- نام مرکز سمپاد
- Farzanegan
- شهر
- 🫀🧠
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
ولی من شنیدم بالای ۱۸ و نیم تراز خوبی میدهبچه ها نمره زیر ۱۹.۵ رو ترمیم بزنیم؟ مثلا ۱۹.۲۵ و اینارو میگن تراز اینا کم میده زیر ۱۹.۵
ولی من شنیدم بالای ۱۸ و نیم تراز خوبی میدهبچه ها نمره زیر ۱۹.۵ رو ترمیم بزنیم؟ مثلا ۱۹.۲۵ و اینارو میگن تراز اینا کم میده زیر ۱۹.۵
بستگی داره تراز خوب از نظرت چیهولی من شنیدم بالای ۱۸ و نیم تراز خوبی میده
آخه بستگی داره بازبستگی داره تراز خوب از نظرت چیه
18.5 کم نیست؟ امسال نمراتی که دیدم به مراتب بالاتر بودنولی من شنیدم بالای ۱۸ و نیم تراز خوبی میده
اگه فقط یه درس باشه نه18.5 کم نیست؟ امسال نمراتی که دیدم به مراتب بالاتر بودن
امسال فرجه ی امتحانای دوازدهم خیلی مزخرف بودبچه ها نمره زیر ۱۹.۵ رو ترمیم بزنیم؟ مثلا ۱۹.۲۵ و اینارو میگن تراز اینا کم میده زیر ۱۹.۵
این نمره های بقیه رو از کجا میبینین18.5 کم نیست؟ امسال نمراتی که دیدم به مراتب بالاتر بودن
ترمیم معدل از سال بعد برای کل درسا هستبچه ها @F.ASK راست میگه اصلا تا جایی که من میدونم تا ترمیم تک درس نداریم
بخوایم ترمیم بزنیم کلشو باید بزنیم
خب فرجه که برای خوندن نیست خیلی. بیشتر برای مرور و حل نمونه سواله.امسال فرجه ی امتحانای دوازدهم خیلی مزخرف بود
فارسی فقط یک و نیم روز وقت بود
بنظرت اگه اون درسی که میخوای ترمیم بزنی بیفته بین فارسی و امتحان قبلیش، میتونی هندل کنی؟
مثلاً شنبه دینی دوازدهم بدی یکشنبه دینی یاژدهم دوشنبه فارسی دوازدهم؟
بنظرم ترمیم فقط باعث نمیشه این نمرت تغییر کنه، نمره ی امتحان دوزادهمت هم تحت تاثیر قرار میده
تازه دوازدهم تاثیر بیشتری هم داره
دیگه حالا خودت باید ببینی میتونی یا نه
نه فکر نکنم نمره سال قبل رو بزارن احتمالا صفر بزارنترمیم معدل از سال بعد برای کل درسا هست
ولی اگه از نمره درسی راضی بودی میتونی نری و غیبت بزنن برات و نمره سال قبلت برای تراز لحاظ بشه
به نظرم اگه هفتصد بارم کتابو خونده باشی باید تو فرجه باز یه دور بخونی وگرنه سر جلسه اذیت کنندست...):خب فرجه که برای خوندن نیست خیلی. بیشتر برای مرور و حل نمونه سواله.
هر کودوم از نمره ها تراز بالایی داشته باشه اونو میذارننه فکر نکنم نمره سال قبل رو بزارن احتمالا صفر بزارن
چون اگه به این راحتی بود که میگفتن تک درس ترمیم کنیم
آره ولی خوندن برای یادگیری با خوندن برای دوره شدن چیزایی که خوندی خیلی فرق میکنه. منظور من بیشتر این بود که تو فرجه دیگه فرصت این نیست که به جزئیات پرداخت. بیشتر حالت تورق سریع داره.به نظرم اگه هفتصد بارم کتابو خونده باشی باید تو فرجه باز یه دور بخونی وگرنه سر جلسه اذیت کنندست...):
آها آره برای خیلیا همینطوره که میگی.♡آره ولی خوندن برای یادگیری با خوندن برای دوره شدن چیزایی که خوندی خیلی فرق میکنه. منظور من بیشتر این بود که تو فرجه دیگه فرصت این نیست که به جزئیات پرداخت. بیشتر حالت تورق سریع داره.
برای همین خودش باید ببینه که آیا میتونه با این شرایط امتحان بده یا نهخب فرجه که برای خوندن نیست خیلی. بیشتر برای مرور و حل نمونه سواله.
برای سال ما اینطور نیست نمره ای که بگیری رو میزارن مهم نیست کمتره یا بیشترهر کودوم از نمره ها تراز بالایی داشته باشه اونو میذارن
نمره امسال اگه نری ۰ میشه قطعا کمتر از نمره پارساله پس مال پارسالو حساب میکنن