- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
لطفا فقط سوال درسی بپرسید.
تناسب به مراتب سریع ترهبرای تست های مول لازمه حتما اون روش تناسب رو یادبگیریم برای سریع تر شدن کار یا همون روش کسر تبدیل اوکیه؟
کسر به نظر من بهتره چون وقتی چند تا عامل رو میدن دونه دونه میخوای برای هر کدوم تناسب بنویسی؟برای تست های مول لازمه حتما اون روش تناسب رو یادبگیریم برای سریع تر شدن کار یا همون روش کسر تبدیل اوکیه؟
من که با روش کسر تبدیل رفتمبرای تست های مول لازمه حتما اون روش تناسب رو یادبگیریم برای سریع تر شدن کار یا همون روش کسر تبدیل اوکیه؟
من اوایل اصلا تناسب رو نمیفهمیدم و با کسر میرفتم ولی وقتی تناسب رو دیدم فهمیدم اصلا چیز سختی نداره هیچ بلکه یک مقدار خوبی هم سرعتم بهتر شد هم اینکه کمتر قاطی میکردم چون توی کسر اگه کامل نمینوشتم مثلا یک مول ماده فلان اشتباه میکردم...برای تست های مول لازمه حتما اون روش تناسب رو یادبگیریم برای سریع تر شدن کار یا همون روش کسر تبدیل اوکیه؟
دقیقا منم در طول سال چون اولویت تست نبود یادش نگرفتم حالا هم نمیتونم بفهممش ولی بازم یادش میگیرم ممنونمن اوایل اصلا تناسب رو نمیفهمیدم و با کسر میرفتم ولی وقتی تناسب رو دیدم فهمیدم اصلا چیز سختی نداره هیچ بلکه یک مقدار خوبی هم سرعتم بهتر شد هم اینکه کمتر قاطی میکردم چون توی کسر اگه کامل نمینوشتم مثلا یک مول ماده فلان اشتباه میکردم...
هر سوالی دربارهاش داشتی ازم بپرس اگه بلد باشم برات توضیح میدم... ببین فقط چند تا کسره که تو خیلی سبز جامع خیلی خلاصه و قشنگ توضیحش دادهخیلی ممنونم از همه رفقا
دقیقا منم در طول سال چون اولویت تست نبود یادش نگرفتم حالا هم نمیتونم بفهممش ولی بازم یادش میگیرم ممنون
خیلی سبز دهم؟هر سوالی دربارهاش داشتی ازم بپرس اگه بلد باشم برات توضیح میدم... ببین فقط چند تا کسره که تو خیلی سبز جامع خیلی خلاصه و قشنگ توضیحش داده
نه من خیلی با خیلی سبز جامع سه پایه خوندمش... برای دهم و یازدهم الگو خوندم چون چیز دیگهای رو حال نمیکردم... کاملا شخصیه...خیلی سبز دهم؟
باشه حتما مرسی ازت
سوال دومتمیتونیم بگیم که بین دنده ای خارجی به این علت تیره تره که نیاز به انقباضش بیشتره؟ پس میوگلوبین بیشتری داره ؟
چرا تو شکل نای تو گفتار 1 یه ماهیچه اسکلتی انگار نشون داده تا صاف ؟ چطور ماهیچه ای بگیریمش؟
چرا تو این شکله این شکلیه پسسوال دومت
ماهیچه نای صاف هست
یازدهم شیمی الگو انقد عدداش زشت بود من هیچی از استیکیومتری نمیفهمیدم:نه من خیلی با خیلی سبز جامع سه پایه خوندمش... برای دهم و یازدهم الگو خوندم چون چیز دیگهای رو حال نمیکردم... کاملا شخصیه...
خواهش میکنم عزیزم
کتابه دیگهچرا تو این شکله این شکلیه پس
بعد فرهمندنیا میگفت اون چون اوایل نای رو نشون داده اسکلتیه ولی کلا صافه ، پس من صاف میگیرم مرسی.
چه کتابی به فکرش نزدیک تره ؟کتابه دیگه
کلا توی زیست به اینجور چیزا گیر ندین چون خیلی از تفکر طراح کنکور دور هست،وقتی آخر سال که سوالای کنکور رو حل کردی متوجه میشی
IQ جامع من خودم چاپ ۱۴۰۲ رو داشتم و میتونم بهت بگم نزدیک ترین کتاب به کنکور هستچه کتابی به فکرش نزدیک تره ؟
من خودم اینطوری گیر نمیدادم فرهمندنیا خیلی ریزه راستش ، الان بخاطرش منم خیلی شکلارو سعی میکنم دقیق ببینم
iq میزنم جامع الان برای 1401 ، نزدیک هست به سطح فکر اون؟
البته منظورم آیکیو قرن جدید هستIQ جامع من خودم چاپ ۱۴۰۲ رو داشتم و میتونم بهت بگم نزدیک ترین کتاب به کنکور هست
بهترین کتابی هست که میتونی بزنی برای زیست
و سمت نشر الگو هم نرو برای زیست به نظرم،کتاب خوبی نیست
کتاب فصل آزمون خیلی سبز هم خیلی خوبه اما اونو وقتی بزن که همه کارات تموم شده مثلا توی اسفند
فرهمند خیلی معلم خوبیه توی زیست،من خودمم با فرهمند کلاس برداشتم به حرفاش گوش کن
اره روش زده قرن جدید ، جامع هاش رو نسبتا خوب زدم ، الان امیدوار شدم:البته منظورم آیکیو قرن جدید هست
همونی که زیستاز نوشتتش
من شیمی ۱ و ۲ رو تا حدی با المپیاد دست و پا شکسته رفته بودم البته ولی برای شیمی ۳ همینطور حسی داشتم واقعا اسید و باز رو نمیفهمیدم چی میگفت...یازدهم شیمی الگو انقد عدداش زشت بود من هیچی از استیکیومتری نمیفهمیدم: