- نام مرکز سمپاد
- Frz
- شهر
- Sari
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- دواسازی
از تجربیاتتون بگید
از مسیری که اومدین
از داستانتون،
پشت کنکوری بودین؟!
و...
از مسیری که اومدین
از داستانتون،
پشت کنکوری بودین؟!
و...

از کجا بفهمم دارم راه رو درست میرم؟*گول تراز های این آزمون ها رو نخورید
*دنبال چشم و هم چشمی با بقیه نباشید. یه روز توی امتحان نهاییا گفتم سلامت رو خوب ندادم و اونجا یکی از دهنش پرید بهم گفت خفه شد تو تو قلمچیا جز برترا بودی، اسکریناشم دارم( ببین تا این حد آدم فضول داریم😂)
*تمرکز داشته باشین روی کارتون
*کاری که بقیه میکنن لزوما درست نیست. مثلا همه توی یه بازه جمع بندی میکنن اگه اوضاعتون با بقیه فرق داره لازم نیست همرنگ جماعت شین. با اعتماد بنفس بگین این جماعت که قراره همرنگش بشین، نفرات آخر کنکورن چون از مغزشون استفاده نمیکنن😂😎
*نمیگم برین نماز بخونین، ولی خدا رو توی کارتون داشته باشین. بهترین تکیه گاهه
* لزومی نداره خرج اضافه کنین. اگه از پس خودتون برمیاین، خود خوان برین جلو، مطمئنا از خیلیا میزنین جلو
*مطمئنا روزایی خواهید داشت که ناخوش و ناراحت باشین. اگه میبینین اون روز حس درس ندارین، ول کنین و ریکاوری کنین و با قدرت ادامه بدین
* به درصدای بقیه اصلا توجه نکنین. اینایی که توی آزمونا ۱۰۰ میزنن و میان پز میدن، معمولا برای تضعیف روحیه این کارو میکنن
*از گروه های بچه هاتون که دارن درمورد درصد آزمون جمعه ها بحث میکنن دور بشید، فقط بلوف میزنن
*هزار بارم اگه تستی رو غلط زدین، ایرادی نداره و اتفاقا اون تست توی ذهن میشینه
*زیاد به خودتون سخت نگیرید، سال کنکور هیچ خبری نیست. هیچ کسیو اعدام نمیکنن. یه آزمونه عین این قلمچیا. میرید دو ساعت و نیم میشینید میرید خونتون. من خودم سر کنکور تیر عین خیالم نبود. با مراقبا خوش و بش میکردم( تقریبا همسن بودیم).
*بدونین اگه تلاش کرده باشین، بعد کنکور عذاب وجدان و ای کاشی سراغتان نمیاد. پس به این هدف بخونین که این حسه نیاد سراغتون و تابستون بعد کنکورتون با یه وجدان راحت برید کیف کنید.
*سال کنکور رل نزنید خواهشا دودش توی چشم خودتون میره. یه یک ساله بخدا 😂
*سراغ مشاور جو گیر نرید
*ورزش کنید(من نکردم ولی داشتم اواخر افسرده میشدم)
*منم دوست داشته باشید😂
بترکونین بچه های گل کنکوری۴۰۳
بچهها اکثراً چیزای مهمو گفتن منم چند تا تجربه داشتم فکر کردم بگم که هم شما استفاده کنین هم خودم یکم از کنکور مووآن کنم؛
- هم دیگه درصدم همون حوالی موند. یعنی از حدود ۳۰ آزمونی که امسال دادم، توی ۲۲ تاش زیستمو گند زده بودم :)) الان این همه گفتم که یه چیز بگم؛ شما تا لحظهٔ آخر میتونین برگردین و اشتباهاتون رو اصلاح کنین. اصلاً اصلاً نگید دیره و ناامید نباشید. نگید الان عیده یا الان کلاً سه هفته مونده کنکور من چه گلی به سرم بزنم و فلان. یه هفته به کنکور هم مونده باشه اگه تلاشتونو بکنین بعدش حال خوبش واسه خودتون میمونه حتی اگه نتیجهای که باید رو نداده باشه -که معمولاً اینطوری نمیشه-.
) مدیرمون زنگ زد و به مامانم یه چیز مهمیو گفت؛ گفت شما میتونین هر چند سال که خواستید کنکور بدید ولی نهایتاً این معدله که تا آخرش واسهتون میمونه.
نمیدونم چهقدرشو داشتن بلوف میزدن ولی آره.
مثل یه سیاهچاله بود. وقتی واردش میشدم دیگه تا ۵ بعدازظهر نمیتونستم ازش دربیام و آره؛ همین گند میزد به میزان درس خوندنم. واسه رفعش هم یه مدت تلاش کردم دیدم جواب نمیده که رفتم کتابخونه و درست شد این موضوع.

امسال قبل کنکور دی مشاورم رو لغو کردم بخاطر این زجر کشیدنه و بهم گفت اگه اینجوری پیش بری رتبهت بدتر از پارسال میشه، ولی خب رفتم کنکوره رو دادم و رتبهی کشوریم شد منطقهی پارسالم و منطقهمم ۱۴۹ ((: بعد الان میبینم که خیلی وحشتناک با من برخورد میشده بابت این ساعت مطالعه، زن تو اگه قبول میکردی من همینقدر توان دارم و متناسب با همین چهار پنج ساعت برنامه مینوشتی تا تیر تک رقمی میشدم