• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دانش‌آموزان عزیزویدئو "مرور فوری جلسه 5" از کلاس نکته و تست زیست‌شناسی کنکور دکتر فرهمندنیا در پنل‌کاربری شما (جلسه 5) قرار گرفته است.
دارینش ؟ تا جلسه 4 گذاشتنا ولی :((

ای بابا دوست عزیزی که پیام داده بودی ممنونم ازت این سایت ماز بالا نمیاد برم ببینم اسم استادی که تمرینا رو حل کرده چیه برا همین دیر نوشتم :((

یه سوال، یازدهمم اگه بخوام کنکور رو ثبت نام کنم و فقط برم سر جلسه میشه؟ باید کنکوز تجربی ثبت نام کنم؟ سال بعد مشکلی پیش نمیاد؟
کسی تجربه ای داره؟

یه سوال، یازدهمم اگه بخوام کنکور رو ثبت نام کنم و فقط برم سر جلسه میشه؟ باید کنکوز تجربی ثبت نام کنم؟ سال بعد مشکلی پیش نمیاد؟
کسی تجربه ای داره؟
اره خب اگر رشتت تجربیه باید بری کنکور تجربی
برای سال بعدت مشکلی نمیسازه
ولی من از دوستام ثبت نام کرده بودن سال قبل و تو گرفتن نتیجه ی نهایی یازدهمشون به مشکل خوردن و خیلی دیر به دستشون رسید نمره ها
جوری که داشت زمان اعتراض به نمرات تموم میشد و مجبور شدن با یه نامه برن آموزش پرورش که درستش کنن

اره خب اگر رشتت تجربیه باید بری کنکور تجربی
برای سال بعدت مشکلی نمیسازه
ولی من از دوستام ثبت نام کرده بودن سال قبل و تو گرفتن نتیجه ی نهایی یازدهمشون به مشکل خوردن و خیلی دیر به دستشون رسید نمره ها
جوری که داشت زمان اعتراض به نمرات تموم میشد و مجبور شدن با یه نامه برن آموزش پرورش که درستش کنن
همه که ثبت نام کرده بودن اینجوری شد؟
اگه اینجوریه ثبت نام نکنم استرسش کمتره😭

به سرم زد منم برم سر جلسه کنکور (یازدهمم) :))
اگه مشکل نهاییا حل شدنیه تا برم :))

بچه ها رتبه های دوپینگ های تک درس چقدر میتونن به رتبه کنکورمون نزدیک باشن؟

سریال جیران یه دیالوگ جالب داشت که می‌گفت هیچ چیز شرط هیچ چیز نیست .
شاید آزمون آزمایشی بتونه از عملکردت بهت اطلاعات خوبی بده ولی بازم نمیتونی پیش بینی کنی چه اتفاقی قراره بیوفته

من نمیدونم ولی خب آزمونی که هم یه ربع اضافه برا هر دفترچه می‌ذاره و هم پاسخ نامش از صبح پخش میشه فکر نکنم رتبه ای که میده نزدیک باشه

من نمیدونم ولی خب آزمونی که هم یه ربع اضافه برا هر دفترچه می‌ذاره و هم پاسخ نامش از صبح پخش میشه فکر نکنم رتبه ای که میده نزدیک باشه
تو نظر سنجی ای که گذاشته بودن داشتن میپرسیدن به نظرتون این سیستم گذاشتن پاسخنامه بلافاصله بعد پایان آزمون خوبه یا نه و اینا
چند تا گزینه داشت اگه اونارو میخوندی متوجه میشدی خودشونم میدونن به رتبه ها اونقدرا نمیشه تکیه نمیکرد
گزینه اولش میگفت که + من برام ارزش تحلیل بالاتره رتبه مهم نیست پس این روند بمونه
دومی × رتبه و اون جو رقابتی برام مهمتره و بعد ساعت ۸ پاسخ بزارید
و گزینه های دیگه که خاطرم نیست

کسی تجربه ای داره؟
سال ما که کنکور ۴۰۲ دی و تیر برگزار شد یسری از بچه ها سر دی رفتن سر جلسه مشکل خاصی پیش نیومد

فقط یادمه تیر اجازه ندادن یک کد ۱۸ رقمی سوابق تحصیلی میخواست؛ اونو مگه الان داری ثبت نام کنی؟

بچه ها تو دوپینگ من زیستو ۹۷ زدم رتبه ام شد ۱۳۰
ترازا هم یه چیزی تو مایه های افتضاحه ۹۰ ۱۰۰ میزنی نهایت ترازی که میده ۱۰۵۰۰ ئه
در حالی که مثلا همین توی آزمونا ۱۲هزار یا بیشتر هم میده حتی(بستگی به سختی آزمون داره ولی معمولا همین حوالیه)
از دوپینگ فقط درصدش واقعیه بقیه ش نه واقعا

در حالی که مثلا همین توی آزمونا ۱۲هزار یا بیشتر هم میده حتی(بستگی به سختی آزمون داره ولی معمولا همین حوالیه)
آزی برا زیست میشه یکم راهنمایی کنی چجوری اینقدر تسلطت رو بالا می‌بری و همون بالا نگه میداری؟ مخصوصا برا شکلا
جدی دست راست تو رو سرم بذار شاید منم زیستم تکونی خورد:))

آخرین ویرایش:
وای بچه‌ها من برعکس همه تون داشتم از رتبه م خوشحال میشدم منظورتون چیه :)) البته اهمیتی به تراز نمیدادم هیچ

آزی برا زیست میشه یکم راهنمایی کنی چجوری اینقدر تسلطط رو بالا می‌بری و همون بالا نگه میداری؟ مخصوصا برا شکلا
جدی دست راست تو رو سرم بذار شاید منم زیستم تکونی خورد:))
همون آزمون اول فصل یک دهم اینجوری بالا زدم:((:))
نمیدونم منظورت دقیقا چیه ولی خب کار خاصی نمیکنم
درس ها تموم شدن و واسه همین برای هر فصل صرفا کتابو میخونم حفظیاتشو خلاصه نویسی میکنم بعدش فقط تست و تست و تست
یعنی برخلاف حرف فرهمندنیا که تست زیست یکبارمصرفه من چند بار میزنمشون و خب هی نکته ها مرور میشه
منبع هم همون دوپینگ و پینوکیو و اینن کتابای جمع بندی دیجی مازه فقط
یکی دو فصل هم مثل تولید مثل و ایمنی که ضعف داشتم cpr دیدم و فکر کنم همین...؟
و اینکه نمیدونم موثره یا نه ولی من خود اون کتاب تستی که زدم رو میام دوباره ده تا ده تا مشخص میکنم و به صورت آزمون میدمشون
هم بلدم و اعتماد بنفسم بالا میره هم سرعتم اوکی میشه و... بعد میرم آزمونایی که قبلا نزدم
:"

وای بچه‌ها من برعکس همه تون داشتم از رتبه م خوشحال میشدم منظورتون چیه :)) البته اهمیتی به تراز نمیدادم هیچ
والا من مثلا ریاضی درصدم رو تقریبا ثابت نگه داشتم این چند تا آخری
یهو تو یکیش دو رقمیم تو یکیش چهار رقمی اصلا میزان ثباتش بینظیره:((

Back
بالا