کنکور رفع اشکال درسی کنکوری‌های ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آره ولی چون حتما گفته نمیتونه هر دو کروموزوم باشه ؟
ببین این یجور لحن ابهام داره انگار ولی خیلی استفاده میشه یه مثال دیگه هم الان یادمه که درباره پروتئین میگفت بطور حتم دارای 3 عنصر اکسیژن کربن و هیدروژن است که خب درست گرفته بود با اینکه ما میدونیم نیتروژن هم داره
پس میتونیم بگیم دید کلیمون باید اینطوری باشه که وقتی با ثطعیت حرف میزنه ممکنه حالت های دیگه ای هم باشه که این هم داشته باشن، یعنی مثلا رو اون یکی هم D باشه ولی اون اولیه هم داره

ببین این یجور لحن ابهام داره انگار ولی خیلی استفاده میشه یه مثال دیگه هم الان یادمه که درباره پروتئین میگفت بطور حتم دارای 3 عنصر اکسیژن کربن و هیدروژن است که خب درست گرفته بود با اینکه ما میدونیم نیتروژن هم داره
پس میتونیم بگیم دید کلیمون باید اینطوری باشه که وقتی با ثطعیت حرف میزنه ممکنه حالت های دیگه ای هم باشه که این هم داشته باشن، یعنی مثلا رو اون یکی هم D باشه ولی اون اولیه هم داره

اهاااانننن خیلییییییییییییییییییییییییییییی مممنونننننننن😍💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

الان چی شد ؟

درسته ؟
چرا جمله ای غلط باشه اولی؟ همدیگه رو کامل میکنن تا جایی که من دارم تصور میکنم

نه رخ نمیده چون باید همتای هم باشن و این دو تا همتای هم نیستن(بازم این چیزیه که فعلا به نذهن من میرسه ممکنه غلط باشه)

چرا جمله ای غلط باشه اولی؟ همدیگه رو کامل میکنن تا جایی که من دارم تصور میکنم

نه رخ نمیده چون باید همتای هم باشن و این دو تا همتای هم نیستن(بازم این چیزیه که فعلا به نذهن من میرسه ممکنه غلط باشه)
مرسیییییییییییییی💗💗💗💗💗💗💗💗
با آمین به رنای ناقل وصل نمیشن ؟ چرا مغزم هنگ کرد 🚬

در یوکاریوت ها هر پلی پپتید دارای 1 کدون آغاز و 1 کدون پایان رونویسی است

این جمله برا پروکاریوت صادق نیست یعنی ؟!

سوال 54 بانک کنکور دوپینگ پلاس زیست 12 فصل 1و2
۲۰۲۵۰۷۰۴_۱۳۰۲۰۶_k9oc.jpg

تک سلولی ها = پروکاریوت ها و یوکاریوت های تک سلولی

خب الان یعنی صادق هست دیگه ؟

Back
بالا