سیستم پیامک کشف حجاب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Raha~
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Raha~

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
‌‌ ‌
سال فارغ التحصیلی
1404
تلگرام
اینستاگرام
سیستم پیامک کشف حجاب همیشه برام سوال بوده که چه معیاری برای شل حجابی درنظر می‌گیره و چجوری به شماره موبایل افراد دسترسی پیدا می‌کنه که براشون پیام ارسال کنه... تا اینکه پستی از یک کاربر توییتری دیدم که این موضوع رو کامل توضیح داده بود و تصمیم گرفتم بدون اینکه تغییرش بدم با شما هم درمیون بذارم (جالب بود واقعا)
لینک اصلی پست:
چندوقتی فکرم درگیر سیستم پیامک ‎#کشف_حجاب عابر پیاده بود اما تا ‎اصفهان نمیتونستم برم و دختر هم نبودم رو خودم تست کنم تا اینکه یه استوری دیدم از دختری که تو ‎کرج پیامک گرفته بود، یه سری سوال پرسیدم و همون مسیر رو همون ساعت باهم رفتیم؛

تو مسیر هیچ دوربین -دولتی- به سمت عابر پیاده نبود، تنها مدرک شناسایی کارت بانکی بود که هیچ خریدی با/بدون کارت انجام نشده بود، از خودپرداز هم استفاده نشده بود، هیچ آنتن bts آنرمال یا جدید -به چشم من- نبود.
شبکه‌های اجتماعی رو گشتم و با کسایی که پیام گرفته بودن صحبت کردم.

برای قدرت‌نمایی و ترسوندن مدعین دوربین تشخیص چهره و هوش مصنوعیه اما بعضیا مسیرشون دوربین نداشت و فارغ از روشنایی محیط، تنوع پوشش و قدرت دوربین، الگوریتم برای تشخیص باحجاب و بی‌حجاب باید تعریف و معیار داشته باشه که خودشونم ندارن و درگیرن (بدحجاب، شل‌حجاب، بی‌حجاب)

مناطقی که گزارش داشت رفتم و افرادی که -از نظر حجاب‌بان‌ها- پیامک‌خورشون خوب بود زیر نظر گرفتم
چیز مشکوکی نبود جز چندنفر که چند ساعت قبل از پیامک حجاب، پیام تنظیم مجدد گوشی گرفته بودن این شد که ذهنم رفت به TAU و اره ...
دوستان با OpenBTS SDR GSM Base Station آشنا بشید.
b0f821_2520250521-054002.jpg

889f21_2520250521-054003.jpg

چیزی که شناساییتون میکنه گوشی موبایله
الگوریتم آنتن‌دهی با 6 پارامتر دکل (سلول) رو انتخاب میکنه: قدرت (dbm)، کیفیت (SNR & RxQual)، فاصله تا BTS، ظرفیت سلول، نوع شبکه و تنظیمات گوشی.
دکل ساختگی (OpenBTS) از طریق SDR با Downgrade Attack الگوریتم رو فریب میده و بهش وصل میشه

چرا GMS (2G)؟
پر از ضعف امنیتیه، با دانش کم و نرم افزار میشه شنود، هک و مکان‌یابی کرد اما علت انتخاب، احراز هویت یکطرفس
شبکه باید گوشی رو شناسایی کنه اما الزامی نیست که گوشی شبکه رو شناسایی کنه
اگه دکل ساختگی باشه -گاهی- بعداز اتصال به شبکه قانونی پیام راه‌اندازی شبکه میاد

وقتی با دکل ساختگی بهتون نزدیک میشه یا از کنارش رد میشین IMEI گوشی و IMSI سیم کارت رو از طریق IMSI Catcher/Stingray میگیره و با کاهش Transmitter Power و استفاده از فرکانس بالاتر و نهایتا نزدیک شدن به قربانی، شناسایی میشه و حالا کافیه استعلام کنن و پیام بفرستن

اخیرا APIها و سامانه‌های زیادی برای استعلام صاحب سیم کارت ایجاد شده که حتی فروشگاه‌های آنلاین و سیستمای پرداخت هم میتونن ازش استفاده کنن اما حدس من با توجه به اطلاعاتی که ارسال میشه (IMSI) و چیزی که دستشون میاد (مشخصات پدر) اینه که از همتا استفاده میشه

تشخیص بی‌حجابی چطور انجام میشه؟
توسط شخص حجاب‌بان یا مخبری که دستگاه دستشه، تو اصفهان با توجه به داده‌ها، توسط اپراتور دوربین انجام شده و دستگاه نزدیک به دوربین نصب شده، اپراتور علاوه بر گزارش عکس هم گرفته

حالا چجوری مانع بشیم؟
خیلی ساده، مانع اتصال گوشی به 2G بشین
اکثر گوشی‌ها تنظیمات شبکه دارن اما دقت کنید اون Preferred network هست و فقط اولیت‌بندی میکنه، مانع نمیشه بنابراین یا خاموش کنید یا از اپ‌هایی استفاده کنید که مانع میشن مثل 4G LTE Only Mode
c18421_2520250521-054535.jpg

برای اندروید چی‌کار کنیم؟

اگر نسخه نهایی هستید تو آپدیت آخر اندروید این آپشنو گذاشته که ببندین مستقیم 2G رو
be5121_2520250521-054709.jpg

اگر سامسونگ هستید:
05f621_2520250521-054810.jpg

هر اندروید دیگه‌ای هستید:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xsquarestudio.forcelte

