• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها طبق چیزی که اعلام شده به صورت قطعی یازدهم هست ها.روی حذف یا مثبت شدنش حساب نکنید دیگه.البته درسته ایران کشور اولین هاست و پارسال تا عید مشخص نبود دقیقا چی رو قراره امتحان بدن ملت،ولی خب...

پیشنهادی دارین که از الان تا صبح چجور امتحان ترم فیزیک میشه خوند؟
تشریحیش

• متعجب
امتیازات: Iliap
پیشنهادی دارین که از الان تا صبح چجور امتحان ترم فیزیک میشه خوند؟
مفید ترین کار به نظرم اینه از آخر کتاب فرمول ۲۰ از جدیدترین به قدیمی ترین سوالات امتحان نهایی رو بیاری و براش تشریحی قسمت نوبت اول سوالات رو پاسخ بدی
تمامش رو فکر کنم بشه بررسی کرد.پاسخنامه هاهم بخون کامل.
چندتا آزمایش داره نوبت اول آزمایش هاهم کامل بلد باش

یه سوالی دهنمو درگیر کرده ببخشید 😭

من یه ۵ روزی از برنامه رو عقب موندم نمی‌دونم چیکار کنم. یه سریش مربوط می‌شده به تست تسلطی ولی یه سریش پیشرویه و عملا بدون اونا ادامه دادنم فایده نداره
کمک 😭
جبرانی بعدیم چهارشنبه‌ست و خیلی مونده تا اون موقع:<

یه سوالی دهنمو درگیر کرده ببخشید 😭

من یه ۵ روزی از برنامه رو عقب موندم نمی‌دونم چیکار کنم. یه سریش مربوط می‌شده به تست تسلطی ولی یه سریش پیشرویه و عملا بدون اونا ادامه دادنم فایده نداره
کمک 😭
جبرانی بعدیم چهارشنبه‌ست و خیلی مونده تا اون موقع:<
میتونی پخشش کنی؟ راجب ۵ روز نمیدونم امکان اجرایی داشته باشه ولی من وقتی یه روز عقب میفتادم درسهاش رو بین روزای بعدی هفته پخش میکردم. اگه این امکان وجود نداره و آزمونت هم نزدیکه باید برنامه رو دوباره بچینی. حدالامکان هی برنامه تعویض نکن فقط درصورتیکه هیچ جوره قابلیت جبران نباشه دیگه اونوقت چاره نیس.

میتونی پخشش کنی؟ راجب ۵ روز نمیدونم امکان اجرایی داشته باشه ولی من وقتی یه روز عقب میفتادم پارتهاش رو بین روزای بعدی هفته پخش میکردم. اگه این امکان وجود نداره و آزمونت هم نزدیکه باید برنامه رو دوباره بچینی. حدالامکان هی برنامه تعویض نکن فقط درصورتیکه هیچ جوره قابلیت جبران نباشه دیگه اونوقت چاره نیس.
وای آره برای یه روز این کارو میکردم دقیقا همین چیزا رو پخش میکردم ولی این اولین باره انقدر درمانده شدم واقعا هیچ ایده ای ندارم :<
ممنونم عزیزم😭

بچه ها یه سوال
دوران جمع‌بندی چیکار میکنن؟
الان آزمونا فروردین شروع میکنم آزمونای جمع‌بندی رو
من هنوز تموم نکردم ولی اخراش مونده که اونو دیگه همزمان با جمع‌بندی تموم میکنم
خودم تو ذهنم بود که برا هر درس حدود یه هفته از اسفند رو بذارم بعد دیگه نکته و تست و کنکورا و آزمون جامع همون درس و نقطه ضعفامو و کامل کردن خلاصه نویسی و.... رو برای هر درس تو همون یه هفتش انجام بدم بعد تقریبا اولای فروردین دیگه فقط آزمون جامع بزنم
شما نظرتون چیه ؟ کلا اسم جمع‌بندی منو میترسونه و هر نظری وایده ای درباره اسفند و فروردین دارین خوشحال میشم بگین بهم
+ و اینکه میشه بگید چه روتینایی داشتین که به دردتون خورد؟

سلا دوازدهمی یا پشت کنکوری

بچه ها یه سوال
دوران جمع‌بندی چیکار میکنن؟
الان آزمونا فروردین شروع میکنم آزمونای جمع‌بندی رو
من هنوز تموم نکردم ولی اخراش مونده که اونو دیگه همزمان با جمع‌بندی تموم میکنم
خودم تو ذهنم بود که برا هر درس حدود یه هفته از اسفند رو بذارم بعد دیگه نکته و تست و کنکورا و آزمون جامع همون درس و نقطه ضعفامو و کامل کردن خلاصه نویسی و.... رو برای هر درس تو همون یه هفتش انجام بدم بعد تقریبا اولای فروردین دیگه فقط آزمون جامع بزنم
شما نظرتون چیه ؟ کلا اسم جمع‌بندی منو میترسونه و هر نظری وایده ای درباره اسفند و فروردین دارین خوشحال میشم بگین بهم
من نمیدونم روشم تا چه حد درست بوده ولی شروع کردم به مرور درسا به صورت فصل به فصل و بعدش زدن کتابای موج آزمونش (جز ریاضی که آزمونیوم). مثلا فصل ۱ شیمی۱ بعد آزمونای موج آزمونش. و خب خود این کتابا این رو داشت که مثلا ۳ فصل شیمی ۱ که تموم میشد چند تا آزمون از کلش داشته باشه. یا آزمون جامع از ۱۰ و ۱۱ و... . پس تو این فاصله فراموشم نمیشد چیزی. بعد که این کتابا تموم شد، رفتم سراغ آزمون های جامع و رفع اشکال تا هفته قبل کنکور. بعدشم جمع بندی که خب واسه زیست مثلا فرهمندنیا دیدم ولی برای شیمی و فیزیک و ریاضی خودم مرور کردم. بعدم کنکور. البته شرایط من یکم خاص بود (تغییر رشته داده بودم و زیست ۳ سال رو مجبور شدم دوازدهم بخونم) و برای همین اینایی که گفتم رو از ۲۶ اسفند شروع کردم.

سلام دوستان . به نظرتون تغییر مشاور برای این ماه های باقی مونده کار درستیه؟
کسی تجربه داره از این بابت؟

سلام دوستان . به نظرتون تغییر مشاور برای این ماه های باقی مونده کار درستیه؟
کسی تجربه داره از این بابت؟
سلام
اگه مشاور ناآگاهه، سمی‌ست و کمکت نیست بله عوض کن
ولی اگه برای فرار از اشتباهات خودت هست نه

کسی میدونه از کجا میتونم ببینم رتبه حدودی قبولی دانشگاها و رشته‌ها رو؟ مشاور مدرسه درست جواب نمیده

کسی میدونه از کجا میتونم ببینم رتبه حدودی قبولی دانشگاها و رشته‌ها رو؟ مشاور مدرسه درست جواب نمیده
گزینه دو آمار داشت که یادم نیست درست بود یا نه
قلمچی از شرکت‌کننده‌های سال قبلش آمار میگیره و میذاره، به نظرم اون قابل اعتماد بود و میتونه گزینه خوبی باشه

قلمچی. همینی که لینکشو گذاشتن بچه ها. ولی ۴۰۳ اطلاعات درستی نداره ۴۰۲ بهتره

بچه ها واقعا اگه توصیه ای درمورد جمع بندی دارین خیلی ممنون میشم بگین :( من خیلی میترسم

Back
بالا