مدرسه ما منطقش صفره واقعاهزینه های مدرستونو با توجه به خدماتش میگید لطفا؟
اوهوهو برگاممممم🤯۲۱ میلیون شهریه ثابت
۴۷ میلیون کلاسای تست و تدریس استادا
۱۳ میلیون تابستون
آزمون و اردو و اینا هم بحثش جداست
امسال ۹ دادیم هر سه تا پایه(اگه اشتباه نکنم)هزینه های مدرستونو با توجه به خدماتش میگید لطفا؟
گوش نده فقط مصااییآقا من قاطی کردم
هم فراهانی هم هادیان فرد هم مصلایی بهم پیشنهاد شده🥲
من ۴ سال پیش ۲۲ تومن دادم کل سال رو .با توجه به نرخ تورم منطقیه۲۱ میلیون شهریه ثابت
۱۳ میلیون تابستون
این مشکل منم تو دبیرستان بود ولی:بچه ها جون یه سوال دیگه
اینکه چطوری تحلیل تست انجام بدیم که تو ذهنمون ماندگار شه؟
مثلا من برای زیست نکاتو مینوشتم ولی یهو کلی نکته داشتم که خوندنشون خیلی زمان بر بود
و یا حتی سایر درس ها اونقدری تو ذهنم نمیموندن
من امسال با مصلایی داشتم، و بعد از اینکه کلاس رو میدیدم هرچی سوال سخت جلوم میذاشتن میتونستم حل کنم(یعنی سطح تدریس خوب بود)آقا من قاطی کردم
هم فراهانی هم هادیان فرد هم مصلایی بهم پیشنهاد شده🥲
مرسی عسل منم از اول سال داشتم فکر میکردم چرا درصد شیمیم نه میره بالا نه میاد پایین قشنگ انگار طلسمهمن امسال با مصلایی داشتم، و بعد از اینکه کلاس رو میدیدم هرچی سوال سخت جلوم میذاشتن میتونستم حل کنم(یعنی سطح تدریس خوب بود)
ولی خب چیزی که بیشتر نیازه تمرینه و تست زدنه(که من اینکارو نمیکردم)چون بعدش میرفتم آزمون میدادم درصدم میشد ۱۰
و یه موضوع دیگه هم بود، نظر شخصیم اینه سوالای شیمی ماز یکمی متفاوته، یعنی اون طیف سوالی که میدادن شبیه سوالای معمولی که تو کتاب تستو اینا میدیدی نبود(شاید یکم برای همین درصدام کم میشد! شایدم فقط دارم توهم میزنم ولی همچین حسی رو میگرفتم) درواقع یکی از دلایلی که به هادیان فرد حس خوبی ندارم همین موضوعه، میترسم برم بشینم سر کلاسش ببینم داره یه نکته هایی میگه که بدرد نمیخورن، یا یه مدل سوالی حل میکنه که مشابهش فقط تو آزمون ماز میاد...
اگه دوستان نظری در این مورد دارن ممنون میشم کمک کنن
استادم یکی از استادای کرج بود، حالت خصوصی طور، فیلماشو میدیدم و سوالا رو از استاده میپرسیدم حضوری یا آنلاینبا کدوم استاد خوندید؟
تابستون تا کجا پیشروی کرد؟
پارسال ۹ تومن وزارتی ۹ تومن کنکورهزینه های مدرستونو با توجه به خدماتش میگید لطفا؟
قلمچی رو کنار گذاشتید کلا؟استادم یکی از استادای کرج بود، حالت خصوصی طور، فیلماشو میدیدم و سوالا رو از استاده میپرسیدم حضوری یا آنلاین
من اواسط تابستون کل شیمی پایه رو جمع کردم و بعدش دیگه دوازدهم
۸۱ میلیون برای سال کنکور؟!۲۱ میلیون شهریه ثابت
۱۳ میلیون تابستون
آره۸۱ میلیون برای سال کنکور؟!
نمیدونم واقعایذره غیر منطقی دارن میگیرن سمپاد ۳ رقمی هنوز حلی ۱ هم نرسیده به این رقم چجوری اخه
مگه مبنای ثبت نام نصف مدرسه هم تراز غیر دولتی نیست؟