• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Zodiac shit

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Elsaest
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سان ساین یا همون ساین اصلی شما کدومه؟😃

• Fire signs 🔥 Aries , leo , Sagittarius

• Earth signs 🪨 Taurus , Virgo , Capricorn

• Wind signs 🌪 Gemini , libra , Aquarius

• Water signs 🌊 cancer , scorpio, Pisces

نتایج فقط بعد از رای‌دادن قابل مشاهده هستند. لطفا الکی رای ندید!

Elsaest

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
رشته دانشگاه
زرشکی
— ساین شما ؛

• Information
(توضیحات ابتدایی، تلفظ‌ها و ربط ساین‌ها با ماه‌های شمسی)
https://t.me/ZODIACIR/1703

• YearConverter
(تبدیل سال شمسی به میلادی)
https://www.bahesab.ir/time/conversion/

• BirthChart
(سه‌ساین اصلی شما)
https://www.astrology.com.tr/birth-chart.asp

»کافیه بعد از در اوردن تاریخ تولد میلادیتون اون رو توی سایت دوم وارد کنید، تا سان ساین(sun sign)، مون ساین(moon sign) و رایزینگ ساینتون(rising sign) رو بدست بیارید.
توجه داشته باشید زودیاک فقط ماه تولد(سان‌ساین) شما نیست و هر انسان متشکل از یک فلکه مختص خودش در هنگام تولدشه، ولی برای جلوگیری از هر نوع گیجی شما فقط فکت‌های این سه ساین اصلیتون رو بخونید.

جدای اینکه بهش اعتقاد دارید یا خرافه میدونیدش فکت هاش فانه و بیشتر مواقع صدق می‌کنه.^^
میم و یا نظر خودتون رو بذارید، راستی هیت به یه ساین هم آزاده😍😂
چونکه نمی‌شد ۱۲ تا ساین رو تو نظر سنجی بذارم سه تا سه تا بر اساس المنت ها گذاشتمم=>

چرا اینجا انقدر ساکته پاشید بیاید ببینیم سمپادی ها بیشتر از چه ساینی هستن^^
بچه ها اگه دوست دارید اینجا بگید دقیقا کدوم هستین...

q50264_Screenshot_2024-08-12-17-58-01-553.jpeg

به عنوان نوستراداموس فروم بدم نمیاد این تاپیک بیاد بالا. میتونید حتی اگه به نظرتون مسخرست سوالات مختلف در مورد حافظه ی جمعی(زودیاک)بپرسید در کنار هم جوابشون بدیم یا در مورد زودیاک های خودتون و ترکیب با متولدین دیگه بپرسید بنده ی حقیر با دانش اندکم پاسخ بدم.

آخجون آسترولوژی😋
لطفا یه بحثی رو شروع کنید دربارش حرف بزنیم (به جز اینکه خرافه اس یا واقعیته چون اینجا اون گزینه ی اعتقاد نداشتن رو کنار گذاشتیم فعلا میخوایم درباره خودش حرف بزنیم درسته؟)

آسترلوژی شاید نسبتا علمی نباشه ولی تا وقتی که چیزاش درست درمیان خرافه ی موردعلاقمه.

من خیلی مشکل داشتم توی تعریف کردن شخصیت خودم ولی با چارت دقیقا متوجه شدم که چطوری باید تعریف کنم و این خیلی به دردم خورد

اگه یخ اینجا باز میشه ساینمو بگم
بنده یه سان آکواریوس هستم

من واقعا حرفایی که در مورد جمنای میزنن رو تا حد خیلی خوبی قبول دارم :)
حداقل در مورد خودم!

استرولوژی هم راست نیست ولی فانه برام مثلا مال امروزم اینه:

This can be a loaded, animated day with friends, dear Gemini, or a busy time for being in demand. You may like the attention, but you can also feel a little overwhelmed or restless. Impulsiveness and impatience can trip you up if you're not careful, as Mars and Jupiter clash today. Aim to capture the day's enthusiasm and enjoy it, but take the edge off, as pressure to push something forward can lead to mistakes or leave you feeling you're in over your head. If you've taken on too much, you can feel swamped rather than inspired. You might also be spending or indulging too much, as you have less concern for your "future self" and care more about the moment. There can be a disagreement with a friend, or you can feel torn between two strong desires. Although it can be hard to practice temporarily, moderation is the key now.

من کلا خیلی ساین‌هارو فالو می‌کنم و دیتا و فکت و اینا می‌خوانم ولی به نظرم راجع‌به جمنای‌ها استرولوژی یه جور ویژه‌ای درسته

چیزایی که راجب جمینای ها میگن به طرز عجیبی درسته :))
خودم هم پایسیس‌م، برای منم تا حد زیادی درست بوده!

چیزایی که راجب جمینای ها میگن به طرز عجیبی درسته :))
خودم هم پایسیس‌م، برای منم تا حد زیادی درست بوده!
PISCES AND A GEMINI BUT I THINK WE MIGHT GO REALLY NICE TOGETHER​
پیامت رو خوندم پلی شد تو مغزم😭😭🗣
رفع اسپم: منم دوست‌های جمنایم به طرز عجیبی اکثر این میم‌های جمنای بودن راجع بهشون صدق می‌کنه:((

نمیدونم چرا خیلی برای من درست نیست
شایدم من اینجوری فکر میکنم

من اولین بار که رفتم سراغ زودیاک، انگلیسی که سرچ کردم ۲۱ می رو جمنای گرفته بود (که ساین خرداد میشه اگه با تقویم خودمون در نظر بگیریم) ولی ۲۱ می به شمسی میشه ۳۱ اردیبهشت و توی سایتای فارسی تورس میگیرنش (ساین اردیبهشت). این قضیه کلا واسه روز آخر ۶ ماه اول سال هست چون ۳۱ روزن یه تناقضی پیش میاد. طی تحقیقاتم (🤓) بازه ۷-۶ روزه آخر هر ماه رو بهش میگن cusp و یه حالت طیفِ تبدیل دو تا ساین به هم رو داره و هرکدوم‌شونم یه اسمی دارن، مثلا Taurus-Gemini cusp رو میگن the cusp of energy. ویژگی‌هاشونم حدواسط اون دو تا ساینه عموما
ولی خب گذشته از اینا واسه خودم همیشه ویژگی‌هام به تورس خیلی نزدیک‌تر بوده تا جمنای. (به جز وقتایی که از چیزی که واسه یکی دیگه‌شون گفته بیشتر خوشم میاد عوض میک-)

Back
بالا