گیاهیه که موادهعه گیاهه!
من فک کردم مواده
توبه توبه
دقیقاصبح شد و من هنوز نتونستم یک دور کامل بخونم •_•
خیلیییی خوبه ها حتما نگاه کن یا بده اعضای خانواده ت برات نوت برداری کنن و خودتم اگه تونستی وسط درس خوندنات بهش گوش بده من ناراحتم چرا شب امتحانشو ندیدم انگار خیلی شبیه چیزایی بود که توضیح میدادهبچه ها ژانوس جعفری رو دیدین شما؟
آفلاین هم میزاره؟
اگه آفلاین هم میزاره افلاینشو از همون بعد تموم شدن همایش میتونیم ببینیم؟
داداش بالای ۱۹ میشی میگی این کجاش بدهههههههههبرای من چدا بد بود علتش هم میتونه گند خوندنم باشه ولی به زور بالای 19 میشم.
به زور شاید بشم نه اینکه میشم حتماداداش بالای ۱۹ میشی میگی این کجاش بدههههههههه![]()
میدونی من به زور چند شدم پارسالبه زور شاید بشم نه اینکه میشم حتما![]()
نمیدونم فعلا که غم گرفته منو، تو سنگ کاغذ قیچی هم همین الان از برادرم باختم و بجای سیب بستنی میخورممیدونی من به زور چند شدم پارسال
البته باید اعتراض میدادم اشتباه کردم
آره وارد که شدم خیلی خوبه بود ولی نمیتونم ۶ ساعت بزارم براشخیلیییی خوبه ها حتما نگاه کن یا بده اعضای خانواده ت برات نوت برداری کنن و خودتم اگه تونستی وسط درس خوندنات بهش گوش بده من ناراحتم چرا شب امتحانشو ندیدم انگار خیلی شبیه چیزایی بود که توضیح میداده![]()
آفلاینشو گذاشت تو تل آفلاین آپارات بودآره وارد که شدم خیلی خوبه بود ولی نمیتونم ۶ ساعت بزارم براش
امیدوارم تا عصر آفلاین رو بزاره که بتونم دور تند ببینم
واقعا شیش ساعت خیلییییی زیادهآره وارد که شدم خیلی خوبه بود ولی نمیتونم ۶ ساعت بزارم براش
امیدوارم تا عصر آفلاین رو بزاره که بتونم دور تند ببینم