- نام مرکز سمپاد
- Farzanegan
- شهر
- Karaj
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- IUST
- رشته دانشگاه
- Applied mathematics
محل پرسش و پاسخ سوالات غیردرسی.
سلام خوبی؟؟سلاام
میخواستم بدونم نظرتون در مورد الماس ماز چیه.؟ معلماش خوبن؟چون چند دقیقه از بعضی معلم هارو دیدم حس خوبی نگرفتم، خواستم بدونم نظر بقیه چیه
و همچنین نظرتون در مورد کلاسینو چیه.؟
کدومو پیشنهاد میدین؟
مرسییسلام خوبی؟؟
ببین نمیدونم ولی به نظر من استاد محور انتخاب کن اگر تداخل ندارن تا موسسه محور
ممنونمفکر کنم مثلا شیمی بابایی بود اسمش؟ تاملند بود اون از همه بهتر بود
اها تو کنکورم عمده فروشی هستمرسیی
مشکل اینه اگه بخوام تک درس بخرم خیلی گرون در میاد
اگه هم بخوام هر دوتا موسسه جامع بخرم بازم خیلی زیاد در میاد
برای همین مجبورم یکیو انتخاب کنم، ولی نمیدونم کدوم، فیزیک و شیمی کلاسینو راضی بودم ولی احساس میکنم ماز نسبت به هزینه ای که میگیره امکانات خیلی بیشتره در اختیارمون میزاره
ممنونم
نه لیست اساتید رو ندارم هنوز (تو سایت هست ولی نرفتم برگردماها تو کنکورم عمده فروشی هست
خب لیست استاد هاشون رو اگر داری بفرست
ماز ولی مثل اینکه امکاناتش نسبت به قیمتش از همه بهتره
من واقعیت هیچ کدومشون رو استفاده نکردم
من ایم دوسال با شجاعی بودم و حقیقتا تقریبا کامل همچی رو فهمیدممن برای فیزیک توی شجاعی و رحمانی گیر کردم
حقیقتا با شجاعی راضیم ولی مطمئن نیستم برای کنکور؟
کسی هست تجربه ای داشته باشی در خصوص این دو نفر؟
که کدوم مناسب تره
آقا ماز برا درسای اختصاصی ۳ تا استاد داره که میتونی انتخاب کنی بلاخره با یکیش احتمالا اوکی باشیسلاام
میخواستم بدونم نظرتون در مورد الماس ماز چیه.؟ معلماش خوبن؟چون چند دقیقه از بعضی معلم هارو دیدم حس خوبی نگرفتم، خواستم بدونم نظر بقیه چیه
و همچنین نظرتون در مورد کلاسینو چیه.؟
کدومو پیشنهاد میدین؟
اگه دبیر های خوبی برای سال دوازدهم دارید و خیالت راحتهبه نظرتون کلاسهای آنلاین لازمه؟
بدون کلاس آنلاین چیز مهمی رو از دست میدیم؟
داشتنش برای رتبه خوب الزامی نیست نداشتنش هم حتما ضربه نمیزنهبه نظرتون کلاسهای آنلاین لازمه؟
بدون کلاس آنلاین چیز مهمی رو از دست میدیم؟
سعی کنید پایه رو کامل جمع کنید حتی شده یکیش رو و ترجیحا پایه ای که سخت تره براتون، تابستون اگر کلاس بیرون شرکت میکنید یا مدرسه باهاشون پیش برید چون دوازدهم رو شروع میکنن.بچه ها میشه درباره اینکه این تابستون چیکار باید کنیم هم صحبت کنید
چطوری هم پایه رو جمع کنیم هم پیشخوانی کنیم؟سعی کنید پایه رو کامل جمع کنید حتی شده یکیش رو و ترجیحا پایه ای که سخت تره براتون، تابستون اگر کلاس بیرون شرکت میکنید یا مدرسه باهاشون پیش برید چون دوازدهم رو شروع میکنن.
فکر کنم به بدبختیچطوری هم پایه رو جمع کنیم هم پیشخوانی کنیم؟
تا پایه رو جمع نکردید پیش خوانی نکنید.چطوری هم پایه رو جمع کنیم هم پیشخوانی کنیم؟
مشکل اینه کلاسای مدرسه از وسط تیر شروع میشنتا پایه رو جمع نکردید پیش خوانی نکنید.
بستگی داره به سرعت خوندن و یاد گیری و پیش روی تون
مثلا مدرسه ما گفت تا 21 شهریور جمع بندی پایه. بعد از اون مرور پایه + پیش خوانی دوازدهم
همه مدارس همینن اکثرامشکل اینه کلاسای مدرسه از وسط تیر شروع میشن![]()