• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سهمیۀ کنکور - عدالت آموزشی یا اجحاف آموزشی

ببخشید ولی سهمیه از بیخ و بن غلطه.
پدر شهید شده؟خب هزاران نفر پدرشون میمیره ولی سهمیه نمیگیرن یعنی اونا آدم نبودن و پدرشون پدر نبوده؟ اگه بحث فشار روانی هست هزاران بچه تو خونواده های بدی هستند که شدت فشار روانی شون از زمانی که یکی از والد می مردن کمتر بود حقیقت تلخه ولی واقعیته
اگر واقعا این مملکت مثلا دلسوزشونه و میخواد واسشون کاری کنه نهایت یه دانشگاه بسازه کلا بشه سهمیه ای ها نه که طرف تو دانشگاه تیپ یک با خیال راحت بشینه بخونه اون یکی هم خودشو بکشه آیا قبول بشه یا نشه این کمک های مالی و ایناهم خیلی پیشنهاد های خوبیه ولی شما وقتی ۵۰ سال غذای خوب بخوری بشه غذای کم راضی نمیشی
با سهمیه هیات علمی هم که دیگه کلا مشکل دارم.
تنها سهمیه پذیرفته شده و به حق بنیاد ملی نخبگان هست مال المپیادیا
موافقم
دیه طرف رو حکومت بده و تمام
چه فرقی داره بین فرزند کسی که تو جنگ با بمب کشته شده یا تصادف کرده و مرده
هردو پدر از دست دادن دیگه
چرا یکی تقدیس بشه بیخودی؟
پدرش میتونه تقدیس بشه ولی فرزند خیر!

سهمیه منطقه ۱ و ۲ و ۳ نباید حذف بشن چون امکان نداره یه دانش‌آموز محروم با مثلا تبریز یا تهران رقابت کنه ولی سهمیه‌های بنیاد شهید و اینجور چیزها باید حذف بشن اونم نه برای رقابت عادلانه بلکه برای اینکه وقتی مثلا پزشک یا مهندس شدن کارشون رو به درستی انجام بدن

المپیاد چی؟ بزارید یه ماجرایی رو بگم. رتبه ۱ کنکور یک سالی نتونست بره رشته ای که محبوبش بود (بیوتک تهران) چون همه طلاهای المپیاد اون سال رفتن بیوتک و صندلی باقی نموند. صرفا چون المپیادیا زودتر اقدام کردن حق با اوناست
خب
اشتباه می‌کنی، اینایی که میگی فیکه
ما دیرتر اقدام می‌کنیم
ما بعد از اومدن نتیجه انتخاب رشته ی بچه ها انتخاب‌رشته می‌کنیم

سهمیه منطقه ۱ و ۲ و ۳ نباید حذف بشن چون امکان نداره یه دانش‌آموز محروم با مثلا تبریز یا تهران رقابت کنه ولی سهمیه‌های بنیاد شهید و اینجور چیزها باید حذف بشن اونم نه برای رقابت عادلانه بلکه برای اینکه وقتی مثلا پزشک یا مهندس شدن کارشون رو به درستی انجام بدن
مناطق هم باید به مرور با ارتقای آموزش توی مناطق محروم حذف بشه

باشه، سهمیه ورود به دانشگاه رو حذف کنیم. کنکور هم یک سهمیه دولتیه. دولت تضمین میکنه تعداد محدودی از نفرات برتر کنکور وارد دانشگاه های دولتی بشن. این بخشی از سیستم آموزش همگانی، عدالت آموزشی و اجتماعیه. یعنی کنکور هم برچیده شه؟ دانشگاه های دولتی چطور؟ افرادی که پدر یا مادر یا هردو رو بر اثر خسارات غیرقابل پیشگیری (جنگ) یا خسارات حین خدمت (نیروی نظامی مدافع ملت) از دست میدن، با کارت و پول میتونن برن دانشگاه خصوصی؟ یا پول کلاس کنکور بدن؟

سهمیه سمپاد چی؟ اصلا سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان چرا باید تصمیم بگیره یک بچه بهترین امکانات آموزشی رو میگیره یا نه، صرفا چون دولت تشخیص داده اون بچه باهوش تره؟ نباید برعکس باشه برای عدالت آموزشی؟

المپیاد چی؟ بزارید یه ماجرایی رو بگم. رتبه ۱ کنکور یک سالی نتونست بره رشته ای که محبوبش بود (بیوتک تهران) چون همه طلاهای المپیاد اون سال رفتن بیوتک و صندلی باقی نموند. صرفا چون المپیادیا زودتر اقدام کردن حق با اوناست؟
من اصا نمی‌فهمم منظورتون از اینکه کنکور یک سهمیه دولتیه چیه؟ کنکور از بیخ و بن که چرت و پرت هست والا ولی یه معیار سنجش دانشه به هرحال، یعنی چی که سهمیه دولتیه و با سهمیه ایثارگر و ... یکی می‌دونیدش؟؟

خب
ما دیرتر اقدام می‌کنیم
عا البته
طلاهارو نمی‌دونم کی انتخاب رشته می‌کنن
ولی خب
یه نکته
اونام مازادن

• لایک
امتیازات: Sina
مازاد یعنی میتونن استفاده کنن میتونن نکنن؟و ایثارگری حتما باید استفاده بشه؟سیستم مملکتو باش
نه عزیزم یعنی مثلا فرضا دانشگاه اعلام میکنه اقا من برای این دانشکده ۱۰۰ نفر میتونم دانشجو بگیرم المپیادی ها میشن نفر ۱۰۱ تا ۱۱۰ اون دانشکده
ولی سهمیه ای میشه نفر ۱ تا ۳۰ اون دانشکده

مگه سمپاد هم سهمیه ای ها توش سهمیه دارن؟
یکی که می‌دونه توضیح بده من فکر میکردم فقط برا کنکور و دانشگاه و این چیزاست
یس، برای ورودی مدارس خاص هم سهمیه تاثیر داره
یه نفر هم کلاسیم بود توی دبیرستان که دهنمون سرش سرویس شده از بس وقت کلاسو میگرفت، و ی خانواده زبون درازم داشت که هرروز میومدن مدرسه و ب استادا گیر میدادن ک خوب درس نمیدین لابد ک بچم نمیفهمه، چرا جبر گزاره هارو دارین ب اینا میگین و فلان، وای نمیدونستن ریاضیات تکمیلی داریم🤦🏻‍♀️
دبیر ریاضی از فرط عصبیانیت تا مرز گریه رفته بود و با صدای لرزون به من گفت ینی واقعا مشکل از منه؟
تهشم فهمیدیم سهمیه جانبازی بالایی دارن
در نهایت که ب خاطر معدل خیلی کم اخراج شد،ولی بازم تهش رفت نمونه دولتی
سال بعدش باز دوباره خاهرش با همین سهمیه اومد مدرسه و باز هم همین روال رو داشتیم
ی مدرسه رو ب فنا دادن اینا
چند نفر دیگه رو هم یادمه به حاظر حافظ بودن کلی سهمیه گرفته بودن، اکثرا هم فرز ۱ میرفتن

• لایک
امتیازات: Oreo
گفتم اونا که دارن
خب با اونا ک ندارن میخوای چیکار کنی
همه که دکتر پرستار نیستن که خواهر
نظریه من یکی اخراج و دریافت جریمه هست حالا یا با ازمون مجدد یا بی ازمون

مازاد یعنی میتونن استفاده کنن میتونن نکنن؟و ایثارگری حتما باید استفاده بشه؟سیستم مملکتو باش
نه
مازاد یعنی ما جز ظرفیت دانشگاه نیستیم
مثلا میگن پزشکی تهران ۲۵۰ نفر
۲۵۰ نفر از بچه های کنکوری میرن می‌شینن
ما ده درصد مازاد صندلی داریم
المپیادی نره خالی می‌مونه

نه عزیزم یعنی مثلا فرضا دانشگاه اعلام میکنه اقا من برای این دانشکده ۱۰۰ نفر میتونم دانشجو بگیرم المپیادی ها میشن نفر ۱۰۱ تا ۱۱۰ اون دانشکده
ولی سهمیه ای میشه نفر ۱ تا ۳۰ اون دانشکده
تازه اگر یک فرد سهمیه ای خودش بتونه یک رشته رو بیاره تو سهمیه منطقه حسابش میکنن نه ایثارگری

برای همین مثلا با رتبه های خیلی پرت برای کامپ شریف همچنان میشه کامپ شریف اورد با سهمیه

اگر ارتقا داده بشه که بله ولی کار راحتی نیست چه از لحاظ امکانات و چه از نظر معلم‌ها.شرایط خود منطقه هم هست جدا از بحث اموزش

دوستان رای گیری رو تغییر دادم. میتونید جهت نحوه تغییر هم رای دهید یا اگر گزینه دیگری دارید تگ کنید اضافه کنم

خب تو فکر کردی مثلا فرد مادام العمر مترو مفت سوار شه بیشتر میشه یا یه پاداش تپل؟

قطعا دومی
پاداش تپل نگفتم
دیه شو حکومت بده
ب همون میزانی ک هزینه داده
ی پا داده
دیه ی پا حکومت بهش بده

• دیسلایک
امتیازات: panah
خب با اونا ک ندارن میخوای چیکار کنی
همه که دکتر پرستار نیستن که خواهر
نظریه من یکی اخراج و دریافت جریمه هست حالا یا با ازمون مجدد یا بی ازمون
تو داری ۰ و ۱ ای نگاه میکنی

اصلا پزشک حق نداره غر بزنه، همینی که هست، میخواد بخواد میخواد نخواد

ورودش با رانته، موندنش با رانته

مدرکش حالا لیبل بخوره، دردش اینه جرا برا بقیه سهمیه ای ها نمیخوره؟

به نوبت

من به نظرم هممون هم نظریم توی این مورد بحثی نیست

بیاید درباره این بحث کنید روزی سهمیه ها برداشته شدن و ارزش ها عوض شد با سهمیه های دانشگاه و ... چیکار کنیم
به نظرم باید توی مدرک ها نوشته بشه که سهمیه فلان درصد

من الان با سهمیه مناطق هم مخالفم هرچند که فکر نکنم حالا حالا ها برداشته بشه
الان تقریبا ۹۰ ۸۰ درصد کشور به محتوای آنلاین دسترسی دارن و اساتید خیلیا مشترک هست
یعنی عملا اونی که میشه رتبه ۱۵۰ منطقه یک با همین تو منطقه ۲ به احتمال ۵۰ ۶۰ درصد یه کلاس رو رفته
منظورم اینه سهمیه منطقه تا قبل از ۹۸ که دسترسی به محتوای آنلاین انقدر رایج نبود شاید کار صحیحی می بود اما الان نه واقعا

نه
مازاد یعنی ما جز ظرفیت دانشگاه نیستیم
مثلا میگن پزشکی تهران ۲۵۰ نفر
۲۵۰ نفر از بچه های کنکوری میرن می‌شینن
ما ده درصد مازاد صندلی داریم
المپیادی نره خالی می‌مونه
اون ۲۵۰ تا هم، ۲۰۰ تاشون سهمیه دارن.:((:))

خب
ما دیرتر اقدام می‌کنیم
این ماجرارو بین ۸۵ تا ۹۲ شنیدم. مطمئنید اشتباهه؟

Back
بالا