- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- گفتم دیگه پشت کوه
- سال فارغ التحصیلی
- 98
به نظر من سهمیه های شغل و تحصیلی باید حذف بشن، اما حمایت های اقتصادی از افرادی که به نوعی توی جنگ و موارد دیگه مثل زلزله و سیل و..اسیب دیدن باید باشه.
کارت حمایتی بدن و یه مبلغی توش بریزنبه نظر من سهمیه های شغل و تحصیلی باید حذف بشن، اما حمایت های اقتصادی از افرادی که به نوعی توی جنگ و موارد دیگه مثل زلزله و سیل و..اسیب دیدن باید باشه.
سمپاد خودش نوعی سهمیه (استعداد های درخشان) محسوب میشهمگه سمپاد هم سهمیه ای ها توش سهمیه دارن؟
یکی که میدونه توضیح بده من فکر میکردم فقط برا کنکور و دانشگاه و این چیزاست
مناطق محروم که دسترسی برابر به منابع آموزشی ندارند چطور؟هر نوع سهمیه ای تقلبه و باید جمع بشه

دلیل بر برتری و امتیاز تحصیلی دادن نیست این موضوعسمپاد خودش نوعی سهمیه (استعداد های درخشان) محسوب میشه
مناطق محروم که دسترسی برابر به منابع آموزشی ندارند چطور؟
آها ینی تو اون استعداد درخشان امتیاز داره من فکر کردم تو آزمون ورودی سمپاد سهمیه دارنسمپاد خودش نوعی سهمیه (استعداد های درخشان) محسوب میشه
باید همهی منابع به عدالت توزیع بشن، چه لول تحصیل در دبیرستان چه سطح دانشگاه های کشور. این سهمیه مناطق شبیهِ یه نوش داروی الکیه و واقعا تاثیر خاصی نداره.سمپاد خودش نوعی سهمیه (استعداد های درخشان) محسوب میشه
یعنی چی عدالت؟باید همهی منابع به عدالت توزیع بشن، چه لول تحصیل در دبیرستان چه سطح دانشگاه های کشور. این سهمیه مناطق شبیهِ یه نوش داروی الکیه و واقعا تاثیر خاصی نداره.
وقتی در نهایت هم باز با بومی گزینی توی دانشگاه تهران حق دانش آموز منطقه ۳ ای ضایع میشه اصلا این سهمیه به دردی هم میخوره؟
وایمن به نظرم هممون هم نظریم توی این مورد بحثی نیست
بیاید درباره این بحث کنید روزی سهمیه ها برداشته شدن و ارزش ها عوض شد با سهمیه های دانشگاه و ... چیکار کنیم

یعنی اینکه مردم برای زندگی بهتر مجبور نباشن همچین تراکم جمعیتی وحشتناکی رو تو مرکز استان ها و توی پایتخت و شهرای اطرافش رقم بزنن.یعنی چی عدالت؟
اینکه دولت بخواد با مالیات دست کنه تو جیب مردم برای این چیزا مسخره بازی بیش نیست!اگر قرار به حذف باشه باید همه رانت ها حذف شن نه چیزی ک یه عده دارن و ما نداریم!
حمل و نقل و فروشگاه و تخفیف و .... هم باید حذف شن
کمک هزینه تحصیلی هم باید حذف شه
یه شبیه فضای رقابتی سرمایه داری اروپایی طور
هرکی زرنگ تر بود بتونه دست آورد بیشتری داشته باشه و هرکی ناتوان بود با انتخاب طبیعی از چرخه جامعه حذف شه
عادلانه و منطقی و بر اساس قانون طبیعت
فعلا اخراج یا برخورد تندی نشه باهاشون معقول تره چون ممکنه جو دانشگاه ها رو متشنج کننمن به نظرم هممون هم نظریم توی این مورد بحثی نیست
بیاید درباره این بحث کنید روزی سهمیه ها برداشته شدن و ارزش ها عوض شد با سهمیه های دانشگاه و ... چیکار کنیم