• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تجمع اعتراض به رای دیوان روز شنبه 29 مهر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AysaAJ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
تف تو زندگی حاجی....
تاپیک تنها کفایت نمیکنه

من کلا درگیر برنامه نویسیمم از سمپاد برم بمونم هم تاثیر زیادی رو کارم نداره بحثمم برای دوره ی خودمون نبود کلا اما نتایجش خوب بود زاویه دیدم عوض شد دمتون گرم

بحثم اینه ۵ ۶ صفحه این تاپیک و تاپیک قبلیه رو پر کردیم
در صورتی که هر کسی میخونتش به غیر از اونی که انتظار دارین :|
جدی ادامه ش جز وقت تلف کردن فایده ای نداره

بحثم اینه ۵ ۶ صفحه این تاپیک و تاپیک قبلیه رو پر کردیم
در صورتی که هر کسی میخونتش به غیر از اونی که انتظار دارین :|
جدی ادامه ش جز وقت تلف کردن فایده ای نداره
بحث دقیقا با اونی میشه ک باید بخونه..
و گرنه اونی ک ب تخمش نیست و داره ادامه زندگیشو میره ک نیازی نداره یکی بزنه پس کله اش بگه بیدار شو

خب شما که میگی نا عدالتیه بزرگه و اینا

من درمورد سهمیه ورود به سمپاد چیزی نشنیدم! همچین چیزی هم باشه آزمون نهم به دهم هرساله برای تمامی متقاضیان و مدعیان ورود به این مجموعه مدارس وجود داشته! هرسال دانش آموزان پایه نهم میتونن امتحان بدن و دوره دوم رو از مدارس عادی منتقل شن به مدارس سمپاد

نا عدالتی اینه دانش آموزی که ۳ سال سطح علمیش درحد کنکور رسیده رو بلند کنن از صندلیش بزارن توی یه مدرسه دولتی!!! میگی روز امتحان حال اون شخص خراب بوده از کجا معلوم روز امتحان حال ما خراب نباشه

شما هم اگر خیلی پیگیر اینی که این اتفاق نا عدالتیه از سمپاد انصراف بده از اول برای دوره دومت امتحان بده
سهمیه فهمیدم منظورت چی بود حله

الان من با خودم دارای خود درگیری شدم. از یک طرف خوشحالم که میتونم آزمون و حقی که سرجلسه تیزهوشان ازم ضایع شده پس بگیرم( سر جلسه مراقب داشت هی حرف می زد و بعدا فهمیدم که اون پس گردنی تو آزمون که بهم زد برای این بود که توی سرعت دقت بیام پایین.،از یک طرف میگم به من چه هرچه باداباد،ازیک طرف دیگر هم میگم اینکه آزمون بدیم حق همه سمپاد های رو ضایع می کنی و عملا با دانش آموزان مدارس دیگه می ریم تو یک طبقه.

سهمیه فهمیدم منظورت چی بود حله
یک سوال من میخوام به ۱ انتقالی بگیرم(سال بعد) آیا فقط با داشتن تراز این اتفاق میوفته یا رزومه قوی میتونه باعث انتقالی بشه؟

تو الان جز سمینار ۳۸ حلی ۱ هستی؟
و چهارشنبه ها که زنگ المپیاد دارید رزومه دبیران چجوریه؟
من کلا درگیر برنامه نویسیمم از سمپاد برم بمونم هم تاثیر زیادی رو کارم نداره بحثمم برای دوره ی خودمون نبود کلا اما نتایجش خوب بود زاویه دیدم عوض شد دمتون گرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا