- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان استعدادهای درخشان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
تجربیامهندسه، آمار و احتمال، گسسته
اینا ها رو میزنی دیگه؟ یا فقط حسابان رو چسبیدی ؟
اشکالی که خودم تو کنکور پارسال داشتم
پ.ن: البته اگه رشتت ریاضیه
تجربیامهندسه، آمار و احتمال، گسسته
اینا ها رو میزنی دیگه؟ یا فقط حسابان رو چسبیدی ؟
اشکالی که خودم تو کنکور پارسال داشتم
پ.ن: البته اگه رشتت ریاضیه
نقطه قوتی ندارم😬ولی خب شاید اگر برای معادلات و مثلثات و مشتق و کاربرد و حد وقت بزارم بتونم یه کاریش کنم.درصد ریاضی رو خیلی از کسایی که شریف هستن هم من میشناسم زیر ۱۵ درصد زده بودن
پیشنهاد منه که رو نقاط قوت بیشتر تمرکز کنی چون وقت زیادی نیست البته نمیدونم
اگر منظورت نهاییه و برای تسلط روی تشریحی میخوای،سلام دوستان،
من برای مرور زیست نمیدونم چیکار کنم(هدفم تسلط رو متن کتابه بیشتر) یعنی فقط کتابو بخونم یا اینکه یه دور هم با خودم بگم یا مثلا اول سوال حل کنم؟
کلا ممنون میشم برای اردیبهشت که دوران مروره بگید چطور پیش برم
نه اصلا و ابداجامع های سنجش رتبه و درصدهايي که میزنیم شبیه به کنکوره ؟
قلم چی چطور؟ کلا رتبه کدوم آزمون شبیه تره؟نه اصلا و ابدا
هیشکدوم :)قلم چی چطور؟ کلا رتبه کدوم آزمون شبیه تره؟
من زیست نهایی رو ۱۹.۷۵ شدم ....اینجوری بودم که متن کتاب رو کامل بلد بودم ... بعد سوالای نهایی رو از دی و شهریور و خرداد هرسال پرینت میگرفتم ...اول سوالا رو حل میکردم بعد از روی کتاب دنبال جواب میگشتم و تصحیح میکردم...اینجوری جاهایی که تمرکز طراح ها بیشتر بود رو بیشتر مرور میکردم ...بعد از تموم کردن امتحان هر سال نهایی ( ینی معادل سه تا نهایی ) یه دور هم کتاب رو میخوندم ....ولی جاهایی که طراح ها خیلی توجه نداشتن رو بیشتر بخون و سعی کن مفهومی تر و کنکوری تر ارتباط مطالب رو پیدا کنی چون به سمتی سوالای پارسال پیش رفته بود که از مطالب بی اهمیت هم سوال داده بودن ... تا جایی که یادمه سوالای زیست خیلی کنکوری تر و ترکیبی تر شده بود نسبت به نهایی های سال قبلش و حتی نسبت به دی ماه همون سال ! پس حذف کردن کار اشتباهیه حتی یه صفحه هم حذف نکن ....له تصاویر هم خوب توجه گن حتی اگه بی اهمیت به نظر میاد چون دقیقا یادمه یه سوال نهایی راجع به این بود که توی تست فنیل کتونوری از کجای نوزاد آزمایش میگیرن که میشد کف پا ...در این حد به تصاویر توجه کرده بودنسلام دوستان،
من برای مرور زیست نمیدونم چیکار کنم(هدفم تسلط رو متن کتابه بیشتر) یعنی فقط کتابو بخونم یا اینکه یه دور هم با خودم بگم یا مثلا اول سوال حل کنم؟
کلا ممنون میشم برای اردیبهشت که دوران مروره بگید چطور پیش برم
شناسنامه میخواد؟ کارت ورود به جلسه کافی نبود؟!بررای نهایی ها
باید شناسنامه حتما عکس دار باشه؟
و اگه الان اقدام کنیم و تا اون موقع تحویل ندن چیکار کنیم؟=[
من مطمعن نیستم ولی مدرسه ما یه پیام فرستاده که داشتن شناسنامه عکس دار برای نهایی ها الزامیهشناسنامه میخواد؟ کارت ورود به جلسه کافی نبود؟!
مال منو دو هفته ای دادنبررای نهایی ها
سوال اصلی اینجاس چطور با شناسنامه قدیمی دبیرستان ثبتنام کردی ؟ مگه میشه؟بررای نهایی ها
خبر ندارم دقیق ولی از عقب بیا جلو تو عمومیا ، پیوستگی مطلب نداره ولی سوال بارم بیشترا از ته کارههبچه ها نصیحت کلی ای دارین برای منی ک ی کلوم هم درست مدرسه نخوندن و الان تو ی ماه قراره جم کنم نهایی هارو...
البته مدرسه کلاس میزاره برامون...
برنامه خاصی چیزی...؟
بررای نهایی ها
نه =]کارت ملی هم ندارید؟
سه سال طول میکشه تا بیادکارت ملی هم ندارید؟