبت نام کرده بودن سال قبل و تو گرفتن نتیجه ی نهایی یازدهمشون به مشکل خوردن و خیلی دیر به دستشون رسید نمره ها
جوری که داشت زمان اعتراض به نمرات تموم میشد و مجبور شدن با یه نامه برن آموزش پرورش که درستش کنن
@_Hani_ تجربه دارههمه که ثبت نام کرده بودن اینجوری شد؟
اگه اینجوریه ثبت نام نکنم استرسش کمتره😭
بذار هانیه بیاد یادمه پارسال کنکور ثبت نام کرد و سر نتیجه نهایی هم به مشکل خورد ولی نفهمیدم چیکار کرد@_Hani_ تجربه داره
سریال جیران یه دیالوگ جالب داشت که میگفت هیچ چیز شرط هیچ چیز نیست .بچه ها رتبه های دوپینگ های تک درس چقدر میتونن به رتبه کنکورمون نزدیک باشن؟
من نمیدونم ولی خب آزمونی که هم یه ربع اضافه برا هر دفترچه میذاره و هم پاسخ نامش از صبح پخش میشه فکر نکنم رتبه ای که میده نزدیک باشهبچه ها رتبه های دوپینگ های تک درس چقدر میتونن به رتبه کنکورمون نزدیک باشن؟
تو نظر سنجی ای که گذاشته بودن داشتن میپرسیدن به نظرتون این سیستم گذاشتن پاسخنامه بلافاصله بعد پایان آزمون خوبه یا نه و اینامن نمیدونم ولی خب آزمونی که هم یه ربع اضافه برا هر دفترچه میذاره و هم پاسخ نامش از صبح پخش میشه فکر نکنم رتبه ای که میده نزدیک باشه
سال ما که کنکور ۴۰۲ دی و تیر برگزار شد یسری از بچه ها سر دی رفتن سر جلسه مشکل خاصی پیش نیومدیه سوال، یازدهمم اگه بخوام کنکور رو ثبت نام کنم و فقط برم سر جلسه میشه؟ باید کنکوز تجربی ثبت نام کنم؟ سال بعد مشکلی پیش نمیاد؟
کسی تجربه ای داره؟
آزی برا زیست میشه یکم راهنمایی کنی چجوری اینقدر تسلطت رو بالا میبری و همون بالا نگه میداری؟ مخصوصا برا شکلابچه ها تو دوپینگ من زیستو ۹۷ زدم رتبه ام شد ۱۳۰
ترازا هم یه چیزی تو مایه های افتضاحه ۹۰ ۱۰۰ میزنی نهایت ترازی که میده ۱۰۵۰۰ ئه
در حالی که مثلا همین توی آزمونا ۱۲هزار یا بیشتر هم میده حتی(بستگی به سختی آزمون داره ولی معمولا همین حوالیه)
از دوپینگ فقط درصدش واقعیه بقیه ش نه واقعا

وای بچهها من برعکس همه تون داشتم از رتبه م خوشحال میشدم منظورتون چیهبچه ها تو دوپینگ من زیستو ۹۷ زدم رتبه ام شد ۱۳۰
ترازا هم یه چیزی تو مایه های افتضاحه ۹۰ ۱۰۰ میزنی نهایت ترازی که میده ۱۰۵۰۰ ئه
در حالی که مثلا همین توی آزمونا ۱۲هزار یا بیشتر هم میده حتی(بستگی به سختی آزمون داره ولی معمولا همین حوالیه)
از دوپینگ فقط درصدش واقعیه بقیه ش نه واقعا
البته اهمیتی به تراز نمیدادم هیچهمون آزمون اول فصل یک دهم اینجوری بالا زدمآزی برا زیست میشه یکم راهنمایی کنی چجوری اینقدر تسلطط رو بالا میبری و همون بالا نگه میداری؟ مخصوصا برا شکلا
جدی دست راست تو رو سرم بذار شاید منم زیستم تکونی خورد![]()

والا من مثلا ریاضی درصدم رو تقریبا ثابت نگه داشتم این چند تا آخریوای بچهها من برعکس همه تون داشتم از رتبه م خوشحال میشدم منظورتون چیهالبته اهمیتی به تراز نمیدادم هیچ