شب نشینی امتحانات نهایی‌ ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
https://t.me/moallemannews/40468
🔴 ٥٤تا بيت مهم امتحانی #فارسی_یازدهم ویژه امتحان نهایی

✔️هم از نظر نکات و مفهوم و هم از نظر تاریخ ادبیات

سوالات دبیرخونه هم پخش شده

بین کلامتون من از الان انقدر عشق میکنم میبینم امتحان فارسیم تموم شده شما تو جنب و جوشید براش موقع کنکورتون چقدر بدجنس شم خدا میدون:((

بین کلامتون من از الان انقدر عشق میکنم میبینم امتحان فارسیم تموم شده شما تو جنب و جوشید براش موقع کنکورتون چقدر بدجنس شم خدا میدون:((
امتحان نهایی یازدهما ۱۷ ام یا ۱۹ ام تموم میشه
۱ ۱ مساوی😆

امتحان نهایی یازدهما ۱۷ ام یا ۱۹ ام تموم میشه
۱ ۱ مساوی😆
عزیزم موقع کنکورتون و تابستونش از علافی های مکرر و عیاشی هام تعریف کنم ببینم ورق به نفع کی برمیگرده :(

عزیزم موقع کنکورتون و تابستونش از علافی های مکرر و عیاشی هام تعریف کنم ببینم ورق به نفع کی برمیگرده :(
سنا فکر کنم منم تا بعد کنکورم میتونم از عیاشی و تفریحام بگم چون هیچکس منو جدی نمیگیره
فردا اولین ازمون ترممه بعد ادبیاتم هست مامانم مهمونی ردیف کرده😂😂😂
تو خانواده ما کسی جدی نمیگیره😂😂
سه سال خواهرم با پشت کنکورش کلا خونه بودیم برای من کلا بیرونیم😭😭

سنا فکر کنم منم تا بعد کنکورم میتونم از عیاشی و تفریحام بگم چون هیچکس منو جدی نمیگیره
خوبه دیگه روحیه ات حفظ میشه.
همه اش که نباید توی خونه بشینی و بخونی.

از کتاب پارسال تا الان متوقع و سختگیر رو از کودک های تک فرزند حذف کردن نظرشون تغییر کرد فکر کنم:((

تو خودت چطوری دوست داری؟ فکر کنم برای اینه که تو مدیریت زمان و کنترل خودت یکم بهتری و قابل اعتماد تر؟

تو خودت چطوری دوست داری؟ فکر کنم برای اینه که تو مدیریت زمان و کنترل خودت یکم بهتری و قابل اعتماد تر؟
نمیدونم والا ولی بعضی اوقات از کاراشون میخوام کلمو بکوبم به دیوار.
زمانی که هیچ جوره نمیتونم تایمم ردیف کنم و برنامه میزارن بیشتر اذیت میشم تا خوش بگذره بهم
ولی بازم خوبه

ایده ای داری با قفسه ها و پوشه ها و کشو های خالی از کتاب و ورقه و کارنامه و برنامه راهبردی قلمچی و اینا چیکار میشه کرد؟ :(
از مدیران تقاضا دارم این فرد رو بعد کنکور تیر بن کنن داره فخر فروشی میکنههههه😭😭

از مدیران تقاضا دارم این فرد رو بعد کنکور تیر بن کنن داره فخر فروشی میکنههههه😭😭
عزیزم تازه شروع شده هنوز فقط دارم سر ادبیات و دینی میتازم بذار باقی بیان :(
بذار اخرین قلمچیم رو هم بدم
کنکورمو بدم

منم یه دوستمون کنکوریه بعد بماند که الان اعصاب نداره ازش سوال درسی پرسیدم میگه خداروشکر من دیگه این چرت و پرتا رو نمیخونم😭😭😭
اوندفعه داشتم میپرسیدم تابستون چیکار کنم گفت تورو نمیدونم ولی من میخوام فیلم ببینم و گواهینامه بگیرم بعد هرچند وقت برمیگرده بهم میگه راستی یادم رفت دوسال دیگه فلک زده کنکوری میشی😭😭
دلم میخواد باهاش قطع ارتباط کنم. سنا تروخدا تو دیگه اینطوری نشو

منم یه دوستمون کنکوریه بعد بماند که الان اعصاب نداره ازش سوال درسی پرسیدم میگه خداروشکر من دیگه این چرت و پرتا رو نمیخونم😭😭😭
اوندفعه داشتم میپرسیدم تابستون چیکار کنم گفت تورو نمیدونم ولی من میخوام فیلم ببینم و گواهینامه بگیرم بعد هرچند وقت برمیگرده بهم میگه راستی یادم رفت دوسال دیگه فلک زده کنکوری میشی😭😭
دلم میخواد باهاش قطع ارتباط کنم. سنا تروخدا تو دیگه اینطوری نشو
:((:((:((:((:((:((:((:(( ای بابا:((:((:(( دیگه بخاطر گل روی درسا بس میکنم باشد

ولی یادتون نره این شمایید که کنکور دارید نه من و باقی 404ایی ها HAHAHAHAHA

بس کردم از همین لحظه :(

Back
بالا