- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- آزاد تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی
خوب من بر اساس جمله گفتم نوشتن حس میکنم آئورت جلواز بقیه باشه😂گفته بالاتر نگفته جلوتر
میشه آئورتی
خوب من بر اساس جمله گفتم نوشتن حس میکنم آئورت جلواز بقیه باشه😂گفته بالاتر نگفته جلوتر
میشه آئورتی
الان اگه برش مایل هم باشه جلو و عقب یه چیزهطبق شکل ۴ صفحه ۴۹ زیست ۳ این حرف رو میزنید؟
اگر بله بهتره توجه کنید برش مایله و سطح مقطعِ در معرض نمایش بهطوری نیست که برای مشخص کردن ترتیب دریچهها از جلو به عقب قابل استناد باشه و ناصحیحه.
اگر هم خیر که بفرمایید با توجه به چه تستی از کنکور یا از کجای کتاب وزارتی این برداشت رو داشتین.
اگه از بالا به پایین خواستطبق شکل ۴ صفحه ۴۹ زیست ۳ این حرف رو میزنید؟
اگر بله بهتره توجه کنید برش مایله و سطح مقطعِ در معرض نمایش بهطوری نیست که برای مشخص کردن ترتیب دریچهها از جلو به عقب قابل استناد باشه و ناصحیحه.
اگر هم خیر که بفرمایید با توجه به چه تستی از کنکور یا از کجای کتاب وزارتی این برداشت رو داشتین.
خوب من بر اساس جمله گفتم نوشتن حس میکنم آئورت جلواز بقیه باشه😂
دقیقا![]()
این شکل کتابه از بالا
جلوترین میشه سرخرگ ششی عقب ترین
ولی این گفته بالاترین
من اینجور فرض میکنم که منظورش اینه کودوم از اپکس بیشتر فاصله داره
که طبق شکل میشه آئورتی
نمیدونم چقدر عجیبه حرفم ولی سایه ای که به ائورت داده بلند تره پس احتمالا اون بالاتره ؟ولی من دیدم تست سرخرگ ششی بالاتر روو![]()
این شکل کتابه از بالا
جلوترین میشه سرخرگ ششی / عقب ترین میشه سه لختی
ولی این گفته بالاترین
من اینجور فرض میکنم که منظورش اینه کودوم از اپکس بیشتر فاصله داره
که طبق شکل میشه آئورتی
از این قسمتای زیست که اینجور هرکی یچیز میگه متنفرمنمیدونم چقدر عجیبه حرفم ولی سایه ای که به ائورت داده بلند تره پس احتمالا اون بالاتره ؟ولی من دیدم تست سرخرگ ششی بالاتر روو
اینو ببیننمیدونم چقدر عجیبه حرفم ولی سایه ای که به ائورت داده بلند تره پس احتمالا اون بالاتره ؟ولی من دیدم تست سرخرگ ششی بالاتر روو
طبق همین شکل جزوه اون شکل بالا سمت راست هم باز دریچه سرخرگ ششی بالاتر از آئورتیه.متوجه شدم
من تا حالا ندیدم در مورد بالاتر بودن دریچه بحث بشه ولی بر اساس شکل های خود کتاب (کاری با هیچ کمک درسی ای ندارم)
آئورتی درست میشه
شکل وسطو ببینی یه مقدار بالا بودن آئورتی دیده میشه
تو شکل سمت چپ هم یه مقدار بالا بودنه دیده میشه
تحلیل من اینه واقعا نمیدونم جواب درست کودومه
![]()
سه لختی هم عقب ترین میشه هم پایین ترین
من تحسینتون میکنم و ازتون خیلی ممنونم که سعی میکنید به سوالات بچهها جواب بدید و کمکشون کنید ولی متأسفانه احساس من و شما چیزی نیست که برای کنکور قابل استناد باشه.خوب من بر اساس جمله گفتم نوشتن حس میکنم آئورت جلواز بقیه باشه😂
دوست عزیز، برش مایل باعث تغییر مکان نسبی نقاط میشه، بنابراین نقاطی که در واقعیت(در شکل سه بعدی) جلوتر یا عقبتر هستند، در تصویر دوبعدی به درستی نمایش داده نمیشوند. این حرف شما ناصحیحه. زاویه دید پس از برش مایل کاملا متفاوته پس امکان تغییر در ترتیب نقطات مد نظر از همه جهات وجود داره.الان اگه برش مایل هم باشه جلو و عقب یه چیزه
برش مایل بالاتر و پایین تر بودن رو تعیین میکنه
منم منظورم جلو و عقب بود
اگه از بالا به پایین خواست
میشه آئورتی بالاترین بعد سرخرگ ششی بعد دولختی بعد سه لختی
در شکل ۲ صفحه ۴۸ دریچه سینی سرخرگ ششی واضحاً بالاتر از دریچه سینی آئورتیه، هم شکل کتابه و هم سنده.شکل کتاب نیست نمیتونه سند باشه

ببینین من بر اساس نکات کتاب درسی این ترتیب رو گفتممن تحسینتون میکنم و ازتون خیلی ممنونم که سعی میکنید به سوالات بچهها جواب بدید و کمکشون کنید ولی متأسفانه احساس من و شما چیزی نیست که برای کنکور قابل استناد باشه.
