نهایی‌ها و نهایی‌ها ۱۴۰۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
به نظرم این کارو نکن دبیرای کلاسینو همه خوب نیستن ماز و تاملند بهتره کلن خصوصا ماز که خیلی جدیدا دبیرای خوب اومدن
ببین الان که وقت داری چند روز بعد امتحانا قشنگ وقت بزار برو تو تلگرام یک یا دو جلسه حتی از دبیرای مختلف موسسه های مختلف رو ببین بعد انتخاب کن ولی کلن هم خیلی کلاسهای آنلاین حجمشون زیاده پنجاه شصت جلسه ای ان حتی من توصیه میکنم گرچه شاید اخلاقی درست نباشه اصن ثبت نام نکن برو کلاسهای پارسال رو شروع کن تابستون تا یه جای خوبی پیش ببری
من پارسال هم کلاسینو داشتم و بسی راضی بودم

به نظرم این کارو نکن دبیرای کلاسینو همه خوب نیستن ماز و تاملند بهتره کلن خصوصا ماز که خیلی جدیدا دبیرای خوب اومدن
ببین الان که وقت داری چند روز بعد امتحانا قشنگ وقت بزار برو تو تلگرام یک یا دو جلسه حتی از دبیرای مختلف موسسه های مختلف رو ببین بعد انتخاب کن ولی کلن هم خیلی کلاسهای آنلاین حجمشون زیاده پنجاه شصت جلسه ای ان حتی من توصیه میکنم گرچه شاید اخلاقی درست نباشه اصن ثبت نام نکن برو کلاسهای پارسال رو شروع کن تابستون تا یه جای خوبی پیش ببری
من ماز الماس دارم ، بغیر فونداسیون کلاسای دوازدهم پارسال رو در دسترسمون قرار نمیدن"

ثابت پلانک و ریدبرگ و جهانی گرانش و اینا رو صورت سوال میده؟

صد در صد الان پاسخنامه میاد میبینم یه جاهای خیلی پرت و پیش پا افتاده ای رو غلط نوشتم ولی در کل:
واسه من خوب بود... خداروشکر
از نمره قبلیم بهتر میگیرم
بر طبل شادانه بکوب :))
سلام آزادی ... سلام خواب ...
یه امروز رو به خودم بدون عذاب وجدان off میدم

سایت با هیچ اینترنت و دستگاهی باز نمیشه
برم کافی نت اونا میتونن باز کنن یا فرقی نمیکنه؟

من برا کارت جلسم یهدفعه اونم با اینترنت شخصی آورد بعدش بازم نیاورد بد نیس اونم امتحان کنی

الان واقعا نمیدونم چه نمره‌ای خوبه بچه ها کمک.

حسابان و هندسه
سلامت و دینی
اینا اعتراض میزنم بقیه درست نمره دادن

یعنی چی که تونستین ببینین
شما ها چیت میزنین کدشو به ما هم بگین :))
سایت اصلا برام بالا نمیاد

یعنی چی که تونستین ببینین
شما ها چیت میزنین کدشو به ما هم بگین :))
سایت اصلا برام بالا نمیاد
رمزتو بده تا برات نگاه کنم.
(من یک انسان خیرخواه غیر کنجکاو هستم🤡)

Back
بالا