• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سهمیۀ کنکور - عدالت آموزشی یا اجحاف آموزشی

مشاهده پیوست 2606

دوستان ریاضی که دستشون تو کار هست میدونن با این رتبه کشوری و این رتبه منطقه تو خواب هم امیرکبیر نمیبینی چه برسه صنایعش که رتبه کشوری زیر ۱۵۰۰ میخواد برای قبولیش.
دیتای قلمچی کلا سهمیه های ایثارگری رو نمینویسه که طرف داشته یا نه و بالاتر از این رتبه هم من دیدم🚶‍♀️

همین سمپاد محمد امکان تقلب داده

شما میری مثلا یه مدرسه سمپاد تو منطقه ۳ مینویسی

مهمان میشی تهران، تمام.

دیپلمت صرفا از اون مدرسه منطقه ۳ ای صادر میشه که اهمیتی نداره واقعا
من بقل دستیم تو ازمون ورودی سمپاد سال هفتم جلوی چشمم تقلب کرد

باباش مراقب بود میومد بالای سرش این سوال رو نشون میداد اون میرفت برگه دانش اموزارو چک میکرد میومد جوابو بهش میگفت 😂😭

• پوکرفیس
امتیازات: Sina
امکانات تهران منظورت چیه ؟
کلاسای انلاین ؟
کلاس خصوصی ؟
حضور فیزیکی تو مدارس خاص ؟
درکل وقتی کسی که مثلا درآمد خانوارش جزء طبقات برخوردار تر جامعه محسوب میشه میره وسط منطقه ای که افراد با درآمد کمتر و امکانات رفاهی کمتر هستن تحصیل می‌کنه که از سهمیه اون منطقه استفاده کنه عملاً یه جور سوء استفاده از حفره های قانونی هست.

امکانات صرفاً کلاس و مدرسه نیستش، امکانات رفاهی اون منطقه و سطح درآمد و دغدغه های روزانه یک نفر و خانواده اون فرد. برای مثال عرض می‌کنم کسی که تو نصرت آباد الوند زندگی می‌کنه با کسی که توی پونک قزوین زندگی می‌کنه یکی نیست وضعیت زندگیشون و کسی که از پونک پا میشه میاد یه صندلی رو توی همون نصرت آباد اشغال می‌کنه و سهمیه منطقه 3 استفاده می‌کنه قطعاً داره تقلب می‌کنه توی روند گزینش.

دیتای قلمچی کلا سهمیه های ایثارگری رو نمینویسه که طرف داشته یا نه و بالاتر از این رتبه هم من دیدم🚶‍♀️
این پردیس هست عزیز، درسته من خودم مهندسی پزشکی ۱۹۰۰ منطقه دوستم بود میشناسم

برق ۸۰۰ منطقه ۳ هم دیدم که طرفای ۱۰ هزار کشوری میشه

همین سمپاد محمد امکان تقلب داده

شما میری مثلا یه مدرسه سمپاد تو منطقه ۳ مینویسی

مهمان میشی تهران، تمام.

دیپلمت صرفا از اون مدرسه منطقه ۳ ای صادر میشه که اهمیتی نداره واقعا
اینم من نمی‌دونستم
قزوین خدازده کلاً یه تیزهوشان داره (به ازای هر مقطع / جنسیت) =))

با احترام این استدلال "هر قانونی هم بذاریم باگ خواهد داشت پس اینی که باگ داره بمونه بهتره" یک خزعبل مطلق هست که اگر طبق اون عمل می‌کردیم یه سنگ سیاه تکون نمی‌خورد تو زندگی چون << رفع کردن هر باگ می‌تونه باگ جدیدی رو ایجاد کنه >> و معمولاً هم کسایی که از قانون موجود توانایی سوء استفاده دارن گوش من و شما رو پر می‌کنن که اگر اینطوری کنیم اونطوری میشه اگر اونطوری کنیم اینطوری میشه تا به اصطلاح اکسپلویتی که براشون در دسترس هست از بین نره.

عقل سلیم میگه این سوء استفاده باید رفع بشه، نه اینکه به بهانه نگرانی از مشکل نیومده مشکل اومده رها شه تا اونایی که تمکن مالی‌اش رو دارن ازش سوء استفاده کنن.
کجای حرفم گفتم نشه؟ خب چی بهتر از این که دست هر آدم به اصطلاح زرنگی رو از بازی هاشون که منجر به از بین رفتن حقوق دیگران میشه کوتاه بشه
این چیزی که من گفتم صرفا برای وجود و یا عدم وجود سهمیه مناطق بود نه چگونگی برخورد با سواستفاده‌گر!
من همیشه سعی میکنم دید واقع گرایانه‌ای داشته باشم دنیای آدمیزاد سیاه و سفید نیست خاکستریه هرکاری هم کنید نمیشه همه رو مجاب به انجام کار درست کنید و تا حدی میشه با قانون کنترلش کرد ولی داریم از قانون تو چه کشوری میگیم؟! ایران؟😂
کشور قانون های طبقاتی و انتخابی!

