- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
اوبی بازیا چیه
جالب شد.«از حرفای یه کسی خوشم نیومد بیاید دهنشو گل بگیریم»
با
«از پوششت خوشم نمیاد بیا بکنمت تو گونی»
فرقش فقط میزان قدرت گویندشه...
اینجا ایرانه برات پرونده سازی میکنیم یجوری که خودت اعتراف کنیاینجا یونان باستان نیست که با دموکراسی ملّتو بن کنید؛
تا وقتی قوانینو رعایت کنم خطر بن تهدیدم نمیکنه، خیالت راحت.
حقیقتا منم قانع شدم، اما واقعا گاهی فقط خیلی رو اعصابه.«از حرفای یه کسی خوشم نیومد بیاید دهنشو گل بگیریم»
با
من اولین فن استاد بودم 😎رأیهاش شد ۳.
فنای استاد اومدن.
😍😍😍😍
به قول خودت سمپادیا یه محیط مجازیهحقیقتا منم قانع شدم، اما واقعا گاهی فقط خیلی رو اعصابه.
اگه میشه یه محیطی رو با عدم حضور ینفر بهبود داد ، چرا نه ؟به قول خودت سمپادیا یه محیط مجازیه
واقعا اهمیتی داره چی میگه فلان شخص؟
جدی دارم میگم که قانع شدم. شوخی نمیکنم!به قول خودت سمپادیا یه محیط مجازیه
واقعا اهمیتی داره چی میگه فلان شخص؟
هرطور میخوای برداشت کن«از حرفای یه کسی خوشم نیومد بیاید دهنشو گل بگیریم»
با
تریپل لایک برای شومااقا کاشکی یه قانون وضع بشه که نسبت ارسال به امتیاز کمتر از یک عددی بود خود به خود طرف بن بشه
درسته ازادی بیان هست ولی هر جایی قانون داره
توییترشم قانون داره اینجا که بماند
ببین به عنوان کسی که همچین شخصیتی توی همین سن داشته بهت میگم که این افراد صرفا دنبال توجه ان و هیچی بهتر از طرد شدن باعث شک کردن به افکارشون نمیشه. هرچقدر بیشتر به اینا تریبون بدی بیشتر بی حیایی و خیره سری توی حرفاشون رشد میکنه.بعضی وقتا لازمه آدم حرفایی که تو دلش مونده رو بگه
و چی بهتر از اینجا
جایی که به نظرم آدما کمتر قضاوت میشن
حرفاتو بگی باعث میشه چندین سال بعد بهشون فکر کنی اونم از زاویه ی دیگه نمیشه گفت صد در صد حرفاش غلطه چه بسا بعضی وقتا منطقی هم هست فقط شاید چون از شیوه ی حزرف زدن یا بحث کردنش خوشمون نمیاد نباید مسخرش کنیم خدایی آدم دلش از سنگ باشه هم ببینه اینهمه آدم علیهشن قلبش یه کوچولو هم که شده ترک میخوره شاید تا یه جایی فکر کنی که قوی هستی اما اخوب نیست به خاطر یه خار کل گل رو پر پر کنیم
جز از اون آزادی بیان حتی به نظر نیاد هم یه قانونه همونطور که توهین و .... هست
هنوز خامه
من امید دارم اگر پخته شه چیز خوبی ازش در بیاد