- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- مدال المپیاد
- زیست
بچه ها اینکه هر درس ادبیات مال کدوم کتاب و کدوم نویسنده اس رو لازمه بلد باشیم؟
آرهبچه ها اینکه هر درس ادبیات مال کدوم کتاب و کدوم نویسنده اس رو لازمه بلد باشیم؟
@oooqiru428سوالای سلامت و بهداشت توی کدوم دبیرخانه گذاشته میشه؟ زیست؟ کسی کانال شادشو داره؟
جدی میگی واقعا؟مگه تو سمپاد معدل حداقل ۱۷ نیست و نمره زیر ۱۴؟ پسر خاله من دهمه فیزیک و هندسه شو خیلی خراب کرده خیلی حالش خرابه فک میکنه اخراج میشهمعدل درس زیر ۱۰ باشه اخراجه
مستمری هم حسابه
نظر شخصی من:آریان حیدری یا بابک سادات؟
پارسال بابک سادات رو داشتم راضی بودم ولی نمونه تدریس آریان حیدری رو هم میبینم راضیم ازش دو دل موندم الان کودوم رو انتخاب کنم
ریاضیم پشمهنظر شخصی من:
بابک سادات رو بیشتر دوست دارم
از اول شروع میکنه تدریس میکنه
ولی آریان یه جوریه باید قبل رفتن به کلاسش پیش زمینه یا مطالعه قبلی داشته باشی بتونی از کلاس خوب استفاده کنی
اگه ریاضیت قویه و واسه درصد بالای ۶۰ برنامه داری به نظرم برو آریان
ریاضیم پشمه
ولی ممنون 🙏
آریان حیدری هم واسه نهایی هم واسه کنکور عالی بودآریان حیدری یا بابک سادات؟
پارسال بابک سادات رو داشتم راضی بودم ولی نمونه تدریس آریان حیدری رو هم میبینم راضیم ازش دو دل موندم الان کودوم رو انتخاب کنم
به نظر من هیچکدوم خصوصا بابک سادات سال کنکور من بدترین تجربه از ریاضی بود ملاک پور خیلی بهتره مفهومی درس میده ولی خودت سر فرصت برو حداقل دو جلسه از هر کدوم رو ببین بعد تصمیم بگیر عجله نکن معین کرمی هم شنیدم خوبهآریان حیدری یا بابک سادات؟
آخه میخواستم تو کلاسینو پکیج کل دروس رو بگیرم اینا هم برا ریاضی فقط آریان و سادات رو دارنبه نظر من هیچکدوم خصوصا بابک سادات سال کنکور من بدترین تجربه از ریاضی بود ملاک پور خیلی بهتره مفهومی درس میده ولی خودت سر فرصت برو حداقل دو جلسه از هر کدوم رو ببین بعد تصمیم بگیر عجله نکن معین کرمی هم شنیدم خوبه
به نظرم این کارو نکن دبیرای کلاسینو همه خوب نیستن ماز و تاملند بهتره کلن خصوصا ماز که خیلی جدیدا دبیرای خوب اومدنآخه میخواستم تو کلاسینو پکیج کل دروس رو بگیرم اینا هم برا ریاضی فقط آریان و سادات رو دارن
ماز و تام لند شرایط اقساط ندارن و من 💵 ندارمبه نظرم این کارو نکن دبیرای کلاسینو همه خوب نیستن ماز و تاملند بهتره کلن خصوصا ماز که خیلی جدیدا دبیرای خوب اومدن
بالایی رو ویرایش زدم ببینماز و تام لند شرایط اقساط ندارن و من 💵 ندارم