- نام مرکز سمپاد
- 1
- شهر
- T
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
من که بخاطر پول هرکاری میکنمهمینجا عم بعضی وقتا ریاضی و ادبیات درس میدمنتیجه گرفتم من واسه تدریس ساخته نشدم
![]()
من که بخاطر پول هرکاری میکنمهمینجا عم بعضی وقتا ریاضی و ادبیات درس میدمنتیجه گرفتم من واسه تدریس ساخته نشدم
![]()
پولش یه طرفهمن که بخاطر پول هرکاری میکنم
عشق به کار دروغهپولش یه طرفه
بالاخره ادم مهندس کارخونه و جراح بیمارستانم بشه باید با کارش عشق کنه
قبول ندارم: (عشق به کار دروغه
هرجا پول زیاد بدن مردم عاشقش میشن
بعد میگن مدرسه پسرونه خوبهخانومه اومده وسط امتحان دستشو میکشه تو سرم میگه آروم باش عزیزم![]()
به من که کردبعد میگن مدرسه پسرونه خوبه
مراقب ما داشت بهم تجاوز میکرد
والا ادم بی لباس بره سنگین ترهمن یه تقلب شعر حفظ گذاشته بودم لای کارت ورود به جلسهم، دوبار سکندری خوردم نزدیک بود بیفتم، دستمم خورد زیر دستگاه فلزیابشون و افتاد زمین شکست و درنهایت وقتی داشتم از کنار خانومه رد میشدم پام توی پاش بند شد و خوردم زمین
عالی واقعا
دوستانی که درمورد تجاوز صحبت میکنید هیچوقت مجبور نشدید دکمههای مانتوتون رو باز کنید ببینن این فلزیاب از کجاتون فلز پیدا کرده و قشنگگگ لمس کنن مطمئن بشن![]()
خب مانتویی که چیز فلزی داشته باشه نپوشین.من یه تقلب شعر حفظ گذاشته بودم لای کارت ورود به جلسهم، دوبار سکندری خوردم نزدیک بود بیفتم، دستمم خورد زیر دستگاه فلزیابشون و افتاد زمین شکست و درنهایت وقتی داشتم از کنار خانومه رد میشدم پام توی پاش بند شد و خوردم زمین
عالی واقعا
دوستانی که درمورد تجاوز صحبت میکنید هیچوقت مجبور نشدید دکمههای مانتوتون رو باز کنید ببینن این فلزیاب از کجاتون فلز پیدا کرده و قشنگگگ لمس کنن مطمئن بشن![]()
من یه بار دستگاه رو روی پاهام میگرفتن صدا میدادمن یه تقلب شعر حفظ گذاشته بودم لای کارت ورود به جلسهم، دوبار سکندری خوردم نزدیک بود بیفتم، دستمم خورد زیر دستگاه فلزیابشون و افتاد زمین شکست و درنهایت وقتی داشتم از کنار خانومه رد میشدم پام توی پاش بند شد و خوردم زمین
عالی واقعا
والا من حاضرم لخت برم حوزه ولی اون حاجیمون بازرسی نکنهوالا ادم بی لباس بره سنگین تره![]()
وقتی پسری:خب مانتویی که چیز فلزی داشته باشه نپوشین.
خب منطقی نیست اون رو گیر ندن؟ به ما هم چون میدونن کمربند داریم اونجا بوق بزنه چک نمیکنه.وقتی پسری:
موضوع فقط مانتو نیست خیلی از اوقات![]()
در ادامهی حرفتون، سایت قلمچی معمولاً با تأخیر پاسخنامهها رو میذاره، حتماً چک کنین که اگه نمرهی کارنامهتون اومد و خیلی با توقع خودتون فرق داشت بتونید اعتراض بزنید.بچهها طبق تجربه توی امتحان ها کانال های کنکوری تلگرام خیلی استرس آورن و حاشیه دارن، شما بلافاصله بعد از اینکه از جلسه اومدین بیرون دیگه باید به فکر امتحان بعدی باشین چه امتحان رو خوب دادین چه بد دادین ، چه تراز کمی میده چه زیاد،من اگه برمیگشتم عقب این یکماه رو کلا تلگرام رو پاک میکردم خیلی باکیفیت تر درس میخوندم
جواب ها رو خواستید چک کنید بگید یع نفر جای دیگه ای براتون بفرسته
حوزه سخت گیر باشه گیر میدنخب منطقی نیست اون رو گیر ندن؟ به ما هم چون میدونن کمربند داریم اونجا بوق بزنه چک نمیکنه.