کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
هزینه های مدرستونو با توجه به خدماتش میگید لطفا؟

۲۱ میلیون شهریه ثابت
۴۷ میلیون کلاسای تست و تدریس استادا
۱۳ میلیون تابستون
آزمون و اردو و اینا هم بحثش جداست

مدرسه ما منطقش صفره واقعا
امسال ۱۱ گرفت از ما با اینکه شهر لب مرزیم و منطقه ۳ و اصلا تو کل شهر معلم خیلی خوبی وجود نداره که بخوان برا ما بیارن
البته استثنا هم هستن بعصی معلما که خیلیی خوبن
با اینکه دوستم که کرمان بود اگه اشتباه نکنم ۹ تومن گرفت مدرسشون

امسال ۹ دادیم هر سه تا پایه(اگه اشتباه نکنم)
سال بعد دهم و یازدهم ۱۳ تقریبا
دوازدهم ۲۳ میلیون، ۱۰میلیون هزینه معلمایی که از آموزش پرورش نگرفتن(که می‌خوایم زیر بارش نریم چون معلمایی که دارن میارن خوب نیستن! و بهشون گفتیم ما اینارو نمیخوایم ولی مدیر رفته گرفته، که خب احتمالا موفق نمی‌شیم و باید بدیم:(( :)))
امکانات کل مدرسه هم ۰ تقریبا :)) جونم برات بگه که آبسرد کن داره🥹

• دابل‌لایک
امتیازات: F.ASK
۲۱ میلیون شهریه ثابت
۴۷ میلیون کلاسای تست و تدریس استادا
۱۳ میلیون تابستون
آزمون و اردو و اینا هم بحثش جداست
من ۴ سال پیش ۲۲ تومن دادم‌ کل سال رو .با توجه به نرخ تورم منطقیه
البته با آزمون و همه چی.
البته من مدرسم تهران بود.

بچه ها جون یه سوال دیگه
اینکه چطوری تحلیل تست انجام بدیم که تو ذهنمون ماندگار شه؟
مثلا من برای زیست نکاتو مینوشتم ولی یهو کلی نکته داشتم که خوندنشون خیلی زمان بر بود
و یا حتی سایر درس ها اونقدری تو ذهنم نمیموندن
این مشکل منم تو دبیرستان بود ولی:
بقیه درسا رو نمیدونم اما راجب زیست اصلاااااااااا و ابدا اشکال نداره حجم دفتر نکته ات بالا بره. کاری که باید بکنی اینه که حتما یک روز هفته(ترجیحا جمعه) همه نکاتی که در طول هفته از تست ها نوشتی رو از اول بخونی و مطالب تکراری یا غیرضروری رو حذف کنی.
دفعه دوم یا سوم که برمیگردی دوباره اون نکات رو بخونی(حالا به خاطر آزمونت یا مثلا جمعه هفته بعدی برای مرور مجدد) ، دوباره میبینی یه سری نکات از همون نکات قبلی ای که نوشتی کم اهمیت ان یا اونقدر خوندیشون که دیگه ملکه ذهنت شده و اونا رو هم خط میزنی. بنابراین این خط خوردن نکته ها تا جایی ادامه پیدا میکنه که مثلا برای فصل گردش مواد، هر گفتارش ۳۰ تا نکته ارزشمند جمع میشه و تو میتونی از اینا تو همه مرور هات برای آزمونها و حتی جمع بندی هات استفاده کنی.
این دفتر نکته داشتن تو زیست، آدمو تو جمع بندی ها نجات میده. اصلا بهش بی توجهی نکن.

• دابل‌لایک
آقا من قاطی کردم
هم فراهانی هم هادیان فرد هم مصلایی بهم پیشنهاد شده🥲
من امسال با مصلایی داشتم، و بعد از اینکه کلاس رو میدیدم هرچی سوال سخت جلوم میذاشتن می‌تونستم حل کنم(یعنی سطح تدریس خوب بود)
ولی خب چیزی که بیشتر نیازه تمرینه و تست زدنه(که من اینکارو نمی‌کردم)چون بعدش میرفتم آزمون میدادم درصدم میشد ۱۰ :))
و یه موضوع دیگه هم بود، نظر شخصیم اینه سوالای شیمی ماز یکمی متفاوته، یعنی اون طیف سوالی که میدادن شبیه سوالای معمولی که تو کتاب تستو اینا میدیدی نبود(شاید یکم برای همین درصدام کم میشد! شایدم فقط دارم توهم میزنم ولی همچین حسی رو می‌گرفتم) درواقع یکی از دلایلی که به هادیان فرد حس خوبی ندارم همین موضوعه، میترسم برم بشینم سر کلاسش ببینم داره یه نکته هایی میگه که بدرد نمیخورن، یا یه مدل سوالی حل می‌کنه که مشابهش فقط تو آزمون ماز میاد...
اگه دوستان نظری در این مورد دارن ممنون میشم کمک کنن

• دابل‌لایک
من امسال با مصلایی داشتم، و بعد از اینکه کلاس رو میدیدم هرچی سوال سخت جلوم میذاشتن می‌تونستم حل کنم(یعنی سطح تدریس خوب بود)
ولی خب چیزی که بیشتر نیازه تمرینه و تست زدنه(که من اینکارو نمی‌کردم)چون بعدش میرفتم آزمون میدادم درصدم میشد ۱۰ :))
و یه موضوع دیگه هم بود، نظر شخصیم اینه سوالای شیمی ماز یکمی متفاوته، یعنی اون طیف سوالی که میدادن شبیه سوالای معمولی که تو کتاب تستو اینا میدیدی نبود(شاید یکم برای همین درصدام کم میشد! شایدم فقط دارم توهم میزنم ولی همچین حسی رو می‌گرفتم) درواقع یکی از دلایلی که به هادیان فرد حس خوبی ندارم همین موضوعه، میترسم برم بشینم سر کلاسش ببینم داره یه نکته هایی میگه که بدرد نمیخورن، یا یه مدل سوالی حل می‌کنه که مشابهش فقط تو آزمون ماز میاد...
اگه دوستان نظری در این مورد دارن ممنون میشم کمک کنن
مرسی عسل منم از اول سال داشتم فکر میکردم چرا درصد شیمیم نه میره بالا نه میاد پایین قشنگ انگار طلسمه
الان میتونم بندازم گردن اینکه سوالای ماز فرق دارن با کتاب تستا:))

با کدوم استاد خوندید؟
تابستون تا کجا پیشروی کرد؟
استادم یکی از استادای کرج بود، حالت خصوصی طور، فیلماشو میدیدم و سوالا رو از استاده میپرسیدم حضوری یا آنلاین
من اواسط تابستون کل شیمی پایه رو جمع کردم و بعدش دیگه دوازدهم

• دابل‌لایک
پارسال ۹ تومن وزارتی ۹ تومن کنکور
کنکور اختیاری بود
ازمون و اردو و .. هم مدرسه نداشت بیرون ثبت نام کردیم

استادم یکی از استادای کرج بود، حالت خصوصی طور، فیلماشو میدیدم و سوالا رو از استاده میپرسیدم حضوری یا آنلاین
من اواسط تابستون کل شیمی پایه رو جمع کردم و بعدش دیگه دوازدهم
قلمچی رو کنار گذاشتید کلا؟

من کنکوری ۴۰۳ بودم دیگه

۴۰۵۰۰ برای کنکور دادم
۳ میلیون اردوی عید
فکر کنم حدودا ۱۲۰۰ هم آزمون های جامع

اردو و آزمونم که جداست
حدود ۱۲۰ میلیون در میاد

یذره غیر منطقی دارن میگیرن سمپاد ۳ رقمی هنوز حلی ۱ هم نرسیده به این رقم چجوری اخه

مگه مبنای ثبت نام نصف مدرسه هم تراز غیر دولتی نیست؟

یذره غیر منطقی دارن میگیرن سمپاد ۳ رقمی هنوز حلی ۱ هم نرسیده به این رقم چجوری اخه

مگه مبنای ثبت نام نصف مدرسه هم تراز غیر دولتی نیست؟
نمیدونم واقعا
میگن استادای گرونین و واقعا استادای خوبین چند جلسه کلاس داشتیم
ما امسال حدود ۲۵ میلیون دادیم

چقدر گروننن.
ما امسال کلا ۱۰۲۰۰ دادیم. کلا یدونه اردو بردن که فکر کنم ۵۰۰ پول گرفتن.
کلاس فوق برنامه هم که به خاطر سطح بالای مدرسه و توانمندی مدیرمون نداریم

Back
بالا