?Daily

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع طوطو
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

طوطو

اقامت دائم تورتوگا
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
ژنتیک
سلام سلام
خب با اینکه اسم تاپیکو گذاشتم دیلی ولی قرار نیست روزانه پست بزارم. شاید هر هفته یک پست.
و اینکه راستش خاطره نویسی نیست. صرفا یه چیزهایی تو ذهنم بود که دلم میخواست جایی رو تو سمپادیا داشتم که راجبشون میگفتم ولی نمیدونستم کجا. مثل عکس از یه صفحه کتاب رنگ آمیزیم، طبیعت مسافرتی که رفتم، بافت شال گردن ناشیانه ای که انجام دادم ، قسمتی از کتابی که میخونم یا چیزی که جدیدا یاد گرفتم، طرح ناخونی که زدم یا حتی lunch box یا غذایی که درست کردم و ...
این تاپیکو به این جهت زدم و آره. مثل تاپیک بقیه بچه ها که حرفه ای کار میکنن نیست چون من نه تو عکاسی خوبم نه تو نوشتن و نه کارهای هنری دیگه و اصن تو این زمینه ها زیاد فعالیت نکردم، فقط دارم یه part of my life رو باهاتون به اشتراک میزارم و یه جورایی یه یادگاری از خودم تو سمپادیا. :)
So بفرمایید تو.

5be031_25IMG-۲۰۲۵۰۳۳۱-۱۶۲۳۳۶.jpg

الان که فقط درختا شکوفه دادن و اونجوری که باید به دلم نمیچسبه ولی دیگه اواسط اردیبهشت - خرداد که شروع به میوه دادن و سرسبز شدن کردن، بساط فقط تو باغ!
۱۴۰۴/۱/۱۱

958228_25IMG-۲۰۲۵۰۴۲۸-۲۱۲۲۰۶.jpg

امروز رفتم با دوستم کلی خوش گذروندم و ... خب:
Happy girl's day
اینم دلخوشی کوچیک با مشکلات بزرگ :)
۱۴۰۴/۱/۸

2c0e21_25Snapchat-1242939225.jpg

خب اولش که این تاپیکو زدم قرار بود چیزهای خیلی قشنگ تر از عکس یه خوردنی بزارم ولی از اونجایی که تفریح جوان ایرانی چیزی بیشتر از کافه رفتنو شامل نمیشه دیگه فعلا همینو با خواهرم امتحان کردم تا بعد امتحانات رو ایده های بیشتری فک کنم.

۱۴۰۴/۲/۳۱
آخرین روز اردیبهشت با آبجیم که از گرما هلاک شدیم. خیلی دوستت دارم.

c9fa28_25IMG-۲۰۲۵۰۵۲۸-۱۷۲۴۵۰.jpg

دوست دانشگاهم اومده میگه تولدت میفته تو فرجه، اونوقت تو دانشگاه نیستیم که کادوت رو بدم. :)
وقتی رسیدم خونه یواشکی گذاشتمش تو کیفم آوردم اتاقم که خدااای نکرده مامان فک نکنه پای پسری در میونه :))
.
دیروز بعد کلاس هوس کیک کردم‌ . خیلی یهویی. رفتم این شیرینی فروشی ها رو گشتم و این کیک مینی رو دیدم. برخلاف قیافه قشنگش مزه اش به شدت کارخونه ای و شیمیایی طور بود. دو سه قاشق خوردم بقیش رفت تو آشغال.
پولو که به باد دادم ولی درس اخلاقیش این بود کتابو از روی جلد قضاوت نمیکنن :(

۱۴۰۴/۳/۷
آخرین روز دانشگاه بود ، ترم ۴.
یادم رفت عکس بگیرم. دانشگاه تو بهار خیلی قشنگ میشه. کلا فضای سبزش بزرگ و متنوعه.
دیگه این ترم که رفت ولی ترم بعد عکس از فضای پاییزی و رمانتیک دانشگاه فراموش نمیشه :))

cd0309_25IMG-۲۰۲۵۰۶۰۹-۲۰۳۷۴۲.jpg

از جمله چیزهایی که نمیخوام هیچوقت از ذهنم پاک باشه اون دعا/آرزوهای بلند بلند بابا موقع فوت کردن شمع هاست.
فک کنم سومین تولدم تو سمپادیا بود.
HBD TO ME🧡
مرسی از همه کسایی که با تبریکشون منو کلی خوشحال کردن و احساس خوبی بهم دادن. دوستتون دارم🧡
۱۴۰۴/۳/۱۹

Back
بالا