• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تجمع اعتراض به رای دیوان روز شنبه 29 مهر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AysaAJ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
حاجی بیخیال شو انصافا
ما که چند ماه بعد قراره امتحان بدیم و
هیچ هم مشخص نیست چی به چیه چون بخشنامه نیومده
بیخیال شدیم
تو هر چی باشه ۳ سال وقت داری
غر زدنت چیه
راهنمایی:تراز قبولی برای نهم پایین هستش پس بیشتر برو روی درسی کار کن چون تو هوش ۲۰ بزن درسی ۷۰ یا ۷۵ میتونی بری حلی ۴ دوره دوم

درباره قضیه معدل :میان میگن چرا سمپادی ها با معدل ۱۸ مستقیم میرن دوره دوم ولی کسی که سمپادی نیست تازه برای شرکت در آزمون باید معدلش ۱۹ باشه؟
جواب:ببنید ما باید برای معدل ۱۸ یک عالمه کار کنیم معلم که هم اصلا آوانس نمیده ولی الان یکی تو غیرانتفاعی مفت مفکی نمره میگیره .
عزیز معلمت آوانس نده از یه جایی به بعد نمرت جا ۱۸ میشه ۱۰

عزیز معلمت آوانس نده از یه جایی به بعد نمرت جا ۱۸ میشه ۱۰
آوانس واسه ترم اول میدن. که اعتبار مدرسه پایین نیاد.
ببین منو میدونم تو هر سمپادی وجود داره:یکی که واقعا باهوش باشه یکی که گوجه رو را کرفس فرقی نداره

آوانس واسه ترم اول میدن. که اعتبار مدرسه پایین نیاد.
ببین منو میدونم تو هر سمپادی وجود داره:یکی که واقعا باهوش باشه یکی که گوجه رو را کرفس فرقی نداره
خیر آوانس رو سر تمام امتحانا میدن حتی یسری معلما واسه کوییزاشونم آوانس میدن

دوستان هفتمی هشتمی نهمی :

🔺سایت رسمی دیوان عدالت اداری:
تصویب مقررات به موارد مربوط گذشته تسری نمی یابد و دانش آموزانی که قبلا و یا در حال حاضر در مدارس استعداد درخشان تحصیل کرده و می کنند، مشمول مفاد آنها نیستند.

🧨به گزارش روابط عمومی دیوان عدالت اداری، با عنایت به اینکه آرای شماره 54 مورخ 1402/02/05 و شماره 8379 مورخ 1402/08/02هیات عمومی دیوان عدالت اداری متضمن اعمال ماده 13 قانون دیوان عدالت اداری و تسری اثر ابطال مقررات موضوع این رای به زمان تصویب مقررات فوق نیست، بنابراین به موارد مربوط گذشته تسری نمی یابد و دانش آموزانی که قبلا و یا در حال حاضر در مدارس استعداد درخشان تحصیل کرده و می کنند، مشمول مفاد آنها نیستند.

منبع: https://divan-edalat.ir/detail/2920
تبریک :)

دوستان هفتمی هشتمی نهمی :

🔺سایت رسمی دیوان عدالت اداری:
تصویب مقررات به موارد مربوط گذشته تسری نمی یابد و دانش آموزانی که قبلا و یا در حال حاضر در مدارس استعداد درخشان تحصیل کرده و می کنند، مشمول مفاد آنها نیستند.

🧨به گزارش روابط عمومی دیوان عدالت اداری، با عنایت به اینکه آرای شماره 54 مورخ 1402/02/05 و شماره 8379 مورخ 1402/08/02هیات عمومی دیوان عدالت اداری متضمن اعمال ماده 13 قانون دیوان عدالت اداری و تسری اثر ابطال مقررات موضوع این رای به زمان تصویب مقررات فوق نیست، بنابراین به موارد مربوط گذشته تسری نمی یابد و دانش آموزانی که قبلا و یا در حال حاضر در مدارس استعداد درخشان تحصیل کرده و می کنند، مشمول مفاد آنها نیستند.

منبع: https://divan-edalat.ir/detail/2920
تبریک :)
منم دیدم
پیروز مردانه بکوب بر سر در خانه بکوب برخیز پرچم را ببر .

بچه ها میگم،کسی میتونه درباره جانمایی کمکم کنه و اینکه سوالاش رو از کجا پیدا کنم؟

نصر پیروز جان
گاییدی مارا
مشاور و مدیر مدرسه زرشکن؟
چی فکر کردی؟ حتما فکر کردی من الان تو اژه ای ۱ یا هاشمی نژاد ۱ یا مثلا مدنی ۴ یا حلی ۱ هستم. خواستم مشاوره بگیرم.بعدش مودب باشه

چی فکر کردی؟ حتما فکر کردی من الان تو اژه ای ۱ یا هاشمی نژاد ۱ یا مثلا مدنی ۴ یا حلی ۱ هستم. خواستم مشاوره بگیرم.بعدش مودب باشه
ی نکته مودب باشه ن مودب باش
ثانیا بقیه اشو نفهمیدم ناموسا...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا