شب نشینی امتحانات نهایی‌ ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نصحیت :
کنکور های عزیز و یازدهمی ها در دوران کنکور و نهایی برای استراحت از اتاقتون جدا نشین یا فقط برین فضای باز یا بمونین تو اتاق برای حفظ سلامت روان خیلی مهمه

پولش یه طرفه
بالاخره ادم مهندس کارخونه و جراح بیمارستانم بشه باید با کارش عشق کنه
عشق به کار دروغه
هرجا پول زیاد بدن مردم عاشقش میشن
بنظرت چرا مردم عاشق دندونپزشکی ان؟
چون 💵 مهم است

من مردمممممم
این چی بود دیگههههههه

• لایک
امتیازات: F.ASK
مجبور شدم برگه هم عوض کنم کلی وقتم تلف شد

خانومه اومده وسط امتحان دستشو میکشه تو سرم میگه آروم باش عزیزم:))

من یه تقلب شعر حفظ گذاشته بودم لای کارت ورود به جلسه‌م، دوبار سکندری خوردم نزدیک بود بیفتم، دستمم خورد زیر دستگاه فلزیابشون و افتاد زمین شکست و درنهایت وقتی داشتم از کنار خانومه رد می‌شدم پام توی پاش بند شد و خوردم زمین
عالی واقعا

دوستانی که درمورد تجاوز صحبت می‌کنید هیچ‌وقت مجبور نشدید دکمه‌های مانتوتون رو باز کنید ببینن این فلزیاب از کجاتون فلز پیدا کرده و قشنگگگ لمس کنن مطمئن بشن❤️

من یه تقلب شعر حفظ گذاشته بودم لای کارت ورود به جلسه‌م، دوبار سکندری خوردم نزدیک بود بیفتم، دستمم خورد زیر دستگاه فلزیابشون و افتاد زمین شکست و درنهایت وقتی داشتم از کنار خانومه رد می‌شدم پام توی پاش بند شد و خوردم زمین
عالی واقعا

دوستانی که درمورد تجاوز صحبت می‌کنید هیچ‌وقت مجبور نشدید دکمه‌های مانتوتون رو باز کنید ببینن این فلزیاب از کجاتون فلز پیدا کرده و قشنگگگ لمس کنن مطمئن بشن❤️
والا ادم بی لباس بره سنگین تره 😔

عالی واقعا

خب مانتویی که چیز فلزی داشته باشه نپوشین.

• خنده
امتیازات: Raha~
بچه‌ها طبق تجربه توی امتحان ها کانال های کنکوری تلگرام خیلی استرس آورن و حاشیه دارن، شما بلافاصله بعد از اینکه از جلسه اومدین بیرون دیگه باید به فکر امتحان بعدی باشین چه امتحان رو خوب دادین چه بد دادین ، چه تراز کمی میده چه زیاد،من اگه برمیگشتم عقب این یکماه رو کلا تلگرام رو پاک میکردم خیلی باکیفیت تر درس میخوندم
جواب ها رو خواستید چک کنید بگید یع نفر جای دیگه ای براتون بفرسته

عالی واقعا

من یه بار دستگاه رو روی پاهام میگرفتن صدا میداد
کشیدنم اون ور گفتن کفشاتو دربیار بازم صدا میداد بعد گفت جورابتو دربیار بازم صدا میداد دیگه به نتیجه خاصی نرسیدن گفتن برو هنوزم برام عجیبه

بچه‌ها طبق تجربه توی امتحان ها کانال های کنکوری تلگرام خیلی استرس آورن و حاشیه دارن، شما بلافاصله بعد از اینکه از جلسه اومدین بیرون دیگه باید به فکر امتحان بعدی باشین چه امتحان رو خوب دادین چه بد دادین ، چه تراز کمی میده چه زیاد،من اگه برمیگشتم عقب این یکماه رو کلا تلگرام رو پاک میکردم خیلی باکیفیت تر درس میخوندم
جواب ها رو خواستید چک کنید بگید یع نفر جای دیگه ای براتون بفرسته
در ادامه‌ی حرف‌تون، سایت قلمچی معمولاً با تأخیر پاسخنامه‌ها رو می‌ذاره، حتماً چک کنین که اگه نمره‌ی کارنامه‌تون اومد و خیلی با توقع خودتون فرق داشت بتونید اعتراض بزنید.

Back
بالا