اگر آیفون هستید:
(البته روشن کردن LockDown یه سری محدودیت دیگه هم ایجاد میکنه ولی اگر کارساز باشه بنظر من می ارزه به محدودیتها)
6f9d21_2520250521-054946.jpg

توی بعضی گوشی‌ها از جمله گوشی من، می‌شه 2G رو غیرفعال کرد.
این که چرا همچین ستینگی وجود داره هم برام عجیبه! یعنی سوءاستفاده از این تکنولوژی انقدر فراگیره که اندروید احساس کرده مردم به این ستینگ احتیاج دارن؟

این تکنولوژی سال 2000 اختراع شده و 2008 که دیگه کاربردی نداشته عملا، نقشه و حتی امادش رو تو دسترس عموم گذاشتن
با 18 سال تاخیر توی ایران اجرا میشه ((:

از اون‌جایی که این صرفا یک تحقیق میدانی ساده بوده، نظر شما درمورد این توضیحات چیه؟

لطفا منبع توئیت هم ذکر بشه :-"
به نظرم اینا پول ندارند این حجم دوربین پیشرفته شناسایی چهره داشته باشن. عکسایی هم که تو دیتابیسشونن از مقاطع خاصی از زندگی ماست که به نظرم ۱. با کیفیت بالایی نیستند ۲. کاملا شبیه نیستند.

اما فقر اون جایی به کار میاد که حاضر باشی برای دو قرون بری سر چهارراه وایسی چشم چرونی کنی و گزارش بدی. خیلیم این روزا زیاد شده
درمورد پلاک ماشین هم طبق تجربه ی من همین بود.

• دابل‌لایک
امتیازات: Raha~
لطفا منبع توئیت هم ذکر بشه :-"
به نظرم اینا پول ندارند این حجم دوربین پیشرفته شناسایی چهره داشته باشن. عکسایی هم که تو دیتابیسشونن از مقاطع خاصی از زندگی ماست که به نظرم ۱. با کیفیت بالایی نیستند ۲. کاملا شبیه نیستند.

اما فقر اون جایی به کار میاد که حاضر باشی برای دو قرون بری سر چهارراه وایسی چشم چرونی کنی و گزارش بدی. خیلیم این روزا زیاد شده
درمورد پلاک ماشین هم طبق تجربه ی من همین بود.
لینکش رو همون اول گذاشتم-

جالبی این موضوع این هست که عموما برای این موضوع اصلا پولی دریافت نمی‌کنن! حداقا درمورد پلاک ماشین مطمئنم چون آدم‌هاش رو از نزدیک می‌شناسم

این سیستم زیاد گسترده نیست بیشتر ماشین هارو جریمه میکنن
اونم یه سری مفت خور تو خیابونا میچرخن ماشینایی که خانم بدون روسری توش هستن رو پلاکش رو گزارش میکنن خیلی ساده
ماشین خود ما سر همین موضوع رفت پارکینگ

البته اینم بگم که دوربین هم تو خیابونا گذاشتن
حتی تو شهرای کوچیک هم هست
میاندواب یه شهر کوچیکه اکثر خیابوناش دوربین داره

• لایک
این سیستم زیاد گسترده نیست بیشتر ماشین هارو جریمه میکنن
اونم یه سری مفت خور تو خیابونا میچرخن ماشینایی که خانم بدون روسری توش هستن رو پلاکش رو گزارش میکنن خیلی ساده
ماشین خود ما سر همین موضوع رفت پارکینگ

البته اینم بگم که دوربین هم تو خیابونا گذاشتن
حتی تو شهرای کوچیک هم هست
میاندواب یه شهر کوچیکه اکثر خیابوناش دوربین داره
این کلا یه چیز دیگه‌ست شاید سمت شما نباشه ولی تهران و کرج و اصفهان و ... حتی پیاده هم درحال راه رفتن باشی پیامک کشف حجاب برات میاد.

این کلا یه چیز دیگه‌ست شاید سمت شما نباشه ولی تهران و کرج و اصفهان و ... حتی پیاده هم درحال راه رفتن باشی پیامک کشف حجاب برات میاد.
اتفاقا تو شهرای کوچیک هم هست ولی گفتم در حد جریمه ماشین مرسوم نیست
در کل طرفای ما مخصوصا تو تبریز به حجاب اینا گیر نمیدن حتی قبلنا که گشت ارشاد تو تهران غوغا میکرد اینجا اصلا گشت ارشادی وجود نداشت
الانم بری بیرون از هر ده نفر خانوم بالای ۵ نفر بدون روسری دارن میچرخن

• دابل‌لایک
خب اوکی، این سیستم شخص رو شناسایی میکنه، سیستم تشخیص حجاب اون شخص چطوریه؟

خب اوکی، این سیستم شخص رو شناسایی میکنه، سیستم تشخیص حجاب اون شخص چطوریه؟
تشخیص بی‌حجابی چطور انجام میشه؟
توسط شخص حجاب‌بان یا مخبری که دستگاه دستشه، تو اصفهان با توجه به داده‌ها، توسط اپراتور دوربین انجام شده و دستگاه نزدیک به دوربین نصب شده، اپراتور علاوه بر گزارش عکس هم گرفته
اطلاعات بیشتری نسبت به این ندارم
شخص حجاب‌بان منطقی هست ولی اینکه دوربین به تنهایی چجوری می‌خواد این کارو بکنه جای بحث داره

Back
بالا