درکل وقتی کسی که مثلا درآمد خانوارش جزء طبقات برخوردار تر جامعه محسوب میشه میره وسط منطقه ای که افراد با درآمد کمتر و امکانات رفاهی کمتر هستن تحصیل می‌کنه که از سهمیه اون منطقه استفاده کنه عملاً یه جور سوء استفاده از حفره های قانونی هست.

امکانات صرفاً کلاس و مدرسه نیستش، امکانات رفاهی اون منطقه و سطح درآمد و دغدغه های روزانه یک نفر و خانواده اون فرد. برای مثال عرض می‌کنم کسی که تو نصرت آباد الوند زندگی می‌کنه با کسی که توی پونک قزوین زندگی می‌کنه یکی نیست وضعیت زندگیشون و کسی که از پونک پا میشه میاد یه صندلی رو توی همون نصرت آباد اشغال می‌کنه و سهمیه منطقه 3 استفاده می‌کنه قطعاً داره تقلب می‌کنه توی روند گزینش.
اره قبول دارم

1000069649.jpg

یا مثلا با این رتبه منطقه ۲ شما هیچ رشته ای تو امیرکبیر نزدیک به روزانش هم نیستیم، ته تهش نساجی باشه ۲۷۰۰ ۲۸۰۰ تموم میشه

با ۴۲۰۰ پلیمر که طرفای ۱۵۰۰ تا ۲ هزار منطقه ۲ میخواد میخونی

اینها هم یجورایی تا پول داری رفیقتم هست

اینم من نمی‌دونستم
قزوین خدازده کلاً یه تیزهوشان داره (به ازای هر مقطع / جنسیت) =))
نیاز نیست داخل قزوین باشه

طرف سمپاد کردستان نوشته بود، مهمان شد حلی ۳ تهران

نهاییم مهمان شد حوزه تهران

کلا برای گرفتن مدارکش و اینا میرفت اونجا یروز بر میگشت

این فرایند اصلا قانونیه

البته یچیز بگم اینجور افراد ۷۰ ۸۰ درصدشون چون پشتتون به بسیجی چیزیم گرم نیست تو ۳ ترم اول ۴ بار مشروط میشن میرن، دانشگاه اونقدر بخاطر اینکه پول میدن کسی رو نگه نمیداره، ولی خب از یه تعبیری ببینی دانشگاه جا داشته همچین افرادی رو بپذیره، از طرفیم خب اگر بحث مالی رو نگاه کنی طرف داشته، دارندگی و برازندگی

ولی اینجا پارادوکس میشه تو اگر داشتی و منطقه ۳ بودی و ما میگیم این منطقه اکثر بچه هاش توانایی بالا توی هزینه کردن ندارن چرا اونجا خرج نکردی

اینش برام پارادوکسه

هر سهمیه‌ای تلاش برای پاسخ به یک مسئله‌ست. با هر سهمیه‌ای می‌شه مشکل داشت.
راجع به سهمیه مناطق: حتی اگه معتقد باشیم دانشگاه باید دولتی باشه و برگزار کردن کنکور ایده مناسبیه و دولت باید در تلاش باشه تفاوت(به تعبیر عرفی ناترازی، نابرابری)ها رو از بین ببره، ایده‌ی تقسیم انسان‌ها به سه تا منطقه جغرافیایی ناکارآمده. از این که خود تقسیم‌بندی کنونی بی‌معنیه(شهرهایی با فاصله یکی دو ساعته تا پایتخت با شهرهایی که در استان‌هایی‌اند که حتی مرکزشون هم محرومه در یک منطقه‌ان) هم اگر بگذریم، توو خود شهرها هم بی‌مقدار اختلاف وجود داره. بستن سهمیه رووی دهک درآمدی کار معقول‌تریه تا منطقه جغرافیایی.
در کل «سهمیه‌ای» نامیدن کسی کار به‌دردبخوری نیست(کمکی به رفع مشکل ساختاری نمی‌کنه) و در چارچوبی که می‌شه یک عضو خانواده ایثارگر رو «سهمیه‌ای» نامید و مسخره‌اش کرد، کسی که در منطقه دو و سه درس خونده رو هم می‌شه مسخره کرد و هیچ‌کدوم برتری اخلاقی‌یی به اون یکی ندارن.

وجود خود سهمیه شاید ایده‌ی بدی نباشه ولی به این صورتی که الان وجود داره آسیب‌زا هست.

