- نام مرکز سمپاد
- تیمارستان فارابی
- شهر
- کلمه
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
واقعا خوبه والا من که سر اکثر کلاسایی که نشستم حواسم پرت بوده اسکلم کمی ولی کلا خوبههادیان فرد رو تایید میکنید؟🤣
واقعا خوبه والا من که سر اکثر کلاسایی که نشستم حواسم پرت بوده اسکلم کمی ولی کلا خوبههادیان فرد رو تایید میکنید؟🤣
یک جلسه اینا فکر کنم ازش دیدم، نمیدونم بنظرم جدی نمیومد شاید خوب درس بده؟ اون رو نمیدونم ولی رفتاری موقع درس بیشتر به درد اینستا و اینا میخورد. (درسته معلم هست نباید فرقی کنه ولی فرقی میکنهاگه نظری در مورد مومن زاده هم دارین ممنون میشم بگید
اولش که شروع میکنیمیترسم که تموم نکنم
و میترسم که سرعتم پایینه
چه جوری سرعتم تو خوندن بالا ببرم ؟
حنیف عظیمی کلاس بر مبنای جا انداختن مفهومه نکته اضافی نمیگهبچه ها حنیف عظیمی یا فرهمندنیا ؟
و اینکه من دوره های فرهمندنیا رو پیدا نمیکنم نمیدونم به جز ماز چطور بهش دسترسی داشته باشم
بستگی داره اگه پایه فیزیکت خوبه بنظرم رحمانی خیلی خوب باشهسلام بچهها. برای فیزیک چه استادی پیشنهاد میدید؟
شجاعی من دهم و یازدهم رو کامل باهاش پیش رفتم راضیم واقعاسلام بچهها. برای فیزیک چه استادی پیشنهاد میدید؟
هیچ مشکلی ندارهچرا همه اصرار دارن که حتما باید کلاس بری؟ مگه خودخوان مشکلی داره؟
اگه مطمین هستید که اشتباه شده اعتراض بزنینتجربتون از اعتراض دادن به نمره بالایی که میخواستید 20 بشه چیه تو درسی مثل ادبیات یا عربی؟
کلا تجربتون از اعتراض دادن چیه؟
مطمئن نیستم بالای نوزده هم هست کلا بیشتر از نیم نمره باشه تا ارزششو داشته باشه اون موقع احتمال بالارفتنش بیشترهاگه مطمین هستید که اشتباه شده اعتراض بزنین
عمومی اعتراض نزدم، ولی
هندسه دوازدهم اعتراض زدم یک و بیست و پنج یا یک و هفتاد و پنج افزایش نمره داشت
شجاعی من دهم و یازدهم رو کامل باهاش پیش رفتم راضیم واقعا
سلام بچهها. برای فیزیک چه استادی پیشنهاد میدید؟
تابستون زمان خیلی خوبیه که روی نقاط ضعفت تمرکز کمی و مباحث پایه و مهم که برای هر سه پابه مهمه مثل مبحث مول،موازنه و ...رو خوب و کامل یاد بگیریبا توجه به شرایط مملکت و احتمال نقض آتش بس و اینجور حرفا، آلودگی هوا و تعطیلات اجباری طی سال امکان عقب افتادگی مدرسه از آزمونا وجود داره
خیلی خیلی نگرانم که عقب بمونم و استرس بگیرم وسط سال، به آزمونا نرسم و...
با این حال اگر بخوام همزمان هم با کلاسای آنلاین پیش برم هم نمیشه
چون طبق برنامه اکثر روز ها تا ۶ مدرسه هستیم
واقعا سردرگممم)))):
من تو کمپ 44 تو کلاسش بودماگه نظری در مورد مومن زاده هم دارین ممنون میشم بگید
من اول استاد میرحسینی رو انتخاب کردمسلام بچهها. برای فیزیک چه استادی پیشنهاد میدید؟
تو رتبه های کمتر و خوب اینا آره تقریبا مهمه ولی رتبه های بالاتر نه زیاد تاثیری نمیذاره ....سلام اقا یه سوال
درصد زمین شناسی تو کنکور اصلا تاثیر چشمگیری داره ؟ اخه از لحاظ ضریب ۱ میگم
کسی تجربه از دوست و اشنایان داره؟
ولی امسال منم همین سوالو دارمسلام اقا یه سوال
درصد زمین شناسی تو کنکور اصلا تاثیر چشمگیری داره ؟ اخه از لحاظ ضریب ۱ میگم
کسی تجربه از دوست و اشنایان داره؟
احتمالا از قبل تاثیر گذاشته بودهولی امسال منم همین سوالو دارم
بعد اومدن زمین کسی ترازش تغییر کرد ؟
اصلا یعنی تاثیر داره ؟