دوست عزیز، برش مایل باعث تغییر مکان نسبی نقاط میشه، بنابراین نقاطی که در واقعیت(در شکل سه بعدی) جلوتر یا عقبتر هستند، در تصویر دوبعدی به درستی نمایش داده نمیشوند. این حرف شما ناصحیحه. زاویه دید پس از برش مایل کاملا متفاوته پس امکان تغییر در ترتیب نقطات مد نظر از همه جهات وجود داره.
ببینید فرضاً ترتیب دریچههای قلب از جلوییترین(نزدیکترین به قفسه سینه) تا عقبیترین(نزدیکترین به ستون مهرهها) به این شکله:
ششی -> سهلختی -> آئورتی -> دولختی
سپس ترتیب همین دریچهها با برش مایل با زاویه حدوداً سیدرجه، به این شکل در میاد:
\
...[ششی]
.....\
.......[آئورتی]
.........\
............[سهلختی]
..............\
.................[دولختی]
میشه همون شکل کتاب که باز اگر دولختی جلوتر از سه لختی بهنظر میرسه، بهدلیل تغییر در زاویه دیده.
این موضوع اصلا ربطی به آناتومی نداره و کلا مربوط به درک هندسیه؛ حتی جای توضیحشم اینجا نیست، ولی متأسفانه هیچ تستی تو کنکور به این موضوع اشاره نکرده وگرنه حتما دلایل محکمتری به جای اثبات هندسی برای قانع کردنتون میآوردم.
در شکل ۲ صفحه ۴۸ دریچه سینی سرخرگ ششی واضحاً بالاتر از دریچه سینی آئورتیه، هم شکل کتابه و هم سنده.
اختلافشم به حد خوبی مشخص هست که دیگه نیازی به رفرنسی به جز کتاب وزارتی نباشه؛ اگر نیاز دارید هم که خدمت شما:
تو این تصویر ترتیب دریچهها هم از بالا به پایین و هم جلو به عقب واضح و مبرهنه.
- ترتیب دریچهها از بالا(نزدیک ترین به سر) به پایین(دورترین از سر):
۱. دریچه سینی سرخرگ ششی
۲. دریچه سینی آئورتی
۳. دریچه دولختی
۴. دریچه سهلختی
- ترتیب دریچهها از جلو(نزدیکترین به قفسه سینه) به عقب(نزدیکترین به ستون مهرهها):
۱. دریچه سینی سرخرگ ششی
۲. دریچه سهلختی
۳. دریچه سینی آئورتی
۴. دریچه دولختی
والا خیلی درست یادم نیست من ولی به نظرم غلطهنظرتان درباره درستی یا غلطی این چیه؟
هر یک از بافت های ماهیچه ای که از اعصاب خودمختار پیام دریافت میکنند قابلیت انقباض با دستور های هورمونی دارند.
بچه ها این جمله با توجه به اینکه قلب میتونه تحت تاثیر اپی نفرین و نوراپینفرین افزایش ضربان قلب داشته باشه نباید درست گرفته بشه؟
ممنون لطف کردید🙏🏻والا خیلی درست یادم نیست من ولی به نظرم غلطه
دلیل اول
خب مشخصا گفته هر یک (یعنی تمامی بافت های ماهیچه ای که از اعصاب خودمختار پیام دریافت میکنند) و اگر یه مثال نقض پیدا کنی خب جمله غلط میشه.
حس میکنم این گزاره باید با فصل ۲ زیست دهم رد بشه.مثلا بنداره داخلی مخرج یا بنداره پیلور که نمیتونن با دستور های هورمونی منقبص بشن.
همچینین لایه های ماهیچه ای معده و لایه های ماهیچه ای دیواره لوله گوارشم براشون صدق میکنه و میشه به عنوان مثال نقض استفاده کرد.
البته یه داستان دیگه هم هست که گفته تحت تاثیر هورمون منقبض بشن.اگر گفته بود تحت اثر هورمون قرار بگیرن یا همچین چیزی میشد درستش گرفت. مثلا هورمون تیروئیدی یا...
من واقعا ایده ای ندارم ولی شاید با بالا بردن قند خون و فشار خون ضربان قلب بیشتر و قوی تر میشه چون خون فشارش بیشتره ؟(ممنون لطف کردید🙏🏻
ولی فکر کنم چون گفته بافت باید به صورت کلی مثلا توی یه بافت رو در نظر بگیریم، سوال هم آخر مبحث بافت شناسی استاد فرهمند نیا طرح کرد..
چیزی که خیلی ذهنم رو مشغول کرده اینه چرا بافت ماهیچهای قلبی رو به عنوان یه پذیرنده هورمون در نظر نگرفته؟):
) یعنی غیر مستقیم رو قلب اثر بذاره بخاطر تاثیرش رو رگا و خود خون قلب اینطوری کار کنهباید ببینی تحلیل خودش چی بود موقع حل کردن؟ممنون لطف کردید🙏🏻
ولی فکر کنم چون گفته بافت باید به صورت کلی مثلا توی یه بافت رو در نظر بگیریم، سوال هم آخر مبحث بافت شناسی استاد فرهمند نیا طرح کرد..
چیزی که خیلی ذهنم رو مشغول کرده اینه چرا بافت ماهیچهای قلبی رو به عنوان یه پذیرنده هورمون در نظر نگرفته؟):

)یعنی میگی ماهیچه قلب گیرنده هورمونی نداره؟"(من واقعا ایده ای ندارم ولی شاید با بالا بردن قند خون و فشار خون ضربان قلب بیشتر و قوی تر میشه چون خون فشارش بیشتره ؟() یعنی غیر مستقیم رو قلب اثر بذاره بخاطر تاثیرش رو رگا و خود خون قلب اینطوری کار کنه
آره حرف شما هم منطقیه واقعا اگه بخوایم دقیق باشیم و یاخته اینا در نظر بگیریم...باید ببینی تحلیل خودش چی بود موقع حل کردن؟
اگه مثلا اینطور بخوایم حل کنیم که هر یک از بافت ها ماهیچه ای ( از بین اسکلتی و صاف و قلبی) یه جورایی حس میکنم بی معنی میشه چون توی هرکدوم مثال نقص و مثال تایید هست
و فکر میکنم اپی نفرین و نور اپی نفرینم روی شبکه هادی قلب اثر میزارن و بعد ضربان زیاد میشه.که خب شبکه هادی هم یاخته ماهیچه ای است و حرف شما فکر میکنم درست باشه.
شاید به این گیر داده که توانایی انقباض با دستور دارن؟ یعنی بدون دستور هورمونی ندارن اون توانایی رو؟(اینجا شاید بشه اونطور گفت که هورمون ها انقباض رو ایجاد نمیکنن و فقط ضربان رو بالاتر میبرن؟)
ولی خب چیزی که من موقع دیدن گزاره اومد تو ذهنم این بود برم یه بافت ماهیچه ای یجا پیدا کنم که تحت تاثیر اعصاب خودمختار باشه و قابلیت انقباض با دستور های هورمونی هم نداشته باشه و مثلا ذهنم رفت سمت بنداره داخلی مخرج و پیلور.