کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

فکر کنم به بدبختی👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯
تازه یکی بهم می‌گفت دوازدهمتو تو سه ماه تابستون ببند بعد بشین دوره کن همش
ایده ی جالبی بود ولی تنها راهش یا خود خوانیه یا معلم خصوصی
یه راهی هم فیلمای اساتیده مال سال قبل که تو تلگرام پخش میشه البته غیرقانونی
من برا زیست که امسال جلوتر از مدرسه و ماز میخواستم بخونم از تلگرام نگاه کردم

تا پایه رو جمع نکردید پیش خوانی نکنید.
بستگی داره به سرعت خوندن و یاد گیری و پیش روی تون
مثلا مدرسه ما گفت تا 21 شهریور جمع بندی پایه. بعد از اون مرور پایه + پیش خوانی دوازدهم
ولی اینجوری کل روز تست خیلی خسته کننده نمیشه؟
یعنی اگه با هم پیش ببریم یه قسمت از برنامه تست باشه برا جمعبندی یه قسمت تدریس باسه برا پیش خوانی چطوره؟
البته من هیچی نمیدونم فقط تو ذهنم همچین چیزی بود

مثلا مدرسه ما گفت تا 21 شهریور جمع بندی پایه. بعد از اون مرور پایه + پیش خوانی دوازدهم
مطمئنید ضربه نمیزنه به یادگیری دوازدهم؟

یعنی اگه با هم پیش ببریم یه قسمت از برنامه تست باشه برا جمعبندی یه قسمت تدریس باسه برا پیش خوانی چطوره؟
دهم یازدهم حجمش خیلیه مخصوصا اگه با ازمون پیش بری
من بعید میدونم بشه دوازدهم رو باهاش هندل کرد

ولی یه سریا میکنن نمیدونم اصلا چی درسته چی نه

خب تدریس لزوما با ویدئو آموزشی نیست
میتونی درسنامه های کتاب درسی رو بخونی
اینجوری میشه تدریس و تست
مطمئنید ضربه نمیزنه به یادگیری دوازدهم؟
منظورت مرور تا اون تاریخه؟!
خب قضیه اینه که قرار نیست کل مباحث دهم و یازدهم رو از اول بخونین
خصوصا یازدهم، چون خوندید و نهایی دادید
فقط بخش‌هایی که ضعیف ترید یا نخوندید رو جدید شروع میکنید و باقیش مروره
ولی یه سریا میکنن نمیدونم اصلا چی درسته چی نه
پیشنهادم اینه که از هر بخشی
مثلا فیزیک دهم
میاین از اندازه گیری دهم تا تست میزنین
از فشار ۱۵ تا تست میزنین
متوجه میشید که خب
فولم؟!
متوسطم؟!
ضعیفم؟!
باید درسنامه بخونم؟!
تست و نکته بخونم؟!

من تابستون دوازدهم مدرسم داشت دهم رو جمع می کرد.خودم داشتم دهم و یازدهم رو جمع می کردم با قلم و دوازدهمم داشت مدرسه درس می داد‌ و تستای اونم می زدم.

واسه منی که تستای هر درسو سال خودش زده بودم و کلا دانش‌ آموز قوی ای بودم خیلی اوکی بود‌این قضیه.مخصوصا سر شیمی که فصل اول دوازدهمش واقعا نابوده یا فیزیک که اوایلش سینماتیک و دینامیکه و خیلی کمکم کرد بعدا.

خلاصه به نظرم قانون کلی نداره.اگر فکر می کنین می رسین و خوب پیش میره و کلا قوی اید که بخونین دوازدهمم.چون یه مبحثیو حداقل ۳ ۴ بار در طول سال کنکور میخونین و تست می زنین و دوره می‌کنین.بیشترم این کارو کردین بهتر.مخصوصا شیمی و فیزیک دوازدهم که واقعا اولاش سخته.

میگم چیزه. کسی زمانبندی برای درس خوندن داشته که بهش عادت کرده باشه و نتیجه بخش بوده باشه؟ از این شب بیداری ها اینا نباشه. نهایتا ده شب تموم شه.

برای شیمی، هادیان‌فرد چطوره؟

سلام
پیشنهاد من اینه دهم یازدهمتون رو خوب جمع کنید به علاوه فصل یک شیمی و فیزیک و اگه شد زیست، این خیلی جلو می‌ندازه شما رو چون به نظرم اذیت کننده ترین فصلهای دوازدهم تو شیمی و فیزیک این دوتان اگه جمع شن خیلی خوب می‌شه بقیه رو هندل کرد.

مدرسه ما یک هفته بعد از نهایی ها کلاسهای تابستونش رو شروع کرد و دوازدهم درس داد همینقدر احمقانه :))

چطوری هم پایه رو جمع کنیم هم پیشخوانی کنیم؟
ای وای بذار اینجوری بگم بد برداشت نشه
ما مدرسمون از اواسط تیر کلاس گذاشت و دوازدهم رو شروع کرد و خوب منی که برنامم بود با مدرسه پیش برم مجبور بودم کلاس هارو شرکت کنم و عقب نمونم مثلا ۴ روز درهفته که میرفتیم مدرسه عصرش درس های دوازدهم رو میخوندم و سه روز باقی مونده، پایه رو جمع میکردم من با قلم چی هم نتونستم پیش برم و عقب موندم چون یه سری مباحث رو تسلط نداشتم. برای همین بود گفتم بستگی به برنامه خودتون و مدرسه و .... داره.
ولی اولویت رو همونطور که نورا گفت پایه بذارید من خودم فقط تونستم یکی از پایه هارو جمع کنم
و اینکه برای تابستون خیلی خودتونو درگیر حاشیه و اینکه حالا وای چیکار کنم و .... نکنید مطمئن باشید اگر شروع کنید و با برنامه درس بخونید بهتر از اونی که فکرش رو میکردید پیش میرید و نتیجه میگیرید و یادتون نره این افکار طبیعیه (=
خودتون رو خیلی گیج نکنید از دوستان سمی هم فاصله بگیرید
موفق باشین

کسایی که تجربه داشتن یه سوال
میشه تابستون فقط با کلاسا پیش برم؟(ماز) و فقط اون تیکه هارو تست و تمرین کنم
مباحث دیگه تسلطی ندارم و بدون کلاس هم چندان بازدهی خوب نداریم
زیاد عقب نمیوفتم؟
خودخوانی هم بکنم؟

بزار اینجوری بگم
در هر صورت چه از یک مهر چه هر تاریخ دیگه شما دوازدهم رو باید با مدرسه یا قلمچی پیش ببرید
و قراره که دوازدهم رو بخونید
ولی پایه هم مباحث دست شماست هم تایمش
قرار نیست با کسی پیش ببرید
پس مهمه چجوری براش وقت میزارید و چقدر وقت بزارید تا مسلط بشید

• دابل‌لایک
امتیازات: F.ASK
اگه دبیر های خوبی برای سال دوازدهم دارید و خیالت راحته
لازم نیست با مدرسه پیش برو
بازم بنظرم یه هفته اول تابستون با دبیر هاتون آشنا شو و بعد تصمیم بگیر
دبیرای مدرسه‌امون تقریباا اوکین، اگه نسبت به سالای قبل عوض نشن البته. مرسی از پاسخت💙

کلاس آنلاین برای شیمی اصلا مفید هست؟
اینو به نظرم بستگی به سطح خودت و چیزی که از کلاس آنلاین می‌خوای بستگی داره، یکی دو جلسه از کلاسای سالای قبل رو ببین و ببین آیا بهشون نیاز داری یا نه، بازم بچه هایی که کلاسا رو دیدن بهتر می‌تونن نظر بدن و اینکه می‌گی *شیمی* نمی‌دونم آیا تاکیدت روی این درس منظور خاصی داره؟ یعنی فکر می‌کنی شیمی ویژگی متمایز کننده‌ای داره؟

• دابل‌لایک
امتیازات: F.ASK
Back
بالا