کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

ببین شاید تجربه من خیلی کمتر از بقیه باشه. من امسال گرفتم ولی فقط ترم اول نشستم و از ترم دوم خودم خوندم چون وقت کافی برای کلاس نشستن نداشتم. نه اینکه کلاس خوبی نبوده باشه نه اتفاقا خیلیی ازش راضی بودم. باید خودتو ببینی. ببین میتونی با کلاس انلاین کنار بیایی یا اینکه ادمی هستی بدون اینکه نظارت معلم روت باشه پیش ببری یا نه چون انلاین مثل حضوری نیست و اگه خود ادم پیگیر نباشه عملا وقت تلف کردنه و بازدهی خوبی نداره.
و اینکه شیمی هم مثل بقیه درسا هست و اگه معلمت خوب باشه و با برنامه و قوی باشه صد درصد مفیده.
ولی میگم کلاس یه بخشی از یادگیریته بیشترش به خودت مربوطه چون برای یه درسی مثل شیمی هرچقدر که معلم خوب باشه خودت باید تست بزنی

میگم چیزه. کسی زمانبندی برای درس خوندن داشته که بهش عادت کرده باشه و نتیجه بخش بوده باشه؟ از این شب بیداری ها اینا نباشه. نهایتا ده شب تموم شه.
والا الان اردو مدرسه رو عادت کردم ۹.۵ ساعت تا ۸ شب

ببین شاید تجربه من خیلی کمتر از بقیه باشه. من امسال گرفتم ولی فقط ترم اول نشستم و از ترم دوم خودم خوندم چون وقت کافی برای کلاس نشستن نداشتم. نه اینکه کلاس خوبی نبوده باشه نه اتفاقا خیلیی ازش راضی بودم. باید خودتو ببینی. ببین میتونی با کلاس انلاین کنار بیایی یا اینکه ادمی هستی بدون اینکه نظارت معلم روت باشه پیش ببری یا نه چون انلاین مثل حضوری نیست و اگه خود ادم پیگیر نباشه عملا وقت تلف کردنه و بازدهی خوبی نداره.
و اینکه شیمی هم مثل بقیه درسا هست و اگه معلمت خوب باشه و با برنامه و قوی باشه صد درصد مفیده.
ولی میگم کلاس یه بخشی از یادگیریته بیشترش به خودت مربوطه چون برای یه درسی مثل شیمی هرچقدر که معلم خوب باشه خودت باید تست بزنی
الان مثلا برای منی که تا ۶ اکثرا قراره مدرسه باشم، کلاس آنلاین فقط سوخت زمانه

اینو به نظرم بستگی به سطح خودت و چیزی که از کلاس آنلاین می‌خوای بستگی داره، یکی دو جلسه از کلاسای سالای قبل رو ببین و ببین آیا بهشون نیاز داری یا نه، بازم بچه هایی که کلاسا رو دیدن بهتر می‌تونن نظر بدن و اینکه می‌گی *شیمی* نمی‌دونم آیا تاکیدت روی این درس منظور خاصی داره؟ یعنی فکر می‌کنی شیمی ویژگی متمایز کننده‌ای داره؟
تو تست شیمی ضعف دارم آخه

چطوری شیمی رو خودت خوندی و فهمیدی؟

تو تست شیمی ضعف دارم آخه
ببین تو مفاهیم مشکل داری یا نه میدونی منظورم اینه که تو درست کامل بلدی ولی سوال میبینی گیج میشی و کلی راه حل تو ذهنت داری ولی نمیدونی از کدوم استفاده کنی، این مشکل تو با معلم هم خوب نمیشه چون فقط به خودت مربوطه و خودت باید تست های خیلی زیادی بزنی.
من نمیتونم بهت بگم چقدر بزنی شاید تو یه مبحث رو با زدن ۳۰ تا تست یاد بگیری یکی دیگه با ۱۰تا یکی دیگه با ۵۰ تا ولی اینکه تو تست مشکل داری باید مفاهیم قوی کنی بعد زیاد تست بزنی.
من خودم اول سال درصد شیمی ام روی ۶۰ تا ۷۰ بود و اون موقع مبتکران میزدم و از ترم دوم کتابمو عوض کردم IQ گرفتم و الان کمترین درصدم ۸۰ میشه. به نظرم اگه تک منبع هستی یه روز برو کتابفروشی منابع دیگه رو ببین شاید خوشت امد و وضعیتت بهتر شد.
همه بهم میگفتن که مبتکران شیمی عالیه ولی من نمیتونستم باهاش ارتباط بگیرم و خیلی باعث افتم شده بود