هر سهمیه‌ای تلاش برای پاسخ به یک مسئله‌ست. با هر سهمیه‌ای می‌شه مشکل داشت.
راجع به سهمیه مناطق: حتی اگه معتقد باشیم دانشگاه باید دولتی باشه و برگزار کردن کنکور ایده مناسبیه و دولت باید در تلاش باشه تفاوت(به تعبیر عرفی ناترازی، نابرابری)ها رو از بین ببره، ایده‌ی تقسیم انسان‌ها به سه تا منطقه جغرافیایی ناکارآمده. از این که خود تقسیم‌بندی کنونی بی‌معنیه(شهرهایی با فاصله یکی دو ساعته تا پایتخت با شهرهایی که در استان‌هایی‌اند که حتی مرکزشون هم محرومه در یک منطقه‌ان) هم اگر بگذریم، توو خود شهرها هم بی‌مقدار اختلاف وجود داره. بستن سهمیه رووی دهک درآمدی کار معقول‌تریه تا منطقه جغرافیایی.
در کل «سهمیه‌ای» نامیدن کسی کار به‌دردبخوری نیست(کمکی به رفع مشکل ساختاری نمی‌کنه) و در چارچوبی که می‌شه یک عضو خانواده ایثارگر رو «سهمیه‌ای» نامید و مسخره‌اش کرد، کسی که در منطقه دو و سه درس خونده رو هم می‌شه مسخره کرد و هیچ‌کدوم برتری اخلاقی‌یی به اون یکی ندارن.
اگه بحث سهمیه منطقه باشه، بومی گزینی ای که داره تو یسری رشته ها خیلی شدید انجام میشه هم اهمیت پیدا میکنه پس، از سقف قبولی منطقه 2 به نسبت منطقه یک در رشته های مختلف اطلاع ندارم به اندازه مورد اول، اما رتبه تو منطقه 2 سخت تر از منطقه 1 بدست میاد. الان یه نفر تهرانیه، منطقه یک هست و رتبه اش کمتر از یه منطقه دوعه، چون بومیه راحت تر و با رتبه بالاتر میتونه دانشگاهی از تهران بره، اینا هیچکدوم مشکل نیستن؟

اگه بحث سهمیه باشه، بومی گزینی ای که داره تو یسری رشته ها خیلی شدید انجام میشه هم اهمیت پیدا میکنه پس، از سقف قبولی منطقه 2 به نسبت منطقه یک در رشته های مختلف اطلاع ندارم به اندازه مورد اول، اما رتبه تو منطقه 2 سخت تر از منطقه 1 بدست میاد. الان یه نفر تهرانیه، منطقه یک هست و رتبه اش کمتر از یه منطقه دوعه، چون بومیه راحت تر و با رتبه بالاتر میتونه دانشگاهی از تهران بره، اینا هیچکدوم مشکل نیستن؟
من خیلی ساله از کنکور دادنم گذشته یادم نبود اینا رو :‌)) اوّلش نوشتم، با هر سهمیه‌ای می‌شه مشکل داشت. این‌که قبول ‌شدن در یک سری رشته در منطقه دو سخت‌تر از مناطق دیگه‌ست هم یک مصداق دیگه برای ناکارآمدی سهمیه‌بندی، یا حداقل سهمیه‌بندی بر اساس جغرافیاست.
سهمیه بومی دادن پاسخ به یک مسئله دیگه‌ست و جنسش با سهمیه منطقه متفاوته، همون‌طور که سهمیه هیئت علمی و ایثارگر هم با اینا و هم‌دیگه متفاوتن. با هر کدوم می‌شه با دلایل مختلف مشکل داشت.

بنطرم این که یکی تاپیک زده بقیه میان درباره اش جواب میدن جواب رو بدست نمیاره. باید دو طرف مخالف و موافق داشته باشیم تو این تاپیک با هم مناطره کنن. اینجوری شاید بهتر باشه و معلوم میسه حق با چه کسی هست. (ایده جالبیه)

اگه بحث سهمیه منطقه باشه، بومی گزینی ای که داره تو یسری رشته ها خیلی شدید انجام میشه هم اهمیت پیدا میکنه پس، از سقف قبولی منطقه 2 به نسبت منطقه یک در رشته های مختلف اطلاع ندارم به اندازه مورد اول، اما رتبه تو منطقه 2 سخت تر از منطقه 1 بدست میاد. الان یه نفر تهرانیه، منطقه یک هست و رتبه اش کمتر از یه منطقه دوعه، چون بومیه راحت تر و با رتبه بالاتر میتونه دانشگاهی از تهران بره، اینا هیچکدوم مشکل نیستن؟
دقیقا ؛ منطقه دو واقعا خیلی سخت تره قبولیش

الان کلاس آنلاین هست ، کتاب های تست و آزمون هم در دسترس همه هست و عملا تفاوتی تو امکانات وجود نداره.
[یک لحظه کسانی که سوء استفاده می‌کنن از سهمیه منطقه 3 رو بگذاریم کنار]
مگه امکانات فقط درسی هست؟ امکانات رفاهی، حمل و نقل، سلامت، تحصیلات و حمایتگری خود اطرافیان و سطح درآمد خانواده و دغدغه های فکری متفاوت و الی آخر که بین 1 و 3 هیچی بین 2 و 3 هم خیلی فرق می‌کنه.

درضمن باورت بشه یا نشه همون کلاس آنلاین و امکانات تحصیلی رو خیلیا بضاعت مالی ندارن بخرن.

Back
بالا