چطوری شیمی رو خودت خوندی و فهمیدی؟
ببین الان من بین دوستام با درس دادن معلم زیاد متوجه نمیشم و باید خودم بخونم ولی بقیه دوستام اینطوری نیستن به خاطر همین علاقه زیادی به کلاس رفتن ندارم چون میدونم زیاد کمک کننده نیست برام ولی صرفا برای اینکه خیالم راحت باشه کلاس میگیرم که وسط سال مشکلی پیش نیاد.
من برای شیمی دهم منابعم خود کتاب بود چون حفظیات بیشترش تو کتابه و خیلی مهمه بعدش جزوه معلم مدرسم که واقعا عالی بود و جزوه امید مصلایی که معلم شیمی هست. اینارو کامل میخوندم برای تست هم که نوبت اول مبتکران زدم برای نوبت دوم مبتکران و IQ میزنم. بازم میگم من با معلم خوب یاد نمیگیرم و خودخوانم، ببین تو خودت بخونی بهتر میفهمی یا اینکه با معلم یاد بگیری. اگه خودت بودی که حتما منابع خوبی بگیر و وقتت رو سر منابع الکی هدر نده و اگه با معلم بودی که فیلم تدریس معلما رو ببین یکی که بهت میخوره رو انتخاب کن

• دابل‌لایک
امتیازات: F.ASK
تو تست شیمی ضعف دارم آخه
اگه مشکلت فقط خود تسته و درس رو فهمیدی که همونطور که درسا گفت احتمالا خودت باید روش کار کنی، در کل کلاس هم می‌تونه کمک کننده باشه ها ولی بسته به شرایطت باید بسنجی طبق همون فاکتورایی که بچه ها بالا گفتن، کامل بودن.

• دابل‌لایک
کسایی که تجربه داشتن یه سوال
میشه تابستون فقط با کلاسا پیش برم؟(ماز) و فقط اون تیکه هارو تست و تمرین کنم
مباحث دیگه تسلطی ندارم و بدون کلاس هم چندان بازدهی خوب نداریم
زیاد عقب نمیوفتم؟
خودخوانی هم بکنم؟
تصمیم اشتباهیه؟:((:((

کسایی که تجربه داشتن یه سوال
میشه تابستون فقط با کلاسا پیش برم؟(ماز) و فقط اون تیکه هارو تست و تمرین کنم
مباحث دیگه تسلطی ندارم و بدون کلاس هم چندان بازدهی خوب نداریم
زیاد عقب نمیوفتم؟
خودخوانی هم بکنم؟
منم خب امسال کنکوریم اما سال پیش اینکارو کردم و اینکه اگر واقعا اینکارو بکنی از 90 درصد رقیبا جلو میوفتی ولی باید واقعا تستیشو کار کنی و از سر باز نکنی

منم خب امسال کنکوریم اما سال پیش اینکارو کردم و اینکه اگر واقعا اینکارو بکنی از 90 درصد رقیبا جلو میوفتی ولی باید واقعا تستیشو کار کنی و از سر باز نکنی
مرسی خوشگل خانوم ✨

خانوما ممنونمممممممم❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها جون یه سوال دیگه
اینکه چطوری تحلیل تست انجام بدیم که تو ذهنمون ماندگار شه؟
مثلا من برای زیست نکاتو مینوشتم ولی یهو کلی نکته داشتم که خوندنشون خیلی زمان بر بود
و یا حتی سایر درس ها اونقدری تو ذهنم نمیموندن

بچه ها جون یه سوال دیگه
اینکه چطوری تحلیل تست انجام بدیم که تو ذهنمون ماندگار شه؟
مثلا من برای زیست نکاتو مینوشتم ولی یهو کلی نکته داشتم که خوندنشون خیلی زمان بر بود
و یا حتی سایر درس ها اونقدری تو ذهنم نمیموندن
آقا برا زیست فقط اونایی رو بنویس که واقعا تا دفعه ی بعد یادت میرن
من مثلا با دوستام تدریس فرهمند رو میدیدیم و تست خیلی سبز میزدیم ولی تهش کتاب اونا کامل پر بود و چند صفحه اضافه میزاشتن ولی من نسبت به اونا خیلی کمتر نکته دارم و واقعا خوندنش برام راحت تره قطعا
چیزای بدیهی رو ننویس زیاد و اونایی که تو دور آموزشی تست میزنی یاد نداری ولی میدونی تو دورای بعد قطعا یادمیگیری رو هم ننویس بنظر من
یه کاری هم که آرتا قلعه باغی تو مصاحبه ش گفت این بود که یه دفتر سوتی داسته باشین و نکته هایی که تو آزمون اشتباه میگیرین مثلا اینکه تو مرحله متافاز نباید از کلمه هسته استفاده کنن چون تو اون مرحله هسته نداریم و نکاتی مثل این که ادم تو ازمونا اشتباه میزنه رو تو اون دفتر بنویسیم و قبل آزمونا مرور کنیم

• دابل‌لایک
الان مثلا برای منی که تا ۶ اکثرا قراره مدرسه باشم، کلاس آنلاین فقط سوخت زمانه
آقا خب قطعا معلماتون خوبن که تا ۶ مدرسه ای
ما که معلمامون زیاد خوب نیستن دنبال فرار از مدرسه ایم به کلاس آنلاین پناه میبریم

Back
بالا